0 Item

Pabrik pabrik & pabrik pabrik pikeun F di Lome Togo seri Paralel aci heliks gearbox Kalayan harga & jasa pangsaéna kualitas luhur

Pabrik pabrik & pabrik pabrik pikeun F di Lome Togo seri Paralel aci heliks gearbox Kalayan harga & jasa pangsaéna kualitas luhur

Henteu aya ranté sanés anu tiasa nalukkeun EPG pikeun jajaran. Salaku tambahan pikeun ranté roller anu khas pikeun sagala jinis sareng ukuran, ranté roller sareng kantétan sareng ranté roller ganda, kami ogé nawiskeun ranté khusus sapertos ranté cekelan, ranté akumulasi, ranté profil elastomerik, ranté daun, ranté conveyor bushed, kerung ranté pin sareng seueur jinis sanésna. Rutin pangropéa-gratis atanapi ranté bukti-korosi tiasa didapet pikeun program khusus. Ranté oven pin urang sareng ranté conveyor tabung ngamungkinkeun seueur pilihan waleran pikeun nyiptakeun épisién sareng ngirimkeun kaléng sareng tabung anu ideal. Pilarian terang langkung seueur perkawis produk kami Samentawis waktos, produser kami Mésér pikeun milarian kotak banting anu cocog pikeun parangkat lunak anjeun tina segmen dasarna, sumberdaya perenah SIZING ASSANTAN on-line kami idéal: gumantung kana data aplikasi anjeun atanapi anu dipilarian ku motor, kotak gear anu cocog tiasa dipilih tina portopolio sareng penyesuaian géométri urang dieksekusi dina sababaraha detik. Saatos paménta, kami ogé tiasa ngirimkeun anjeun paménta cutatan langsung dina jalur on line.ts dihasilkeun dumasar kana spésifikasi kualitas anu saé anu luhur, sareng matuh kana kriteria reguler internasional anu canggih.

gambaran

Khusus Gancang

Téknologi dilarapkeun:

Ngahasilkeun Tutuwuhan, Pangecér Parabot Parabotan, Pabrik Dahareun & Minuman, Peternakan

Daérah Asal: Zhejiang, Cina
Merek Ngenalkeun:

OEM

Pangaturan Gearing:

Helical

Output Torsi:

maks 18000Nm

Laju input:

1440 rpm

Pace Kaluaran:

lima ~ 382 rpm

Number Model:

FF

Peunteun Listrik:

.twelas ~ 200 Kw

warna Paralel aci hélik gearbox:
sedengkeun jinis-jinis yoke pikeun sambungan poros PTO sareng aplikasi tatanén ngandung yoke spaced anu sami sareng anu sami sareng yoke kalayan tombol recessed sareng / atanapi kerah bola kalayan:

biru pink bodas

Kapasitas Sumber

Nyayogikeun Poténsial:
500000 Potongan / Bagian per Yr

Bungkusan & pengiriman barang

Mbaran bungkusan
bungkus ékspor biasa sareng palét kai pengepakan
palabuhan
Shanghai atanapi Ningbo

Dina-garis Kustomisasi

Pedaran Barang

UTB8kA4Zu5DEXKJk43Oqq6Az3XXa7UTB8kA4Zu5DEXKJk43Oqq6Az3XXa7

UTB8kA4Zu5DEXKJk43Oqq6Az3XXa7UTB8kA4Zu5DEXKJk43Oqq6Az3XXa7

HTB1ogjetrGYBuNjy0Foq6AiBFXazHTB1ogjetrGYBuNjy0Foq6AiBFXaz

HTB1ogjetrGYBuNjy0Foq6AiBFXazHTB1ogjetrGYBuNjy0Foq6AiBFXaz

H938619114c9340b5ad05ceb8678fe4a9YH938619114c9340b5ad05ceb8678fe4a9Y

Rupa-rupa Pamasangan Posisi F series Paralel aci hélik gearbox

Uf518d1de3e594425ab24978d9ed1a726YUf518d1de3e594425ab24978d9ed1a726Y

Fitur Luar Biasa tina F koleksi Paralel aci hélik gearbox

hiji. Inline Helical Gearbox dicirikeun ku komposisi kompak, beurat kaleuleuwih hampang, torsi masif sareng kinerja anu saé pisan.

2. Éta didamel tina kaayaan kaku kaku-iga sareng alat-alat baja alloy-premium anu dikeras ku penetrasi karbon sareng digiling sacara tepat. Aman dina damel, ngirangan sora, ageung pisan, kirang dina asupan, suksés dina transmisi, langkung handap dinaékan suhu, sareng ngalegaan gaya hirup pangrojong.

tilu. Desain anu dipasang nyaéta footing, flange, torsi arm sareng sajabina. Mode kaluaranana nyaéta poros, poros kerung, alpine sareng shrink disc kanggo pilihan.

Bungkus & Pengiriman sareng pangiriman

Pakét Gambar sél F Gerbang paralel hélik gearbox

Packing Batin: kantong PP kalayan karton
Pakét luar: Skénario kai
Kiriman: 14-20 kali saatos nampi setoran.

HTB1292gaJjvK1RjSspiq6AEqXXaqHTB1292gaJjvK1RjSspiq6AEqXXaq

HTB1R6JRXsnrK1RjSspk761uvXXadHTB1R6JRXsnrK1RjSspk761uvXXad

HTB1PN7paU rK1Rjy0Fcq6zEvVXacHTB1PN7paU rK1Rjy0Fcq6zEvVXac

Produk Pakait

UTB8kA4Zu5DEXKJk43Oqq6Az3XXa7UTB8kA4Zu5DEXKJk43Oqq6Az3XXa7

HTB1ogjetrGYBuNjy0Foq6AiBFXazHTB1ogjetrGYBuNjy0Foq6AiBFXaz

Négél Jenis Gearbox sareng Motor

FR Helical Gearbox sareng Motor

Cor Baju Cacing Besi

HTB1.WgaKpzqK1RjSZSgq6ApAVXaiHTB1.WgaKpzqK1RjSZSgq6ApAVXai

HTB1p5VbtStYBeNjSspaq6yOOFXaOHTB1p5VbtStYBeNjSspaq6yOOFXaO

Ua4a4d405d3574a2282447963b91018fdjUa4a4d405d3574a2282447963b91018fdj

Bonfiglio Sort Aci dipasang Gearbox

SMR Shaft dipasang Gearbox

Dodge TXT Ragam Shaft dipasang Gearbox

Tentang Kami

Ever_power Group mangrupikeun pabrik girboks cacing munggaran pisan sareng pangageungna di Cina, kabuktosan taun 1976, khusus dina produksi rupa-rupa alat transmisi. Kalayan pangalaman langkung ti opat puluh mangtaun-taun taun di pasar, milik urang ayeuna sadayana 117.2 juta artos, sareng kami gaduh 2 firma cabang, 8 firma nyekel, sareng 12 perusahaan inventaris gabungan.

Urang tiasa ngahasilkeun 400,000 modél kotak gear cacing, 100,000 modél panurun peralatan, 50,000 modél panurun kecepatan sanésna, 150,000 unit kopling serbaguna, sareng saratus, 000 unit pakakas perédam laju unggal taun kalénder.

70% barang-barang kami parantos diekspor ka 40 lokasi internasional langkung seueur, sareng konsumén urang ti Italia, Jérman, Amérika Serikat Amérika, Kanada, Spanyol, Uk, India, Mexico, Brazil, Argentina, Turki, Singapura sareng industri utama sanés lokasi internasional. tilu puluh% diantarana OEM didamel pikeun pabrik langsung barang-barang sanés.

U99c5c48a2e7e45768a107c72566972eeAU99c5c48a2e7e45768a107c72566972eeA

HTB1aWMXKpYqK1RjSZLeq6zXppXazHTB1aWMXKpYqK1RjSZLeq6zXppXaz

kontak

Grup Ever_power
Ngungkulan: No.789-B8Shenhua Highway, XiHu Dsitriction Enco & Tech Improvement Zone HangZhou Town, ZJ, PR
Telp: 0086-571-88220971 / Mob: +86 13083988828
WhatsApp / Skype: +86 13083988828

Situs wéb: www.hzpt.com

Pabrik pabrik & pabrik pabrik pikeun F di Lome Togo seri Paralel aci heliks gearbox Kalayan harga & jasa pangsaéna kualitas luhur

Pabrik pabrik & pabrik pabrik pikeun F di Lome Togo seri Paralel aci heliks gearbox Kalayan harga & jasa pangsaéna kualitas luhur

Pabrik pabrik & pabrik pabrik pikeun F di Lome Togo seri Paralel aci heliks gearbox Kalayan harga & jasa pangsaéna kualitas luhur

Pabrik pabrik & pabrik pabrik pikeun F di Lome Togo seri Paralel aci heliks gearbox Kalayan harga & jasa pangsaéna kualitas luhur

Pabrik pabrik & pabrik pabrik pikeun F di Lome Togo seri Paralel aci heliks gearbox Kalayan harga & jasa pangsaéna kualitas luhur

Pabrik pabrik & pabrik pabrik pikeun F di Lome Togo seri Paralel aci heliks gearbox Kalayan harga & jasa pangsaéna kualitas luhur

Pabrik pabrik & pabrik pabrik pikeun F di Lome Togo seri Paralel aci heliks gearbox Kalayan harga & jasa pangsaéna kualitas luhur

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi → https://www.ever-power.net/contact-us/

Anjeun wilujeng sumping naroskeun inpormasi wae! Punten kersa ngahubungi kami!

Menta cutatan a

Upami anjeun ngagaduhan pamundut, punten eusian formulir ieu sareng kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 24 jam.


MATERI PENTAS HENTEU

1. Steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
5. Beusi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM dumasar kana pamundut anjeun

RAWATAN SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

MÉTODE PROSES

Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan

QC & CERTIFICATE

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Pakét & waktos kapimpin

Ukuran: Gambar

Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.

Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu