0 Item

Cantilever Kurung

Husus ngahasilkeun kurung cantilever

Digital-control Machining Equipment Screen Cantilever bracket

Cantilever bracket pikeun layar pakakas pamrosésan CNC

Komponén Cantilever pikeun layar alat-alat mesin digital-control

Ever-power Intelligent Equipment (Ningbo) mangrupikeun produsen profesional kurungan cantilever sareng kotak kontrol. Perusahaan perenahna di Yuyao, Ningbo, hub ti Delta Sungai Yangtze. Linhang South Expressway ngagaduhan transportasi anu merenah. Perusahaan ngalangkungan lega langkung ti 7,000 méter pasagi.
Perusahaan dilengkepan peralatan cetakan maot-casting alloy aluminium canggih, sakumpulan peralatan mesin mesin CNC lengkep, alat uji presisi tinggi, sareng sakumpulan tanaga téknis khusus dina desain, pamekaran sareng produksi dukungan kantil. Aya lima mesin mati-casting kamar tiis mimitian ti 180 dugi ka 500 ton (salah sahiji 500 ton, tilu tina Yizumi 300 ton, sareng hiji tina 180 ton); tilu pusat mesin CNC, 30 lathes CNC sareng permukaan nyemprot permukaan 3. Aya ogé alat uji presisi tinggi sapertos instrumen ukur tilu koordinat sareng alat ukur pneumatik.
Perusahaan parantos lulus sértipikasi sistem mutu ISO9001 (versi 2018) tina Inger Certification Corporation.
Kami salawasna taat kana prinsip "kualitas heula, jasa heula", sareng ngupayakeun tetep ningkatkeun kualitas pikeun mastikeun yén kami nyayogikeun nasabah produk sareng jasa kelas munggaran. Palanggan wilujeng sumping ka perusahaan pikeun pamariksaan sareng bimbingan, sareng ngabahas bisnis. Kami ngarepkeun kerjasama anu tulus sareng pamekaran umum sareng rerencangan sadayana.

Kotak Kontrol DP-140

Kotak kontrol DP-140 didamel tina profil aluminium anodized kualitas luhur sareng bagian sudut maot-casting aluminium. Desain penampilan saderhana sareng struktur stabil. Profil aluminium anodized dina permukaan langkung gampil ngusap sareng ngajaga kotak sakumaha caangna anyar.

Kotak kontrol seueur dianggo dina pamasangan sababaraha interfaces sareng mesin asesoris manusa dina alat mesin CNC, jalur perakitan sareng alat khusus. Éta tiasa sapinuhna nyumponan sarat operasi praktis sasarengan sareng sistem pendukung atanapi sistem pendukung.

Ukuran kotak dikustomisasi numutkeun kabutuhan pangguna.

DP 140 Kadali
Kotak Kontrol DP 140 1

Kinerja dasar sareng parameter:

Jero instalasi épéktip:
DP-140: 140mm
Ukuran maksimum khusus:
Lebar panel payun <700mm, jangkungna panel payun <800mm
tingkat perlindungan:
Panto tukang: IP54; Panel balik sekrup: IP65
bahan:
Profil aluminium sareng gagang: alloy aluminium 6063
Bagian sudut: Alloy aluminium maot-tuang 102
Ngalereskeun cecekelan: PA66
warna:
Profil sareng cecekelan aluminium: Aluminium anodized
Bagian sudut: lebu batu, sami sareng RAL7012
Panto tukang (panel tukang): 3mm plat aluminium
Permukaan disemprot, abu pérak
Ngalereskeun cecekelan: Silver Gray

44-60 séri cantilever lampu

Rangkaian ieu rakitan cantilever dicocogkeun sareng tabung aluminium 44x60m kanggo ngagantung atanapi ngadukung kotak kontrol lampu. Beungeut pipa aluminium disemprotkeun ku plastik, sareng komponenana sadayana didamel ku alloy aluminium die-casting. Pipa aluminium dibereskeun ku sambungan internal anu jero. Sacara umum saderhana, bisa dipercaya jeung aman.

Cantilever bracket 44x60 1
Panyambung kotak 40 60 10 20

Panyambung kotak

Barang: 40-60-10-20
Beurat: 0.9kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
0-320 derajat tiasa diputer sacara horisontal

Konektor kotak 90 gelar 44 60 31 20

Konektor kotak 90 gelar

Barang: 40-60-31-20
Beurat: 1.1kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
0-320 derajat tiasa diputer sacara horisontal

Sudut 90 derajat 44 60 40

Sudut 90 derajat

Barang: 40-60-40
Beurat: 1.06kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang

Korsi luhur 44 60 31 50

Korsi luhur

Barang: 44-60-31-50
Beurat: 1.13kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
Tiasa muterkeun 0-320 derajat sacara horisontal, tiasa ngawatesan posisi

Tembok horisontal 44 60 31 60

Tembok horisontal

Barang: 44-60-31-60
Beurat: 1.36kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
Tiasa muterkeun 0-320 derajat sacara horisontal, tiasa ngawatesan posisi

Sambungan panengah 44 60 31 32

Sambungan panengah

Barang: 44-60-31-32
Beurat: 1.52kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
0-320 derajat tiasa diputer sacara horisontal

Tembok nangtung 44 60 10 60

Tembok nangtung

Barang: 44-60-10-60
beurat: 1.17kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
0-320 derajat tiasa diputer sacara horisontal

Dasar 44 60 70

dasar

Barang: 44-60-70
beurat: 0.5kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang

Dasar rotatable 44 60 10 50

Dasar rotatable

Barang: 44-60-10-50
Beurat: 0.94kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
Tiasa muterkeun 0-320 derajat sacara horisontal

Puteran 90 derajat 44 60 32 10

Puterkeun derajat 90

Barang: 44-60-32-10
Beurat: 1.32kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
0-320 derajat tiasa diputer sacara horisontal

Dasar kotak rotatable 44 60 20 80

Dasar kotak rotatable

Barang: 44-60-20-80
Beurat: 0.95kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang

Konektor bevel 15 gelar 44 60 90

Konektor bevel 15 gelar

Barang: 44-60-90
beurat: 0.35kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang

Menta hiji cutatan bébas 

55-75 séri majelis cantilever sedeng

Runut ieu rakitan cantilever ukuran sedeng dicocogkeun sareng tabung aluminium 55x75m kanggo ngagantung atanapi ngadukung kotak kontrol kalayan rébuan. Beungeut pipa aluminium disemprotkeun ku plastik, sareng sadaya komponén didamel ku alloy aluminium die-casting. Dina jaminan kakuatan sareng struktur anu wajar, gaya unik penampilanana langkung ditekenkeun.

Kurung Cantilever
Panyambung kotak 55 75 10 20

Panyambung kotak

Barang: 55-75-10-20
Beurat: 1.8kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
0-320 derajat tiasa diputer sacara horisontal

Konektor kotak 90 gelar 55 75 31 20

Konektor kotak 90 gelar

Barang: 55-75-31-20
Beurat: 2.6kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
0-320 derajat tiasa diputer sacara horisontal

Sudut 90 derajat 55 75 40

Sudut 90 derajat

Barang: 55-75-40
Beurat: 1.3kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang

Korsi luhur 55 75 31 50

Korsi luhur

Barang: 55-75-31-50
Beurat: 1.13kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
Tiasa muterkeun 0-320 derajat sacara horisontal, tiasa ngawatesan posisi

Tembok horisontal 55 75 31 60

Tembok horisontal

Barang: 55-75-31-60
Beurat: 3.3kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
Tiasa muterkeun 0-320 derajat sacara horisontal, tiasa ngawatesan posisi

Sambungan panengah 55 75 31 32

Sambungan panengah

Barang: 55-75-31-32
Beurat: 3.4kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
0-320 derajat tiasa diputer sacara horisontal

Tembok nangtung 55 75 10 60

Tembok nangtung

Barang: 55-75-10-60
beurat: 2.6kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
0-320 derajat tiasa diputer sacara horisontal

Dasar 55 75 70

dasar

Barang: 55-75-70
beurat: 0.83kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang

Dasar rotatable 55 75 10 50

Dasar rotatable

Barang: 55-75-10-50
Beurat: 2.0kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
Tiasa muterkeun 0-320 derajat sacara horisontal

Puteran 90 derajat 55 75 32 10

Puterkeun derajat 90

Barang: 55-75-32-10
Beurat: 2.7kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang
0-320 derajat tiasa diputer sacara horisontal

Dasar kotak rotatable 55 75 20 80

Dasar kotak rotatable

Barang: 55-75-20-80
Beurat: 1.9kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang

Konektor bevel 15 gelar 55 75 90

Konektor bevel 15 gelar

Barang: 55-75-90
beurat: 0.45kg
Bahan: Alloy aluminium maot-tuang

Skenario aplikasi praktis

Cantilever bracket pikeun Sistem motong Laser
Aplikasi kurung Cantilever 4
Aplikasi kurung Cantilever 2
Aplikasi kurung Cantilever 5
Aplikasi kurung Cantilever 3
Aplikasi kurung Cantilever 6

Palanggan kami

palanggan baracket cantilever 1
palanggan baracket cantilever 2
palanggan baracket cantilever 3
palanggan baracket cantilever 4

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

[email protected]  [email protected]

Kirimkeun inpormasi produk anu dipikaresep pikeun email di luhur, kami bakal ngawalon anjeun gancang-gancang.

Pin Eta dina Pinterest