0 Item

Mesin Masker Beungeut

Garis produksi topéng / Masker produksi masker
garis mesin topéng

Topeng Médis Wajah Masker Ngadamel Garis Mesin

perkenalan

Mesin pembuat masker bedah médis sapertos kieu mangrupikeun alat otomatis anu dianggo pikeun produk masker rai anu tiasa dianggo, cocog pikeun bahan lawon anu henteu ditenun, karbon aktif sareng bahan filter tina lapisan 1 ~ 5.

Mesin ieu jalur produksi topeng pesawat otomatis otomatis, Kalebet transportasi bahan otomatis, transportasi otomatis, motong jambatan irung, tilepan las topéng ultrasonik, motong fusi ultrasonik motong transportation transportasi shunt, motong kawat ceuli sareng las.

spésifikasi

model EPMM01
SIZE 6500mm (L) ☓3500mm (W) ☓1900mm (H)
beurat <2000Kg , Bantalan Bumi <500Kg / m2
kakuatan Dihaturkeun kakuatan 9KW
Waktos taktis 60Pcs / mnt
Persén lulus 99% (Henteu ngandung bahan lebet sareng salah operasi)

Fitur

  • Kontrol PLC, Servo, Otomatis.
  • Deteksi fotoelektrik, hindarkeun pikeun ngirangan limbah bahan.
  • Pilihan modél misah pikeun barudak sareng déwasa.

Spésifikasi Mesin Semiautomatik Masker KN95 / N95

Operasi Sederhana, Laju Gagal Rendah, Efisiensi Produksi Ditingkatkeun

Lini produksi lengkep KN95 N95

Peralatan Slicer (bagian gambar)

Slicer-Equipment-bagian-gambar

Peralatan Kawat Ceuli Ultrasonik (bagian darwing)

Ultrasonik-Ceuli-Kawat-Alat-bagian-darwing

mesin Perkenalan

Ieu mangrupikeun alat produksi semi-otomatis pikeun produksi topéng KN95 / N95. Éta mangrupikeun kombinasi alat pengiris 1 pcs, 4 pcs semi-otomatis motong kawat ceuli ultrasonik sareng alat-alat las sareng peralatan las tilepan ultrasonik 4 pcs. Dina raraga ngarengsekeun produksi sadaya prosés produk.

Topéng kN95 / N95 anu dihasilkeun ku alat-alat ngajantenkeun bentuk tilu diménsi cocog pikeun nyanghareupan, élmu desain, cocog pikeun rupa-rupa bentuk sungut, anggo éta raoseun, panggunaan multilayer saringan inlet khusus desain bahan. Efisiensi filtrasi baktéri langkung tina 95%. Topéng tiasa dihasilkeun saluyu sareng standar CN, EU sareng AS.

Produksi Hareup

  1. Stabilitas tinggi, laju gagalna low, penampilan geulis tanpa karat.
  2. Kontrol program PLC komputer, servo drive, tingkat luhur otomatisasi.
  3. Deteksi fotoéléktrik tina bahan baku pikeun nyingkahan kasalahan sareng ngirangan limbah.
  4. Produksi terpadu, kontrol kecepatan servo canggih. Hiji waktos prosés citakan las.
  5. Kapasitas produksi sadidinten KN95 / N95 tina hiji mesin topéng langkung ti 45,000 PCS (20H).
  6. Alat-alat tiasa didesain kana sababaraha bentuk anu béda, tiasa didesain khusus.

parameter konci

spésifikasi EPKN95M01
Alat Diménsi 6500 (L) * 2200 (W) * 1900mm (H)
Cahaya Berat <2000kg, Kapasitas bantalan taneuh <500kg / sqm
Konsumsi kakuatan 14KW
tekenan hawa 0.5-0.7Mpa, 300L / Min
Aplikasi Lingkungan Suhu 10-35C, Kalembaban 35-75%, henteu aya gas korosi anu kaduruk sareng zat sanés anu langkung ti 100,000 kelas.
kapasitas 80Pcs / mnt (Min ahli pagawé) (Max 100Pcs / mnt)
Pagawe Operasi 8-9 jalma
Métode kontrol PLC + Servo Drive + Pneumatik Drive
Platform Kontrol Toél Layar LCD + Saklar Konci
Melu dina Satengah Simétri + -2mm
Laju paranti
Waktos pangiriman 15days
Persén Produk Pass 99% (henteu kalebet bahan lebet anu henteu leres operasi henteu leres)

Kombinasi Alat

Komponén penting pikeun alat topéng

QTY.(SET)

Catetan

Lapisan pangobatan cai, lawon semprot ngalembereh, lapisan nyerep cai, tip irung ngawangun tablet

7

Aci tiup + kopling. (5 sét)

Peralatan slancer KN95 / N95

1

2 sét kendali motor servo

KN95 / N95 motong kawat ceuli ultrasonik semi-otomatis sareng alat-alat las

4-6

1 sét servo motor drive, 1 sét kagancangan ngatur motor drive

KN95 / N95 masker ultrasonik ujung las tilepan

4-6

 

Syarat-syarat sareng Spesifikasi Bahan Masker KN95 / N95

barang

Lebar (mm)

Diaméter luar coil (mm)

Diaméter jero Cartridge (mm)

Beurat (Kg)

Catetan

Lawon Non-anyaman (lapisan jero)

175-185

φ600

φ76.2

Maks. 20kg

lapisan 1

Lawon Non-anyaman (lapisan luar)

175-185

φ600

φ76.2

Maks. 20kg

lapisan 1

Lapisan saringan panengah

175-185

φ600

φ76.2

Maks. 20kg

1 -3 lapisan

Irung tip ngawangun tablet

3-5

φ450

Φ20

Maks. 30kg

1 roll 

Kawat ceuli topéng

5-8

-

φ15

Maks. 10kg

6 roll 

Tip Kaamanan pikeun Operasi Peralatan

  • Sarat kaamanan peralatan.
    • Desain alat-alat saluyu sareng prinsip mesin-manusa, operasi anu merenah, kasalametan, sareng gaduh desain réliabilitas anu tetep.
    • Alat-alatna kedah ngagaduhan langkah-langkah kaamanan anu komprehensif, utamina dina alat-alat pikeun ngahurungkeun bagian, bagian anu bahaya sareng sadaya daérah anu bahaya dilengkepan ku cara pelindung, alat-alat sareng tanda-tanda kaamanan. Kaamanan alat, syarat perlindungan lingkungan pikeun minuhan standar nasional Cina.
  • Sarat pikeun kaamanan listrik
    • Sakabeh mesin kedah gaduh saklar listrik, sumber gas tina katup tutup, pikeun mastikeun yén salami dipiara, kedah nutup sadaya saklar, pikeun nyingkahan kajadian kacilakaan anu bahaya.
    • Platform sistem kontrol kedah ditempatkeun dina posisi anu operator tiasa niténan sareng ngaoperasikeun.
    • Sistem listrik pakakasna kedah ngagaduhan panyalindungan kabocoran, panyalindungan overload sareng panyalindungan sirkuit pondok.
    • Tanda kaamanan kedah dipasang dimana peralatan sareng alat-alat listrik bahaya. Nyingkahan kacilakaan ngalibetkeun operasi bahaya kaamanan jalma sareng alat. Ngaleungitkeun kajadian kacilakaan kaamanan.

Hiji sered dua pesawat topéng mesin spésifikasi téknis

Mesin sered-dua-pesawat-topéng-mesin

perkenalan

Ringkesan Alat:
Mesin ieu biasana dianggo pikeun ngabentuk otomatis topéng murangkalih datar: saatos ngagulungkeun gulungan lawon, éta disetir ku roller, sareng lawon sacara otomatis dilipet sareng dibungkus; balok irung ditarik ku gulung sapuratina, dicabut, sareng potong panjang anu teras teras diimpor kana lawon anu dibungkus. Dua sisi sacara ultrasonically dilas kana segel, teras segel gurat ultrasonik diteukteuk sareng dibentuk ku cutter; topéng dikirim ka dua stasiun las tali ceuli topéng ngaliwatan garis perakitan, sareng topéng akhir dibentuk ku las ultrasonik; nalika topéng didamel, Diangkut kana garis sabuk datar ngalangkungan garis perakitan kanggo ngumpulkeun.

Modél parangkat: JD-1490

Parabot pamasangan sareng konfigurasi syarat

  1. Ukuran alat: 6670mm (L) × 3510mm (W) × 1800mm (H);
  2. Warna penampilan: Internasional standar abu haneut 1C (warna standar), numutkeun standar ieu nalika teu aya pitunjuk khusus;
  3. Beurat alat: ≤2000kg, taneuh bantalan ≤500KG / m2;
  4. Catu daya damel: dipeunteun kakuatan sakitar 15KW;
  5. Hawa dikomprés: 0.5 ~ 0.7 MPa, laju aliranna sakitar 300L / mnt;
  6. Lingkungan operasi: suhu 10 ~ 35 ℃, kalembaban 5-35% HR, henteu aya seuneu, gas korosif, teu aya lebu (kabersihan henteu kirang ti 100,000).
  7. Operator: 1-3 jalma

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest