0 Item

Gerbang Gear

Gigi bevel mangrupikeun gir di mana poros tina dua poros intersect sareng raray huntu tina girna nyalira bentukna kerucut. Gir bevel paling sering dipasang dina aci anu jarakna 90 derajat, tapi tiasa didesain kanggo dianggo dina sudut anu sanés ogé. Permukaan pitch gear bevel mangrupikeun kerucut.

Dua konsep penting dina gearing nyaéta permukaan pitch sareng sudut pitch. Permukaan gigi pikeun permukaan nyaéta permukaan anu teu aya imajinér anu anjeun pikahoyong ku rata-rata puncak sareng lebak huntu masing-masing. Permukaan pitch pakéan biasa nyaéta bentuk silinder. Sudut pitch hiji pakéan nyaéta sudut antara nyanghareupan permukaan pitch sareng sumbu na.

Rupa-rupa gir bevel anu paling akrab ngagaduhan sudut pitch kirang ti 90 derajat sahingga ngawangun kerucut. Jinis bevel gear ieu disebut éksternal sabab gigi gigi nunjuk ka luar. Permukaan permukaan gir bevel éksternal anu meshed coaxial sareng poros gir; puncak tina dua permukaan aya dina titik parapatan poros poros.

Gigi bevel anu sudutna jangkung langkung ageung ti salapan puluh darajat ngagaduhan huntu anu nunjuk ka jero sareng disebut gir bevel internal.

Gigi bevel anu gaduh sudut pitch persis 90 derajat gaduh huntu anu nunjuk ka luar sajajar sareng poros sareng mirip titik dina makuta. Éta sababna jenis bevel gear ieu disebat gear makuta.

Gir méter nyaéta girisan bevel kawin kalayan jumlah huntu anu sami sareng sumbu dina sudut katuhu.

Gigi bevel dorong mangrupikeun gear makuta anu cocog ngagaduhan huntu anu lempeng sareng serong.

Menta hiji cutatan bébas 

Sudut Katuhu Spur sareng Gir Spiral Bevel

Gigi bevel mangrupikeun gir di mana poros tina dua poros intersect sareng raray huntu tina girna nyalira bentukna kerucut.

Gir bevel paling sering dipasang dina poros anu jarakna 90 derajat, tapi tiasa didesain kanggo dianggo dina sudut anu sanés ogé. Permukaan pitch gear bevel mangrupikeun kerucut.

Konsép penting pikeun gearing nyaéta permukaan pitch. Dina unggal pasangan gigi meshing, masing-masing perlengkapan gaduh permukaan pitch. Permukaan permukaan nyaéta permukaan awak halus (tanpa waos) imajinér anu bakal ngahasilkeun hubungan gearing anu sami ku kontak gesekan antara wajahna sapertos gir anu leres ku kontak waos-ka-huntu na. Éta mangrupikeun semacam permukaan "rata-rata" anu bakal kénging sonten kaluar puncak sareng lebak huntu masing-masing. Pikeun pakéan biasa permukaan pitch nyaéta silinder. Pikeun perlengkapan bevel permukaan pitch mangrupikeun kerucut. Kerucut pitch gir bevel anu meshed coaxial sareng poros gir; sareng puncak tina dua kerucut aya dina titik parapatan poros poros. Sudut pitch nyaéta sudut antara nyanghareupan kerucut sareng porosna. Rupa-rupa gir bevel anu paling dikenal, sapertos anu aya dina gambar di awal tulisan ieu, ngagaduhan sudut nada kirang ti 90 derajat. Aranjeunna "runcing". Jinis bevel gear ieu disebat gear bevel éksternal sabab waosna nyanghareup ka luar. Tiasa waé sudut pitch anu langkung ageung ti salapan puluh darajat, dina hal éta kerucut, tibatan ngabentuk titik, ngabentuk semacam cangkir kerucut. Huntu terasna nyanghareup ka jero, sareng jinis ieu pakakas disebut pakakas bevel internal. Dina garis garis wates, sudut pitch persis 90 derajat, huntu nunjuk lempeng ka hareup. Dina orientasi ieu, aranjeunna nyarupaan poin dina makuta, sareng jinis ieu pakakas disebut gir bevel makuta atanapi gir mahkota.

  • Dina gir bevel Steel Ringan ,, Gir bevel stainless steel, gir bevel Alloy Steel ,, Geared bevel Steel Hardened sareng Tempered, Case Gear Bevel Bevel, Induksi Hésé, Gir Bevel Bevel Gir, atanapi sakumaha anu parantos ditangtukeun
  • pikeun treuk Mobil sareng Industri sareng girboks gir bevel pertanian
  • Custom didamel sakumaha per Spesifikasi, Gambar atanapi Sampel atanapi pamundut
  • Ukuran Huntu tina 1 Modul / 10 DP dugi ka 10 Modul / 2.5 DP atanapi sakumaha anu dicetak
  • Diaméter luar mimitian ti 25MM dugi ka 500MM
  • Max Width Nyanghareupan. 500MM
  • Inpormasi téknologi anu diperyogikeun pikeun cutatan ti nasabah kanggo kotak gear bevel:
  • Bahan Konstruksi - waja, pengerasan sareng tempering diperyogikeun jsb
  • Inpormasi profil huntu - nada, sudut
  • Diaméter luar sapertos panjang total sareng sajabina
  • Angle Nyanghareupan
  • ukuran bore
  • Ukuran jalan konci
  • Ukuran hub
  • Naon waé sarat anu sanés

Dimana dua poros nyebrang dina titik sareng ngalibetkeun sapasang roda kerucut, girna nyalira disebat salaku gir bevel. Gir ieu ngamungkinkeun parobihan sumbu rotasi tina poros masing-masing, biasana 90 ° (atanapi dina derajat XX sakumaha per cetak). Urang tiasa nganggo opat gir bevel di alun-alun pikeun ngadamel kotak roda gigi diferensial, anu tiasa ngalirkeun kakuatan ka dua as anu berputar dina kecepatan anu béda, sapertos dina treuk juru sareng mobil sareng trékotrot.

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest