0 Item

2128 didamel di Cina - bagian ngagantian - di Ciudad Guayana Vénézuéla Mesin Router ageung pikeun Desain Kayu kalayan bijil ce kualitas luhur kualitas murah

2128 didamel di Cina - bagian ngagantian - di Ciudad Guayana Vénézuéla Mesin Router ageung pikeun Desain Kayu kalayan bijil ce kualitas luhur kualitas murah

2128 didamel di Cina - bagian ngagantian - di Ciudad Guayana Vénézuéla Mesin Router ageung pikeun Desain Kayu kalayan bijil ce kualitas luhur kualitas murah

Kami - EPG Kelompok bigge EPT Ranté sareng unit pabrik girboks pertanian di Cina kalayan 5 cabang anu béda. Kanggo langkung jelasna: Mobile / whatsapp / telegram / Kakao kami di: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828

                        2128 Peralatan Router masif CNC pikeun Tata Kayu

atribut:

  1. Bola sekrup kanggo sumbu Z, éta leres-leres stabil digawé sareng presisi.
  2. Sumbu XY mangrupikeun rak pakakas, éta tetep dijalankeun, tepat sareng gancang.
  3. Téhnik kontrol D EPT kalayan port USB, ju EPT kedah gaduh kesepakatan pikeun dianggo pakakasna, saderhana sareng merenah.
  4. Awak tanggel walerna sareng gantry, éta leres-leres kuat sareng stabilitas.

Parameter teknis:

parameter

Spesifikasi Standar 

X, Y, Z Working Area

2100 * 2800 * 200mm 

Kakuatan Spindle

opat.5kw 

X, Y, Z Akurasi Posisi Wisata

± 0.01 / 2000mm 

meja

Méja vakum atanapi méja T.slot

X, Y, Z Rail sareng Transmisi 

ZheJiang TBI Ball Screw sareng rak peralatan

Max. Laju Lalampahan Gancang 

50000mm / mnt 

Max. Laju Damel

30000mm / mnt 

Kacepetan Spindle

24000RPM

Motor Nyetir

Servo motor sareng supir

Tegangan Gawe

AC380V / 3PH / 50Hz atanapi 220V

Basa Paréntah

Kodeu G

Sistem operasi

D EPT atanapi NC studio / Mach3 / Syntec

Kasaluyuan Parangkat Lunak 

Pilihan: Type3, Ucancam, Artcam, solidworks, sareng sajabina. 

Lingkungan Ngajalankeun 

Suhu: 0ºC ~ 45ºC 

Kalembaban relatif: 30% ~ 75% 

Program minyak

padagangan 

software:

1) kapang: kai, lilin, kai, gypsum, busa, lilin.

dua) Perabotan: panto pikét, lomari, piring, kantor bisnis sareng parabot rumah tangga kai, méja, korsi, panto panto sareng jandéla bumi.

3) Barang kai: kotak sora, lomari gim, tabel komputer pribadi, méja mesin jahitan, alat.

opat) Pemprosesan piring: bagian insulasi, komponén kimia plastik, PCB, bagian jero awak otomatis, jalur boling, tangga, papan anti bate, résin epoksi, otot beuteung, sanyawa campuran karbon EPT, EP sareng EPT.

5) sektor Beautify: Akrilik, PVC, MDF, batu buatan, kaca organik, plastik sareng nyaman meta EPT sapertos tambaga, ukiran pelat aluminium sareng pendekatan panggilingan.


Paket ang Pangiriman:

Unsur kebat: 1. Urusan luar: paket lapis standar.

                           2. kebat jero: Pilem manteng sareng pilem plastik pikeun kalembaban.

                            Sareng kami tiasa ngarangkep deal saluyu sareng pamundut anjeun.

Detil Pangiriman: Kanggo alat normal, éta bakal 7-lima belas dinten damel saatos mayar. Kanggo alat anu sanés normal sareng alat-alat anu didamel khusus saluyu sareng spésifikasi khusus klien, éta bakal 15 dugi tilu puluh kali fungsina saatos mayar.

Saatos Penjual Provider:

  1. Insinyur tiasa diaksés kana mesin jasa di mancanagara.
  2. sataun mastikeun pikeun total alat.
  3. Kompléks bantosan ku telepon sélulér, surat éléktronik, whatsapp sareng skype. Upami anjeun ngagaduhan masalah, urang bakal aya dina dua belas sababaraha jam pikeun ngungkulanana.
  4. Anjeun bakal kéngingkeun tips pelatih gratis dina arah alat-alat urang di pabrik kami.
  5. Upami anjeun hoyong bagian tina mesin, kami bakal nawiskeun janten nilai EPT pikeun anjeun.
  6. Pitunjuk édisi Inggris anu ngabantuan sareng operasi CD disk video online.

Data Bisnis:
Artech éksténsif dina nyiptakeun, rarancang, produksi, perdagangan sareng panyadia alat CNC, sareng nyayogikeun peralatan anu saé kualitasna alus sareng épéktip CNC saé dunya. Kalayan tim staf anu kuat, "Model ArtechCNC" ngagaduhan prestasi dina alat ukiran kai, alat ukiran pamasaran, mesin ukiran batu, mesin ukiran logam, alat ukiran laser sareng peralatan pasar motong laser. Prasarana generasi nempatan ka payuneun Cina dina kamekaran sareng kamekaran.

FAQ:
Q1 Kanggo nawiskeun anjeun mesin idéal EP EP, kumaha atuh?

  1. Materia EPT anu saleresna anu anjeun badé ukir / dikirangan? (Sapertos kai, akrilik, lawon, kaén, kulit, logam…?)
  2. Pikeun kakuatan listrik spindle, naha kuring tiasa terang jero atanapi ukiran jero anu anjeun pikahoyong?
  3. Lokasi damel anu anjeun peryogikeun? (Jinis ieu salaku diménsi maks sumber daya, lébar * durasi, 1200 * 1200mm, 1300 * 2500mm, 2000 * 3000mm, sareng sajabana)
  4. Naha anjeun hoyong ngukir dina planar & lantai datar atanapi lantai buleud & melengkung?

Upami tangtosna, mesinna kedah dilebetkeun hal-hal opsional, jenis ieu salaku kantétan rotary. Upami anjeun tiasa nyayogikeun sababaraha foto barang anjeun, éta bakal hébat! Saatos anjeun ngawartosan ieu, kami bakal ngiringan langkung seueur ngeunaan mesin. sareng nilai.
Q2. Upami urang henteu terang kumaha ngagunakeun alat, anjeun tiasa maréntahkeun kami?
Mémang, kami bakal, upami anjeun datang ka Cina, kami bakal nyayogikeun anjeun latihan gratis dugi ka anjeun tiasa nganggo mesin sacara bébas. Sareng upami anjeun hectic, urang bakal ngagaduhan insinyur khusus pikeun bangsa anjeun, tapi anjeun hoyong nanggung biaya, sapertos tikét sareng hotél sareng waja.
Q3. Kumaha upami panyadia anu pas di-jual anjeun?
Kami nawiskeun anjeun 24 sababaraha jam ngadukung telepon sélulér, skype, whatsapp sareng surat éléktronik.
Q4. Kumaha upami ngajamin waktos anjeun?
1 12 bulan sareng salami waktos, upami anjeun gaduh patarosan, urang bakal ngajawabna gratis.
 Fungsi Palanggan:

Pendapat Palanggan:

 

 

Anggo jumlah bagian atanapi lambang pabrikan alat-alat oténtik (OEM), misal CASE® sareng John Deere® ngan ukur pikeun tujuan rujukan sareng nunjukkeun panggunaan dagangan sareng kasaluyuan. Bisnis urang sareng daérah gaganti anu kadaptar di dieu henteu disponsoran, ditampi, atanapi diciptakeun ku OEM.

2128 didamel di Cina - bagian ngagantian - di Ciudad Guayana Vénézuéla Mesin Router ageung pikeun Desain Kayu kalayan bijil ce kualitas luhur kualitas murah

2128 didamel di Cina - bagian ngagantian - di Ciudad Guayana Vénézuéla Mesin Router ageung pikeun Desain Kayu kalayan bijil ce kualitas luhur kualitas murah

2128 didamel di Cina - bagian ngagantian - di Ciudad Guayana Vénézuéla Mesin Router ageung pikeun Desain Kayu kalayan bijil ce kualitas luhur kualitas murah

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi → https://www.ever-power.net/contact-us/

Anjeun wilujeng sumping naroskeun inpormasi wae! Punten kersa ngahubungi kami!

Menta cutatan a

Upami anjeun ngagaduhan pamundut, punten eusian formulir ieu sareng kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 24 jam.


MATERI PENTAS HENTEU

1. Steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
5. Beusi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM dumasar kana pamundut anjeun

RAWATAN SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

MÉTODE PROSES

Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan

QC & CERTIFICATE

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Pakét & waktos kapimpin

Ukuran: Gambar

Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.

Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu