0 Item

Kothak Gear Pertanian

Kothak gear tatanén urang cocog pikeun jinis-jinis anu béda: Mesin motong Rotary, pemanén, tukang ngagali liang, TMR feeder mixer, tiller rotary, pupuk kandang, panyebar pupuk jsb ...

Kothak gear tatanén mangrupikeun komponén mékanis utama ranté kinematik mesin tatanén. Hal ieu biasana disetir ku kakuatan traktor lepas landas ngalangkungan poros PTO sareng drivebox gear. Tork operasi ogé tiasa dikirimkeun kana gearbox ku motor hidrolik atanapi katrol sabuk, sajaba ti gir ranté.

Kotak gir Pertanian sok gaduh hiji aci input sareng sahanteuna hiji batang kaluaran. Upami aci-aci ieu diposisikan dina 90 ° silih, kotak gear mangrupikeun kotak gear ANGLE ORTHOGONAL atanapi langkung umum disebut kotak gear sudut katuhu.

Upami batang input sareng kaluaran ditempatkeun sajajar sareng anu sanésna, kotak girangan tatanén katelah gearbox PARALLEL SHAFT.

Kaamanan sareng kaayaan damel 2

Aci Pto

Kami nyayogikeun poros pto pikeun mesin tatanén.
Toél produk PTO Shaft kami

Traktor dipaké dina tatanén pikeun mékaniskeun rupa-rupa pancén ku ngirimkeun usaha traktif tinggi kalayan gancang. Laju operasi anu laun penting pikeun supir kumargi aranjeunna nyayogikeun langkung saé pikeun tugas-tugas anu dilakukeun. Ayeuna sadaya jinis transmisi traktor (manual, synchro-shift, hydrostatic drive, and glide shift) museur kana kinerja anu pangsaéna sareng operasi anu gampang. Sanaos unggal transmisi ngagaduhan mékanisme anu béda, sadayana nganggo poros transmisi pikeun ngalirkeun torsi mesin kana bédana.

Gearbox Sudut Katuhu tiasa dianggo dina sababaraha aplikasi mesin tatanén. Éta cocog pikeun dianggo ku kaluaran aci kerung, pangimbangan rotary filler sareng seueur deui. Babandingan réduksi dugi ka 2.44: 1 disayogikeun. Gearbox Sudut Katuhu hadir nganggo kotak beusi tuang. Éta ogé nyayogikeun tingkat kakuatan nepi ka 49kW.

Produk Gearboxes Pertanian

Download Katalog

Menta hiji cutatan bébas 

Gearbox Pertanian Pikeun persiapan Taneuh

Kotak gir pikeun mesin anu dianggo pikeun padamelan alit, persiapan taneuh sareng panguburan.

Gearbox Pertanian Pikeun aplikasi Jasa

Sistem transmisi kakuatan anu dirancang pikeun sarat industri gedong sareng jasa pikeun masarakat: tina mixer semén dugi ka pompa hidrolik sareng ka generator set.

Gearbox Pertanian Kanggo Pangropéa ruang héjo

Sistem transmisi kakuatan dirancang pikeun kabutuhan khusus mesin pikeun ngebon sareng ngaropea rohangan héjo.

Gearbox Pertanian Kanggo mixers Tuang

Rupa-rupa kotak gir pikeun mesin anu dianggo pikeun ngumpulkeun, nyampur sareng nyebarkeun pakan atanapi meresihan ingon-ingon.

Produk Bagian Pertanian

katalog Download

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest