0 Item

gandeng

Pabrikan Kopling, Kopling Cairan, Kopling JAW, tiasa silih gentos sareng ngagentos gandeng lovejoy sareng sajabina.

Gandeng tiasa silih gentos sareng ngagentos gandeng lovejoy mangrupikeun parangkat anu dianggo pikeun nyambungkeun dua batang dina tungtungna pikeun tujuan ngalirkeun kakuatan. Tujuan utami tina gandeng nyaéta ngagabung sareng dua potongan alat puter bari ngamungkinkeun sababaraha tingkat misalignment atanapi gerakan tungtung atanapi duanana. Dina kontéks anu langkung umum, kopling ogé tiasa janten alat mékanis anu fungsina pikeun nyambungkeun tungtung bagian atanapi objék anu padeukeut. Kopling henteu biasana ngantepkeun sambungan tina poros nalika operasi, nanging aya torsi ngawatesan gandeng anu tiasa dieunakeun atanapi pegatkeun nalika sababaraha wates torsi ngaleuwihan. Pilihan, pamasangan sareng perawatan kopling tiasa nyababkeun ngirangan waktos pangropéa sareng biaya perawatan.

Naon gandeng Lovejoy?

Kopling Lovejoy mangrupikeun kopling jinis rahang anu dianggo pikeun sababaraha rupa tugas ringan kana motor tugas beurat anu dianggo dina pangiriman listrik listrik.

Ieu mangrupikeun salah sahiji jinis produk anu paling aman. Alesanna yén gandeng ieu tiasa dianggo bahkan nalika elastomer gagal sareng henteu aya logam pikeun kontak logam.

Aranjeunna ngalaksanakeun minyak, gajih, uap, keusik, sareng kokotor anu mantep sareng ampir 850,000 kombinasi bobo anu tiasa disaluyukeun sakumaha kabutuhan pelanggan.

Éta dipaké dina lampu-beurat, sedeng, atanapi motor listrik beurat sareng alat-alat pikeun transmisi listrik ngaliwatan pembakaran internal.

Kanggo terang langkung seueur perkawis naon a Lovejoy gandeng Pariksa di dieu.

Menta hiji cutatan bébas 

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest