0 Item

Ever-Power Air compressor diwanohkeun ku téknologi luhur Perancis B. Zimmem's tunggal screw compressor air prinsip, sareng janten salaku pabrik munggaran kompresor hawa sekrup tunggal di china pikeun ngadopsi cai salaku médium pending sareng pelumasan dina kompresor udara, produk na dibagi genep séri utama kalebet kompresor sekrup udara-pelumasan cai (gratis minyak); kompresor hawa sekrup minyak mikro; 40bar tekanan sedeng dua tahap air-pelumasan kompresor hawa (bebas minyak); 40bar tekanan sedeng dua tahap mikro minyak sekrup kompresor hawa; ngagulung kompresor udara (gratis minyak) sareng sarat khusus sareng prosésor kompresor hawa sekrup gas. Diantarana, kompresor hawa sekrup 40bar (4.0MPa) sareng kompresor hawa gulung bébas minyak 1.25Mpa mangrupikeun inovasi panaratas di dunya.

Kalayan kapasitas téknis anu kuat, ngamajukeun pembuatan sareng alat uji coba, kami leres-leres ngajalankeun sistem manajemen kualitas ISO9001 di bengkel kami, sadaya produk kami parantos nampi sertifikasi CE, kompresor udara séri anu henteu nganggo minyak parantos ngaluluskeun tés otoritas TUV Kelas 0. Profesional kami tim anu ngajaga pikeun ngalaksanakeun panilitian sareng pamekaran dina téknologi hemat énergi kompresor, urang ngagaduhan seueur patén-patén domestik sareng sadunya.

Kompresor Air EVER-OWER bakal janten pilihan anjeun anu pangsaéna.

Produsén Komprésor hawa

Menta hiji cutatan bébas 

Témbong Produk Kompresor Udara

 

Panerapan Kompresor Udara

Kompresor hawa pikeun motong Laser

Screw compressor hawa pikeun motong Laser - révolusi panyalindungan gas motong laser Éfisiénsi mesin motong laser bakal dua kali Tekanan ngahontal 1.8MPa: laju motong laser ningkat ku 50%, permukaan motong bakal lancar tanpa burrs Stabil sareng ...

Kompresor udara pikeun alat produksi ban

Industri Otomotif Pikeun ngahasilkeun Ban anu berkualitas, anjeun peryogi alat-alat anu saé ... Naha éta nyemprot mobil nganggo cet atanapi dirakit ku alat-alat hawa, industri otomotif ngandelkeun kompresor pikeun nyayogikeun kualitas luhur. Kagunaan khas dikomprés ...

Kompresor udara pikeun produksi bahan baku kimia

Industri Kimia Tungtutan anu ditumpukeun dina alat-alat dina industri kimia khususna tinggi. Gas toksik, korosif sareng teu stabil sering janten bagian tina prosés produksi. Ngajaga kasucian produk kedah na, aya kadali kualitas anu ketat dina ...

Kompresor udara pikeun produksi pupuk organik

Industri Ékstraktif Pupuk organik dihasilkeun ku réaksi kimia. Dina hawa anu intensitas luhur, aranjeunna kedah gancang diréaksikeun pikeun ngahasilkeun bahan baku anu pakait pikeun produksi salajengna dugi ka pupuk organik dihasilkeun. Kompresor hawa biasa ...

Kompresor udara pikeun industri médis

Industri Médis Lingkungan anu steril penting pisan dina industri farmasi. Janten upami ngeunaan hawa anu dikomprés, ngan ukur minyak-gratis. Sagala kontaminasi dina hawa anu dikomprés, sapertos minyak, tiasa nyababkeun gangguan prosés, pareuman produksi, sareng produk anu mahal ...

Kompresor udara pikeun aparat médis sareng alat

Industri mesin médis Dina pabrik industri industri médis, lingkungan anu disterilisasi sareng bebas debu dipastikeun. Kompresor hawa anu bakal dianggo kedah ngahontal hawa purity anu luhur saloba-gancangna sareng sasuai sareng standar internasional ....

Kompresor udara pikeun mesin bijih beusi

Industri Tambang Lingkungan damel industri pertambangan maksakeun paménta parah kana kompresor udara. Éta kedah mastikeun yén épisiénsi damel luhur sareng pangropéa na handap. Hawa dikomprés mangrupikeun sumber énergi ésénsial, sareng dugi ka 70% industri nganggo éta ...

Kompresor udara pikeun ruang oksigén Hyperbaric di rumah sakit

Rumah Sakit Terapi oksigén Hyperbaric mangrupikeun pangobatan oksigén murni dina lingkungan langkung ti hiji suasana tekanan anu disebut terapi oksigén hyperbaric. Nghirupan oksigén biasa aya dina lingkungan tekanan atmosfir, sareng inhalasi na henteu murni ...

Kompresor udara pikeun alat susu

Pabrik susu Industri Susu kedah taat kana standar kualitas pangluhurna nalika mayungan integritas produk sareng prosésna - sareng mérekna! Aya seueur anu nganggo kualitas udara anu dianggo dina industri - bahkan ngambah saeutik tina ...

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest