0 Item

Pabrikan & pabrik pabrik cina pikeun PTO di bagian-bagian bogra Bangladesh gandeng PTO bagian tatanén nyambungkeun sareng harga & jasa terbaik anu saé

Pabrikan & pabrik pabrik cina pikeun PTO di bagian-bagian bogra Bangladesh gandeng PTO bagian tatanén nyambungkeun sareng harga & jasa terbaik anu saé

korosi- sareng ageman tahan coiled tubing injector ranté roller Dina rencana panghasilan kami kami nawiskeun anjeun aci drive PTO normal sareng sudut lega. Ngeunaan paménta konsumén aya ukuran, panjang sareng komponén kaamanan anu béda-béda (kopling) anu tiasa diaksés. Majelis pikeun industri minyak sareng béngsin. Ditawarkeun dina ranté pitch drive solitary sareng dobel dobel kalayan diménsi anu béda sareng rating énergi. Fungsi diwangun ku lapisan luar pelindung zinc-nikel sareng non-héksavalén kromat, kabeungkeut éléktrokimia, sareng pas gangguan kalebet pelat. Parabot CNC anu ageung tepat, sapertos mesin Kawat-ngaleutikan bertahap, alat ngagiling jig sareng mesin debit listrik, ngajantenkeun pasti presisi kualitas pangolahan cetakan anu paling saé, kalayan garis rolling asam kaamanan anu épéktip sareng kaamanan anu langkung luhur janten alat parobihan eusi atah panggedéna dina disiplin di cina. Pamakéan liar pikeun alat-alat panggilingan otomatis, Punch tinggi komputasi tuang komputerisasi, Pace Rolling otomatis otomatis sareng alat assembling mastikeun kualitas penting sareng efektivitas komponén sareng ngahasilkeun ranté.

gambaran

Inpormasi Gancang

jaminan:

1 Taun

Téknologi dilarapkeun:

Ladang

Saatos Panyadia Garansi:

Dina internét ngabantosan

Lokasi Layanan Lokal:

Kanada, Amérika Serikat, Jérman

Tempat Showroom:

Kanada, Amérika Serikat, Jérman

Pintonan kaluar video

Disadiakeun

Laporan Pariksa Peralatan:

Disadiakeun

Ragam pamasaran sareng iklan:

Produk Scorching 2019

Tempat Asal: Zhejiang, Cina

Nyayogikeun Kamampuh

Kamampuh Pasokan:
sapuluh rebu Potongan / Bagian pikeun tiap Minggu

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan
Négatip bungkusan
palabuhan
Chinaport
Waktos Langsung
:
EPG mekarkeun sareng ngahasilkeun program push servo mékanis sareng mekatronik pikeun séktor anu meryogikeun katepatan optimal. Barang dagangan kami sacara konsistén ningkatkeun palang ngeunaan planét.

Taat kana "Salamet ku kualitas Anu Saé, Kamajuan ku inovasi Téknologi & Kiridit", Usaha bakal terus ningkatkeun kinerja solusi pikeun nyugemakeun spésifikasi konsumén dina gaya padamelan anu nungtut.

Kuantitas (Barang) 1 - 100 101 - sarébu 1001 - sapuluh rébu > 10000
Est. Waktos (dinten) 15 tilu puluh 45 Rundingan

Kustomisasi Online

Pabrikan & pabrik pabrik cina pikeun PTO di bagian-bagian bogra Bangladesh gandeng PTO bagian tatanén nyambungkeun sareng harga & jasa terbaik anu saé

Pabrikan & pabrik pabrik cina pikeun PTO di bagian-bagian bogra Bangladesh gandeng PTO bagian tatanén nyambungkeun sareng harga & jasa terbaik anu saé

Pabrikan & pabrik pabrik cina pikeun PTO di bagian-bagian bogra Bangladesh gandeng PTO bagian tatanén nyambungkeun sareng harga & jasa terbaik anu saé

Pabrikan & pabrik pabrik cina pikeun PTO di bagian-bagian bogra Bangladesh gandeng PTO bagian tatanén nyambungkeun sareng harga & jasa terbaik anu saé

Pabrikan & pabrik pabrik cina pikeun PTO di bagian-bagian bogra Bangladesh gandeng PTO bagian tatanén nyambungkeun sareng harga & jasa terbaik anu saé

Pabrikan & pabrik pabrik cina pikeun PTO di bagian-bagian bogra Bangladesh gandeng PTO bagian tatanén nyambungkeun sareng harga & jasa terbaik anu saé

Pabrikan & pabrik pabrik cina pikeun PTO di bagian-bagian bogra Bangladesh gandeng PTO bagian tatanén nyambungkeun sareng harga & jasa terbaik anu saé

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi → https://www.ever-power.net/contact-us/

Anjeun wilujeng sumping naroskeun inpormasi wae! Punten kersa ngahubungi kami!

Menta cutatan a

Upami anjeun ngagaduhan pamundut, punten eusian formulir ieu sareng kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 24 jam.


MATERI PENTAS HENTEU

1. Steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
5. Beusi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM dumasar kana pamundut anjeun

RAWATAN SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

MÉTODE PROSES

Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan

QC & CERTIFICATE

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Pakét & waktos kapimpin

Ukuran: Gambar

Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.

Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial

Hasil anu aya:

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu