0 Item

Kandaraan Dipandu Otomatis

Sistem AGV / Robot Logistik / Robot dina gudang

Sistem Siber-Fisik & Sistem Sinergis Real-Time

An wahana dipandu otomatis or wahana dipandu otomatis (AGV) nyaéta robot portabel anu nuturkeun garis panjang atanapi kabel anu ditandaan dina lantai, atanapi nganggo gelombang radio, kaméra visi, magnet, atanapi laser pikeun navigasi. Éta paling sering dianggo dina aplikasi industri pikeun ngangkut bahan beurat di sakitar gedong industri ageung, sapertos pabrik atanapi gudang. Aplikasi tina wahana anu dipandu otomatis dilegaan nalika akhir abad ka-20.

robot sélulér

INOVASI PRODUK
FITUR

Dugi ka 15% biaya nyebarkeun sistem AGV tradisional leungit nalika nyaluyukeun situs - magnet di lantai atanapi beacon navigasi.
Tina Automated To Autonomous, v-SLAM AGVs urang ngadeteksi, nyingkahan sareng sacara dinamis ngalihkeun fasilitas, ngalangkungan halangan pikeun tujuan sareng ngirangan waktos turun.

RAYMONDAGV⁺ ngaleungitkeun waktos sareng biaya tambahan ku laser & persépsi dumasar kaméra, algoritma navigasi sareng parangkat lunak pemetaan ramah-pangguna anu unik, anu meryogikeun modifikasi fasilitas ZERO, ngajantenkeun implementasi henteu repot sareng tiasa diukur pisan.

Kamampuh diajar mesin ngamungkinkeun kendaraan janten langkung épisién sareng akurat sabab pendakan anyar
kaayaan. Hatur nuhun kana interaksi anu aman sareng kolaborasi sareng tanaga pepelakan, henteu peryogi zona panyalindungan,
éta hartosna hemat ruang sareng gampang integrasi kana lingkungan anu aya.

Navigasi generasi salajengna

Navigasi generasi salajengna

Dinamis mindahkeun ngaliwatan
fasilitas sareng bypass halangan
pulih tina ngabajak tanpa
mimiti

 
Desain kaleuleuwihan sareng Pilihan Kasalametan CE

Desain kaleuleuwihan sareng Pilihan Kasalametan CE

Desain dua gelung ditambah CE dicirian
sensor ngadeteksi kasalametan @ Siemens
PLC kalayan kontrol kaamanan

 
Omni-arah sareng Chassis Kuat

Omni-arah sareng Chassis Kuat

360 ° ngumbara sareng muter sareng
gandeng angkat angkat rotary
integrasi payload saderhana

Gampang Dipaké, dijaga & Dipanjangkeun

Gampang Dipaké, dijaga & Dipanjangkeun

Sistem disetél ku
customer @ hiji titik teras pencét
interface

Unggul Komunikasi Nirkabel Real-time

Unggul Komunikasi Nirkabel Real-time

Siemens wifi inovatif
produk na leyuran pikeun paling
aplikasi nangtang

Solusi Énergi Héjo & Hi-efisiensi

Solusi Énergi Héjo & Hi-efisiensi

Pilihan litium-ion
kapasitor sareng <1 mnt sapinuhna
ngecas deui sareng> 500K
waktos siklus

 

INOVASI PRODUK & CIRI
NOVIGASI GENERASI SUSUN

V-SLAM

Salaku navigasi generasi salajengna, RAYMONDAGV⁺ vSLAM dumasarkeun kana scanner laser kaamanan 2D plus sistem visi kaméra RGB-D. Solusi ieu kadang disebut navigasi alami atanapi kontur.

  • Nyederhanakeun integrasi payload
  • Cageur tina pembajakan tanpa inisiasi
  • Gampang ngarobih fasilitas atanapi tata mesin
  • Gampang dikerjakeun kalayan teu aya modifikasi fasilitas
  • Lokalisasi ngalangkungan peta virtual sareng fungsi stop opsional tepat liwat kode 2D
  • Otonom ngabenerkeun panyimpangan sareng indera jalma & halangan anu teu diarepkeun ku bypass calakan

Saatos prosés pangaturan sareng laser & kaméra pikeun survey di daérah damel sareng ngahasilkeun peta rujukan anu pas, algoritma lokalisasi sareng pemetaan anu canggih ieu teras dianggo pikeun nungtun kendaraan nalika dioperasikeun.
Solusi ieu ngaleungitkeun kabutuhan parobihan infrastruktur anu ngamungkinkeun ékspansi gampang nalika nganteurkeun katangkasan pamungkas pikeun jadwal sareng ngajadwalkeun ulang rute.
Lingkungan struktur tetep lokal di sakitar urang cenderung henteu tunduk kana parobihan anu gedé dina unggal dinten.
v-SLAM tiasa ngamaksimalkeun operasi anu éfisién sareng lingkungan anu tetep sapertos kitu sareng ngatur parobihan samentawis sapertos panempatan objék anu teu dihaja sapertos kotak, korsi, palét, jalma atanapi kendaraan anu sanés.

Slam-mobile-robot
  • OLS ngadeteksi garis luminescent paduli fitur fisik lantai sareng latar tukang.
  • A prosés ngajar misah henteu perlu, masang sareng ngajaga garis khususna bakal gampang sareng ekonomis.
  • Hatur nuhun kana deteksi luminescence anu dipercaya, teu perlu hariwang ngeunaan kontaminasi.
  • Cacad permukaan tiasa dipaliré panjang anu tiasa disaluyukeun ku konsumén.
  • OLS diandelkeun ngahasilkeun panyimpangan ti tengah garis sareng maos 4-angka kode bar 1D jejeg sareng garis. Ieu matak ngamudahkeun pikeun ngirimkeun inpormasi rute atanapi posisi sareng paréntah drive.
  • Hatur nuhun kana bidang bacaan anu lega na 180 mm, OLS tiasa mendakan dugi ka tilu garis. Ieu ngamungkinkeun susunan fléksibel tina pangalihan atanapi sambungan simpang.
 
Slam-mobile-robot
robot sélulér14

INOVASI PRODUK & CIRI
GAMPANG GAMPANG, MAINTAINABILITAS & KECAMPURAN

 

HIJAUAN, HI-EFISIENSI JEUNG
SOLUSI énergi cerdik

 
  • 1 jam modeu recharging / standar lengkep
  • manajemén recharging fléksibel & pinter pikeun
    sarat anu béda
  • kapasitor litium-ion opsional sareng <1 mnt sapinuhna
    ngeusi ulang sareng> 500K waktos siklus @ 24 × 7 jam
    runtime
 
robot sélulér11

Sistem disetél ku
customer @ hiji titik
sareng klik interface

robot sélulér12

Pembaruan pikeun kendaraan atanapi
zona aksés tiasa
didamel ku melak
personne

robot sélulér13

Parobihan dina produksi
garis atanapi distribusi
layouts gampang
dilaksanakeun.

robot sélulér15
robot sélulér16

Naon anu urang tawarkeun?
Manajemén Proyék alus teuing

  • seueur panilitian & panilitian
  • proposal téknis, simulasi & visualisasi
  • produk & solusi anu paling lumaku
  • pangiriman pondok sareng waktos parantosan
  • ROI tinggi & Total Jumlah Kapamilikan anu handap
  • pangrojong siklus kahirupan, kalebet pembaruan & pamutahiran

SIRI PRODUK & solusi

 
Robot mobile AGV

Robot AGV / Mobile

  • Jack Series
  • Seri Ratu
  • King Series
 
Sistem Manajemén Armada

Sistem Manajemén Armada

  • Simulator armada
  • Pesenan & alokasi kendaraan
  • Pangawasan status urutan & kendaraan
  • Kontrol patalimarga
  • data logging
  • Dina host host
Sistem manajemén gudang

Sistem Manajemén Gudang

  • inventory
  • Pesenan nyokot
  • kuitansi
  • Lokasi sareng ngaoptimalkeun beban
  • Ngalaporkeun & strategi
  • Kadali pangguna
  • integrasi sareng sistem anu sanés
Sistem manajemén gudang

Real-time Synergetic Sys.

  • Manajemén produksi
  • Manajemén kualitas
  • Manajemén Bahan
  • Manajemén Equipenmt
 

Séri produk & solusi

AGV & MOBILE ROBOT

JACK séri

Hatur nuhun kana jangkungna anu handap pisan, séri JACK tiasa di handapeun pangangkut beban (méja, trolley, rak, rak jsb), angkat sareng ngangkut kana tujuan anu parantos ditangtoskeun.

Kusabab gandengna puteran AGV sareng rotasi angkat pad, éta tiasa nyaluyukeun sikepna kalayan fleksibel kana fasilitas anu aya, sapertos lift, sél robot, konveyor sareng sistem straping, sakitar 30% rohangan anu disimpen nalika dioperasikeun.

jack-series-agv-robot1

profil low sareng
pilihan internal
gandeng angkat angkat rotary
rotasi gandeng
antara AGV sareng
angkat dampal

jack-series-agv-robot2

modeu barang-ka-jalma
jangkungna angkat standar ≤
60mm (diprogram
sareng khusus)
bujur &
bahan silang
ngangkut

jack-series-agv-robot3

Tabungan rohangan 30%
dugi ka 1 ton muatan
atanapi ngaropéa
gampang-to-ngarobah Pad
pikeun béda
aplikasi

jack-series-agv-robot4

studi kasus
industri: artikel harian pangecér online
total gudang: 15000m2
Kuantitas SKU: 2000⁺

panerapan & palaksanaan ≤1 atanapi 2 bulan
efisiensi asihan per operator ningkat ti
100 ka 500 pcs / jam
inténsitas kerja fisik turun & operator
kapuasan ningkat pisan
kasalahan asihan turun tina 0.1% kana 0.01%

 

 

aréa asihan: 5400m2
Kuantitas AGV dina damel: 135 hijian

babandingan kacilakaan kaamanan diréduksi jadi 0
jumlah operator tina 120 dugi ka 30, tanaga gawé &
biaya manajemén turunna pisan
24 × 3 shift sayaga nalika usum tinggi
rasio pemanfaatan aréa gudang ningkat ti
50% ka 75%

jack-series-agv-robot-detail
Angkat REEL Jack séri

Angkat- REEL JACK séri

DUAL- Angkat- PAD JACK séri

DUAL- Angkat- PAD JACK séri

Séri produk & solusi
AGV & MOBILE ROBOT

RATU SIRI

 

RATU RATU
QOQ

generasi anyar sacara otonom dinamis mobile
penanganan fleksibel persépsi

Daripada fungsi angkat internal tina séri JACK, fungsi atanapi alat sanésna nyaéta panangan robot, roller, conveyor, stocker jsb sasarengan sénsor tambahan dilebetkeun kana séri Ratu kanggo penanganan matérial otomatis dina platform mobile.

Robot mobile anu pangpinter sareng paling fleksibel nyaéta ratu Ratu (QoQ), anu diintegrasikeun sareng panangan robot 6 sumbu sareng téknologi panduan paningalan 3D anu paling maju.

ratu-seri-agv-robot

Modél anu dikustomisasi

 
Babe-RATU

Babe RATU

  • modél primér kalayan platform atah
  • pamakéan panggampangna tur pamaliharaan
  • aksés integrator kana pangembangan 2
 
Roller RATU

Roller RATU

  • ukuran ngarobih, roller qtty. sareng jangkungna jsb
  • eureun pasti aya
  • payload ngaropea
 
Conveyor RATU

Conveyor RATU

  • pikeun ngamuat majalah sareng kasét jsb
  • ukuran ngarobih, conveyor qtty. jsb
  • jangkungna angkat diprogram & lebar beban
  • opsional FFU atanapi pas ka beberesih
Storker RATU

Storker RATU

  • otomatis uni-pak penanganan ukuran khusus, muatan jsb
  • jangkungna angkat programmable
  • integrasi sareng WMS, MES jsb
  • opsional FFU atanapi pas ka beberesih

SIRI PRODUK & SOLUSI | AGV & MOBILE ROBOT |

SERI RAJA

Seri KING ngalaksanakeun tugas-tugas forklift - tanpa supir, nanging aman pikeun lingkungan anu dianggo sareng navigasi anu dipercaya.
Pikeun tugas-tugas gudang sareng produksi anu teras-terasan, truk anu diisi deui ieu sacara otomatis tiasa milih, ngangkut sareng nganteurkeun palét dugi ka 3 ton kalayan jangkungna angkat dugi 6 méter, maksimalkeun kamampuan, produktivitas sareng kameunangan.

Luyukeun sareng anjeun
Kabutuhan KHUSUS

Dina hubungan caket sareng anjeun, terjal sareng dipercaya
angkutan sareng penanganan larutan pas tiasa
ngaropea sareng disesuaikan pikeun minuhan anu nuntut
sarat, akurasi atanapi paling ekstrim
kaayaan kabutuhan operasional anjeun.

  • lingkungan anu henteu konvensional, bahaya atanapi sesah
  • kaayaan kerja panas
  • bahan kimia toksik atanapi bahkan bahan nuklir
  • kabersihan paling
 
king-series-agv-robot-detail
king series agv robot 1
king series agv robot 3
king series agv robot 5
king series agv robot 2
king series agv robot 4
king series agv robot 6

Milarian deui Pangurangan planét AGV produk?
Punten Didatangan kami Katalog kotak gear planét AGV kaca.

 

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest