0 Item

Gear anu caket kuring buatan China - bagian ngagantian - dina Ajmer India Coupling Giicl Series kalayan kualitas luhur

Gear anu caket kuring buatan China - bagian ngagantian - dina Ajmer India Coupling Giicl Series kalayan kualitas luhur

Kami - EPG Tim gearbox & motor EPT bigge & vee, pulley vee, pulley waktos, kopling sareng fasilitas manufaktur gir di Cina sareng 5 cabang anu beragam. Kanggo langkung seueur inpormasi: Mobile / whatsapp / telegram / Kakao urang di: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828

Serangkaian gandeng peralatan huntu melengkung gandeng huntu luar tiasa janten optimis sareng rakitan ngarugikeun kéngingkeun 3 panjang aksial anu beragam, merenah pikeun panggunaan pembeli
pikeun ngarobih cangkang waos, ngabantosan pikeun ningkatkeun kinarya sacara gembleng, ngaleungitkeun beban saran waos, tapi ogé ngirangan celah sareng liang radial sareng ningkatkeun kasaimbangan transmisi.
Komponén spesifikasi téknis anu sami pisan tiasa ditukeurkeun, ngaoptimalkeun generasi sareng panggunaan
Kopling EPT kalayan metode perawatan aréa permukaan khusus atanapi kaamanan palapis, pikeun nambihan résistansi korosi na
Dina urutan pikeun mastikeun mo EPT dasar perakitan sareng pembongkaran, Fasteners fungsi galvanis, dina ngagaleuh ngahindarkeun korosi sareng henteu tiasa ngoyagkeun baju terbuka
Produk kopling EPT comple tel: + 86 ~ tilu belas 0571 88828y didamel ku nyalira, pikeun total ngajamin kualitas anu saé sareng waktos pengiriman, integritas solusi EPT anu hebat sareng pangasilan EPT mo biaya

 

ukuran torsi Max pikaboseneun Dimesion dina mm gajih gajih
Nm rpm max mnt A B C D F H J M lobang KG KG
G2001 710 7000 lima puluh tilu belas 115 89 opat puluh tilu genep puluh salapan 84 opat welas 39 51 tilu opat.6 .04
G2002 1800 6500 genep puluh lima 20 149 102 49 86 hiji enol lima 19 opat puluh dalapan 61 tilu salapan.1 .07
G2003 4000 6300 tujuh puluh dalapan 26 178 127 62 hiji enol lima 127 19 59 tujuh puluh tujuh 3 16 .113
G2004 7500 4000 salapan puluh dalapan 32 213 159 77 131 saratus lima puluh lima 21.8 tujuh puluh dua 92 5 tilu puluh .22
G2005 15000 3800 111 39 240 188 91 152 saratus dalapan puluh 21.8 dalapan puluh opat 107 lima opat puluh opat .36
G2006 20000 3350 134 lima puluh hiji 280 219 106 178 211 28.4 98 saratus tilu puluh 6 69 .55
G2007 30000 2500 160 genep puluh opat 318 247 121 210 245 28.four 111 saratus opat puluh lima genep 98 .salapan
G2008 42000 2100 183 tujuh puluh tujuh 346 278 saratus tilu puluh lima 235 274 28.4 123 166 dalapan 140 1
G2009 50000 2000 dua ratus 89 389 314 153 254 206 38. hiji 141 183 dalapan dua ratus 1. tujuh puluh tujuh
G2571 71000 1850 220 102 425 344 168 279 334 38. hiji 158 204 dalapan 355 dua.22
G2011 90000 1750 244 saratus lima belas 457 384 188 305 366 25.4 169 229 8 310 2. dalapan belas
G2012 112000 1650 264 120 497 424 207 321 396 28.4 175 247 10 498 3.kitu
G2013 180000 1500 289 127 527 452 220 356 425 28.4 196 267 sapuluh 608 4.35
G2014 250000 1300 321 135 580 496 241 430 522 35 210 301 12 799 lima.9
G2015 355000 1200 365 saratus opat puluh lima 644 534 260 490 582 35 230 330 12 1176 dalapan.tilu
G2016 500000 1050 401 155 726 574 278 540 654 42 245 358 genep belas 1698 sapuluh.tilu
G2017 560000 950 454 165 775 616 299 580 695 42 258 389 genep belas 1959 tilu belas. dalapan

ukuran torsi Max pikaboseneun Dimesion dina mm Awét gajih
Nm rpm max mnt A B C D F H J L M Q lobang KG KG
G2101 710 7000 lima puluh tilu belas saratus lima belas 89 opat puluh tilu 69 84 opat welas 39 38  51 38.9844 tilu opat.6 .03
G2102 1800 6500 genep puluh lima 20 149 102 opat puluh salapan 86 saratus lima 19 48 48  genep puluh hiji 48.9804 3 salapan.1 .06
G2103 4000 6300 tujuh puluh dalapan 26 178 127 genep puluh dua saratus lima 127 19 lima puluh salapan 61  tujuh puluh tujuh 61.9752 3 16 .09
G2104 7500 4000 salapan puluh dalapan 32 213 159 tujuh puluh tujuh 131 saratus lima puluh lima 21.8 tujuh puluh dua 75  salapan puluh dua tujuh puluh genep.9692 lima 28 . dalapan belas
G2105 15000 3800 111 39 240 188 salapan puluh hiji 152 saratus dalapan puluh 21.8 dalapan puluh opat 89  107 91.8554 5 opat puluh lima .29
G2106 20000 3350 134 lima puluh hiji 280 219 106 178 211 28.4 salapan puluh dalapan 104  130 106.9964 genep 69 .opat puluh lima
G2107 30000 2500 160 genep puluh opat 318 247 121 210 245 28.4 111 119  saratus opat puluh lima 122.1374 6 103 .78
G2108 42000 2100 183 tujuh puluh tujuh 346 278 135 235 274 28.four 123 132  166 136.269 dalapan saratus opat puluh lima . dalapan puluh dua
G2109 50000 2000 dua ratus 89 389 314 153 254 206 38.1 141 150  183 saratus lima puluh lima.9376 dalapan 207 1.42
G2110 71000 1850 220 102 425 344 168 279 334 38.1 158 165  204 171.2256 dalapan 378 1.85
G2111 90000 1750 244 115 457 384 188 305 366 dua puluh lima.4 169 184  229 191.6096 8 335 dua.18
G2112 112000 1650 264 saratus dua puluh 497 424 207 321 396 28.4 saratus tujuh puluh lima 203  247 210.9744 10 524 dua.puluh puluh tujuh
G2113 180000 1500 289 127 527 452 220 356 425 28.four 196 216  267 226.38 sapuluh 745 3.88
G2114 250000 1300 321 saratus tilu puluh lima 580 496 241 430 522 35 210 236  301 247.989 dua belas 974 4. dalapan puluh lima
G2115 355000 1200 365 145 644 534 260 490 582 35 230 255  330 267.54 12 1465 7.6
G2116 500000 1050 401 saratus lima puluh lima 726 574 278 540 654 42 245 272  358 288.7864 16 1985 9.tua
G2117 560000 950 454 165 775 616 299 580 695 opat puluh dua 258 293  389 310.6012 16 2214 10. lima

 

SIZE NOMINAL Max rotasi DIMENSI UMUM gajih gajih Momen tina gajih
torsi torsi ngawatesan Dina mm Max min Inersia gajih
Nm Nm hiji / mnt A D B pikaboseneun C sesela M Kg Kg J (Kgm2 Kg
G2501 500  1.000  12.000  56  36  47  dalapan-22 30  57  , 88 , tujuh puluh tilu , 0003 , 01
G2502 650  hiji.300  10.500  70  48  56  sapuluh-32 40  71  1, dalapan puluh hiji, 34 , 001 , 015
G2503 750  1.500  salapan.500  80  56  68  opat belas-38 45  84  2, tujuh puluh hiji 2,02 , 002 , 571
G2504 1.150  dua.300  9.000  96  68  74  dalapan belas-50 55  91  4,68 tilu, dua puluh , 005 , 04
G2505 2.150  opat.300  tujuh.000  112  80  85  20-lima puluh dalapan 70  108  7,84 5,28 , 011 , 05
G2506 opat.200  dalapan.400  lima.600  140  101  106  dua puluh-75 80  130  opat belas, 88 salapan, genep puluh lima , 033 , 05
G2507 tujuh.200  opat belas.400  opat.700  164  124  116  dua puluh lima-salapan puluh lima 95  145  24,41 14, lima puluh hiji , 073 , 06
G2508 11.700  23.400  opat.200  185  143  120  tilu puluh hiji ratus lima 105  150  34, sapuluh dua puluh, 84 , 128 , 10
G2509 tujuh belas.200  34.400  3.600  215  170  130  35-saratus tilu puluh 120  165  53,56 29, tujuh puluh hiji , 270 , 12
G2510 27.500  lima puluh lima.000  3.150  255  205  150  opat puluh lima-hiji ratus lima puluh 135  10  195  dalapan puluh lima, 52 51,29 , 622 , 15
G2511 38.000  tujuh puluh genep.000  2.860  280  216  170  55-saratus genep puluh lima 150  10  215  109, genep puluh genep genep puluh opat, 70 , 963 , 35
G2512 51.200  102.400  dua.580  317  250  190  genep puluh hiji ratus salapan puluh 170  10  245  163,18 salapan puluh opat, 56 1835 , 45
G2513 67.300  134.600  dua.320  345  275  210  70-210 185  12  275  213,28 122,32 2873 , lima
G2514 88.000  176.000  2.200  374  300  226  100-230 200  12  295  260, tujuh puluh genep 152,57 4263 ,8
G2515 134.500  269.000  2.000  414  340  266  saratus lima belas-260 230  12  355  374,87 217,46 7659 hiji, 5
G2516 saratus dalapan puluh.000  360.000  1.800  465  370  275  saratus opat puluh-280 250  16  345  446 355 sabelas, 12 tilu, lima
G2517 250.000  500.000  hiji.600  505  410  295  saratus sawidak-310 270  16  375  558 441 16,21 tilu, salapan
G2518 320.000  640.000  hiji.500  548  450  315  saratus dalapan puluh-345 290  16  400  712 557 dua puluh lima opat, 8
G2519 400.000  800.000  1.400  588  490  350  210-370 325  20  450  906 720 37,5 6,
G2520 510.000  1.571.000 1.300  640  520  370  230-390 345  20  480  1.1 889 53,25 dalapan, 8
G2521 660.000  hiji.320.000 1.200  690  560  390  250-420 365  20  510  hiji.36 1.104 77, lima salapan, lima
G2522 780.000  hiji.560.000 hiji.100  730  600  430  275-460 400  20  560  1.715 1.38 114 sawelas
G2523 1.000.000 dua.000.000 hiji.050  780  650  440  300-500 410  25  570  hiji.958 1.554 146 dua belas, lima
G2524 hiji.dua ratus.000 2. opat ratus.000 950.000  850  710  460  325-550 430  25  600  dua.464 1.942 218 tujuh belas
G2525 hiji.600.000 3.200.000 900.000  910  760  500  350-590 470  25  660  tilu.05 dua.396 308 22
G2526 hiji.800.000 3.600.000 850.000  970  810  530  375-620 500  30  700  tilu.72 2.969 430 24
G2527 1.900.000 tilu.800.000 800.000  840  550  opat ratus-650 520  30  730  4.16 3.318 532 tilu puluh
G2528 dua.100.000 4.dua ratus.000 750.000  890  574  425-680 540  30  755  4.72 tilu.782 668 38
G2529 dua.600.000 5.200.000 tujuh-ratus.000  950  604  450-730 570  30  800  lima.73 4.569 922 42
G2530 3.800.000 tujuh.600.000 660.000  634  475-800 600  30  850  tujuh. limapuluh dua 5.987 1.455 lima puluh

Aya anu peryogi mangga tingali halaman wéb net kami Kanggo langkung seueur inpormasi: Mobile / whatsapp / telegram / Kakao kami di: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828 Pamakéan nomer elemen atanapi logo pabrikan alat-alat unik (mis. CASE® sareng John Deere ® ngan ukur pikeun fungsi rujukan sareng nunjukkeun panggunaan barang sareng kasaluyuan. Usaha urang sareng komponén gaganti anu ditembongkeun di dieu henteu disponsoran, diakreditasi, atanapi diproduksi ku OEM.

Gear anu caket kuring buatan China - bagian ngagantian - dina Ajmer India Coupling Giicl Series kalayan kualitas luhur

Gear anu caket kuring buatan China - bagian ngagantian - dina Ajmer India Coupling Giicl Series kalayan kualitas luhur

Gear anu caket kuring buatan China - bagian ngagantian - dina Ajmer India Coupling Giicl Series kalayan kualitas luhur

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi → https://www.ever-power.net/contact-us/

Anjeun wilujeng sumping naroskeun inpormasi wae! Punten kersa ngahubungi kami!

Menta cutatan a

Upami anjeun ngagaduhan pamundut, punten eusian formulir ieu sareng kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 24 jam.


MATERI PENTAS HENTEU

1. Steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
5. Beusi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM dumasar kana pamundut anjeun

RAWATAN SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

MÉTODE PROSES

Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan

QC & CERTIFICATE

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Pakét & waktos kapimpin

Ukuran: Gambar

Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.

Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial

Hasil anu aya:

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu