0 Item

Pabrik melengkung buatan China - bagian ngagantian - di Sokoto Nigeria Tooth Gear Coupling kalayan kualitas luhur

Pabrik melengkung buatan China - bagian ngagantian - di Sokoto Nigeria Tooth Gear Coupling kalayan kualitas luhur

Kami - EPG Tim gearbox EPT bigge & motor, vee pulleys, pulleys waktos, kopling sareng pabrik pabrik gir di Cina kalayan 5 cabang anu béda. Kanggo langkung seueur inpormasi: Mobile / whatsapp / telegram / Kakao kami di: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828

Gigi melengkung gandeng gigi gandeng urutan gandeng huntu luar tiasa janten optimis sareng teu pikaresepeun pikeun kéngingkeun jarak jarak aksial anu tilu, merenah pikeun panggunaan pelanggan
pikeun ngarobih cangkang waos, ngabantosan ningkatkeun kinerja meshing sacara umum, ngaleungitkeun beban ideu waos, tapi ogé ngirangan liang sareng sela radial sareng ningkatkeun kaamanan transmisi.
Unsur spéksi anu sami ditukeurkeun, ngaoptimalkeun ciptaan sareng panggunaan
Kopling EPT kalayan ubaran lantai khusus atanapi kaamanan palapis, kanggo ningkatkeun daya tahan korosi na
Dina mésér pikeun mastikeun mo EPT majelis langsung sareng pembongkaran, Fasteners galvanis beroperasi, dina mésér pikeun nyingkahan korosi sareng teu tiasa nyarek baju terbuka
Produk kopling EPT comple tel: + 86 ~ 13 0571 88828y dihasilkeun ku nyalira, pikeun mastikeun pinuh kualitas luhur sareng waktos pengiriman, integritas barang EPT higien sareng gain EPT mo harga

 

ukuran torsi Max pikaboseneun Dimesion dina mm beurat gajih
Nm rpm max mnt A B C D F H J M lobang KG KG
G2001 710 7000 lima puluh 13 saratus lima belas 89 43 genep puluh salapan 84 opat welas 39 lima puluh hiji 3 4.6 .04
G2002 1800 6500 genep puluh lima dua puluh 149 102 49 86 hiji enol lima 19 opat puluh dalapan genep puluh hiji 3 9.1 .07
G2003 4000 6300 tujuh puluh dalapan 26 178 127 genep puluh dua saratus lima 127 19 59 77 3 genep belas .113
G2004 7500 4000 98 32 213 159 77 131 saratus lima puluh lima 21.8 tujuh puluh dua salapan puluh dua lima 30 .22
G2005 15000 3800 111 39 240 188 salapan puluh hiji 152 saratus dalapan puluh 21.8 84 107 5 44 .36
G2006 20000 3350 134 lima puluh hiji 280 219 106 178 211 28.four 98 130 6 genep puluh salapan .55
G2007 30000 2500 160 64 318 247 121 210 245 28.4 111 145 6 salapan puluh dalapan .9
G2008 42000 2100 183 77 346 278 saratus tilu puluh lima 235 274 28.four 123 166 8 saratus opat puluh hiji
G2009 50000 2000 dua ratus 89 389 314 153 254 206 38.1 141 183 dalapan dua ratus 1.77
G2571 71000 1850 220 102 425 344 168 279 334 38. hiji 158 204 8 355 2.22
G2011 90000 1750 244 saratus lima belas 457 384 188 305 366 25.four 169 229 8 310 dua. dalapan belas
G2012 112000 1650 264 saratus dua puluh 497 424 207 321 396 28.four saratus tujuh puluh lima 247 10 498 tilu.tujuh
G2013 180000 1500 289 127 527 452 220 356 425 28.4 196 267 10 608 opat.35
G2014 250000 1300 321 saratus tilu puluh lima 580 496 241 430 522 35 210 301 12 799 5. salapan taun
G2015 355000 1200 365 saratus opat puluh lima 644 534 260 490 582 35 230 330 12 1176 8.3
G2016 500000 1050 401 saratus lima puluh lima 726 574 278 540 654 42 245 358 16 1698 sapuluh.9
G2017 560000 950 454 saratus genep puluh lima 775 616 299 580 695 42 258 389 genep belas 1959 tilu belas. dalapan

ukuran torsi Max pikaboseneun Dimesion dina mm gajih gajih
Nm rpm max mnt A B C D F H J L M Q sesela KG KG
G2101 710 7000 50 tilu belas saratus lima belas 89 opat puluh tilu genep puluh salapan 84 opat welas 39 38  lima puluh hiji 38.9844 tilu opat.six .03
G2102 1800 6500 65 20 149 102 49 86 saratus lima 19 opat puluh dalapan 48  genep puluh hiji 48.9804 tilu 9.1 .06
G2103 4000 6300 tujuh puluh dalapan 26 178 127 62 saratus lima 127 19 lima puluh salapan 61  tujuh puluh tujuh genep puluh hiji.9752 3 16 .09
G2104 7500 4000 98 32 213 159 tujuh puluh tujuh 131 saratus lima puluh lima 21.8 tujuh puluh dua 75  salapan puluh dua 76.9692 lima 28 . dalapan belas
G2105 15000 3800 111 39 240 188 salapan puluh hiji 152 saratus dalapan puluh 21. dalapan dalapan puluh opat 89  107 salapan puluh hiji.8554 lima 45 .29
G2106 20000 3350 134 51 280 219 106 178 211 28.4 salapan puluh dalapan 104  saratus tilu puluh 106.9964 genep genep puluh salapan .opat puluh lima
G2107 30000 2500 saratus genep puluh genep puluh opat 318 247 121 210 245 28.4 111 119  saratus opat puluh lima 122.1374 genep 103 .tapuluh dalapan
G2108 42000 2100 183 tujuh puluh tujuh 346 278 saratus tilu puluh lima 235 274 28.4 123 132  166 136.269 8 saratus opat puluh lima . dalapan puluh dua
G2109 50000 2000 dua ratus 89 389 314 153 254 206 38. hiji 141 150  183 saratus lima puluh lima.9376 8 207 hiji.pisan dua
G2110 71000 1850 220 102 425 344 168 279 334 38. hiji 158 165  204 171.2256 8 378 hiji.85
G2111 90000 1750 244 115 457 384 188 305 366 25.4 169 184  229 191.6096 8 335 dua.18
G2112 112000 1650 264 saratus dua puluh 497 424 207 321 396 28.four saratus tujuh puluh lima 203  247 210.9744 10 524 2.97
G2113 180000 1500 289 127 527 452 220 356 425 28.4 196 216  267 226.38 sapuluh 745 tilu.88
G2114 250000 1300 321 saratus tilu puluh lima 580 496 241 430 522 35 210 236  301 247.989 12 974 opat. dalapan puluh lima
G2115 355000 1200 365 145 644 534 260 490 582 35 230 255  330 267. lima puluh opat dua belas 1465 tujuh.six
G2116 500000 1050 401 saratus lima puluh lima 726 574 278 540 654 opat puluh dua 245 272  358 288.7864 genep belas 1985 9.tua
G2117 560000 950 454 saratus genep puluh lima 775 616 299 580 695 42 258 293  389 310.6012 16 2214 sapuluh.5

 

SIZE NOMINAL Max rotasi DIMENSI UMUM Beurat kaleuleuwihan beurat Momen tina gajih
torsi torsi wates Dina mm Max min Inersia beurat
Nm Nm hiji / mnt A D B pikaboseneun C lobang M Kg Kg J (Kgm2 Kg
G2501 500  1.000  12.000  56  36  47  dalapan-22 30  57  , 88 , tujuh puluh tilu , 0003 , 01
G2502 650  1.300  10.500  70  48  56  10-32 40  71  1, dalapan puluh 1,34 , 001 , 015
G2503 750  hiji.500  salapan.500  80  56  68  14-38 45  84  dua, tujuh puluh hiji dua, 02 , 002 , 571
G2504 1.150  dua.300  salapan.000  96  68  74  18-50 55  91  4,68 tilu, dua puluh , 005 , 04
G2505 dua.150  opat.300  tujuh.000  112  80  85  dua puluh-58 70  108  7, dalapan puluh opat 5,28 , 011 , 05
G2506 4.200  8.400  5.600  140  101  106  dua puluh tujuh puluh lima 80  130  opat belas, 88 salapan, 65 , 033 , 05
G2507 tujuh.200  14.400  4.700  164  124  116  25-95 95  145  24,41 opat belas, lima puluh hiji , 073 , 06
G2508 11.700  23.400  4.200  185  143  120  tilu puluh hiji enol lima 105  150  34, sapuluh 20, dalapan puluh opat , 128 , sapuluh
G2509 17.200  34.400  3.600  215  170  130  35-saratus tilu puluh 120  165  53, lima puluh genep 29, tujuh puluh hiji , 270 , dua belas
G2510 27.500  55.000  tilu.150  255  205  150  45-150 135  10  195  dalapan puluh lima, 52 lima puluh hiji, 29 , 622 , lima belas
G2511 38.000  76.000  dua.860  280  216  170  lima puluh lima-hiji ratus genep puluh lima 150  10  215  109, genep puluh genep genep puluh opat, 70 , 963 , 35
G2512 51.200  102.400  dua.580  317  250  190  60-saratus salapan puluh 170  10  245  163, dalapan belas salapan puluh opat, lima puluh genep 1835 , 45
G2513 67.300  134.600  dua.320  345  275  210  70-210 185  12  275  213,28 122,32 2873 , lima
G2514 88.000  176.000  dua.200  374  300  226  saratus-230 200  12  295  260,76 152, lima puluh tujuh 4263 ,8
G2515 134.500  269.000  2.000  414  340  266  saratus lima belas-260 230  12  355  374,87 217,46 7659 hiji, lima
G2516 saratus dalapan puluh.000  360.000  hiji.800  465  370  275  140-280 250  16  345  446 355 11,12 3,5
G2517 250.000  500.000  1.600  505  410  295  saratus genep puluh-310 270  16  375  558 441 16,21 3,9
G2518 320.000  640.000  1.500  548  450  315  180-345 290  16  400  712 557 dua puluh lima opat, dalapan
G2519 400.000  800.000  1.400  588  490  350  210-370 325  20  450  906 720 37,5 genep,
G2520 510.000  1.571.000 hiji.300  640  520  370  230-390 345  20  480  hiji.saurang 889 lima puluh tilu, 25 dalapan, dalapan
G2521 660.000  hiji.320.000 hiji.200  690  560  390  250-420 365  20  510  hiji.36 1.104 77, lima salapan, lima
G2522 780.000  hiji.560.000 hiji.100  730  600  430  275-460 400  20  560  hiji.715 hiji.38 114 11
G2523 1.000.000 2.000.000 1.050  780  650  440  300-lima ratus 410  25  570  hiji.958 hiji.554 146 12,5
G2524 hiji.dua ratus.000 dua.400.000 950.000  850  710  460  325-550 430  25  600  2.464 hiji.942 218 17
G2525 1.600.000 3.200.000 900.000  910  760  500  350-590 470  25  660  tilu.05 2.396 308 22
G2526 hiji.800.000 tilu.600.000 850.000  970  810  530  375-620 500  30  700  tilupuluh.puluh puluh dua dua.969 430 24
G2527 hiji.900.000 tilu.800.000 800.000  840  550  opat ratus-650 520  30  730  opat.belas belas tilu.318 532 tilu puluh
G2528 dua.saeratus.000 opat.dua ratus.000 750.000  890  574  425-680 540  30  755  4.72 3.782 668 38
G2529 2.600.000 5.200.000 tujuh ratus.000  950  604  450-730 570  30  800  5. tujuh puluh tilu 4.569 922 42
G2530 3.800.000 7.600.000 660.000  634  475-800 600  30  850  tujuh. limapuluh dua lima.987 hiji.455 lima puluh

Sadayana meryogikeun pastikeun anjeun parios situs internét kami Kanggo langkung seueur detailna: Sélulér / whatsapp / telegram / Kakao kami di: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828 Pamakéan inohong bagian atanapi élemén pabrikan otentik (OEM), misal CASE® sareng John Deere® ngan ukur pikeun kabutuhan rujukan sareng nunjukkeun panggunaan produk sareng kasaluyuan. Bisnis urang sareng elemen substitusi lengkep anu aya di dieu henteu disponsoran, diidinan, atanapi didamel ku OEM.

Pabrik melengkung buatan China - bagian ngagantian - di Sokoto Nigeria Tooth Gear Coupling kalayan kualitas luhur

Pabrik melengkung buatan China - bagian ngagantian - di Sokoto Nigeria Tooth Gear Coupling kalayan kualitas luhur

Pabrik melengkung buatan China - bagian ngagantian - di Sokoto Nigeria Tooth Gear Coupling kalayan kualitas luhur

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi → https://www.ever-power.net/contact-us/

Anjeun wilujeng sumping naroskeun inpormasi wae! Punten kersa ngahubungi kami!

Menta cutatan a

Upami anjeun ngagaduhan pamundut, punten eusian formulir ieu sareng kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 24 jam.


MATERI PENTAS HENTEU

1. Steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
5. Beusi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM dumasar kana pamundut anjeun

RAWATAN SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

MÉTODE PROSES

Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan

QC & CERTIFICATE

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Pakét & waktos kapimpin

Ukuran: Gambar

Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.

Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial

Hasil anu aya:

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu