0 Item

Ngeunaan Ever-power

Ever-power Group Co., Ltd. mangrupikeun SPESIALIS NGAJADI KABEH JENIS TRANSMISI MEKANIKAL JEUNG TRANSISI HYDRAULIC SEPERTI: GEARBOXES PLANETARY, REDUCER BEUNGEUT, REDUCER GAMPANG GEEL HÉLÉLIK, PÉLÉLAL BÉLÉLIK Pangurangan, GEARBOXES PERTANIAN, GEARBOXES TRACTOR, GEARBOX AUTO, SHAFTS PTO DRIVE, REDUCER KHUSUS & KOMPONEN GEAR KAULITAS JEUNG PRODUK HUBUNGAN LAIN, SPROCKETS, SISTEM HYDRAULIC, VACCUM PURS, VARSLATE PULLEYS, CYLINDER HYDRAULIC, GEAR PUMPS, SCREW AIR COMPRESSORS, SHAFT COLLARS ROWUCAS CURI BACKLASH BATUR JEUNG SAJADI. Saterasna, urang tiasa ngasilkeun variétas anu disesuaikan, motor anu disayogikeun, motor éléktrik JEUNG PRODUK HÉDRAULIK LAIN NURUT GAMBAR PELANGGAN.

Langkung ti 20 taun pangalaman dina panilitian sareng pamekaran.

Kaasup sakitar 50 R&D Personalia

Total pabrikna 50,000 méter pasagi

Kami parantos ngekspor produk kami ka klinis di sakumna dunya sareng milarian réputasi anu saé kusabab kualitas produk anu unggul sareng jasa saatos jual. WE WARCLY WELCOME CUSTOMERS KEDUA DI RUMAH JEUNG SABARUGA KANGGO HUBUNGI KAMI NEGOTI BISNIS, TUKAR INFORMASI JEUNG KOPERASI US.
Pikeun langkung seueur detil, mangga parios produk kami katalog sareng daptar mesin.
URANG KAPAKASAN LALAKI 1500 KAGI, JEUNG MÉSÉN TURNING CNC JEUNG PUSAT KERJA CNC.
Kami salah sahiji produsen anu paling hadé sareng anu nyayogikeun di cina, milih produsen kualitas, suplai, éksportir di kantos-kakuatan. Net

tampilan parusahaan

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest