0 Item

Rak Gear

[wpseo_breadcrumb]

Naon ari rak jeung pinion?

Rak gir garapan pikeun ngarobih gerakan muter kana gerak linier. Rak gear gaduh huntu lempeng dipotong kana hiji permukaan bagian kuadrat atanapi buleud tina rod sareng dioperasikeun nganggo pinion, anu mangrupikeun gir silindris alit anu dipasang dina rak gear. Sacara umum, gir gear sareng pinion sacara koléktif disebat "rak sareng pinion". Aya seueur cara ngagunakeun gir. Salaku conto, sapertos anu dituduhkeun dina gambar, gir dipaké ku rak pakakas pikeun muterkeun aci paralel.

Pikeun nyayogikeun seueur variasi rak sareng pinion, Ever-power gaduh seueur jinis rak gear dina stok. Upami aplikasi peryogi panjang panjang meryogikeun sababaraha rak gir dina séri, urang gaduh raka kalayan bentuk waos leres ngonpigurasi di tungtung. Ieu didadarkeun salaku "rak roda gigi kalayan ujung mesin". Nalika rak gear dihasilkeun, prosés motong huntu sareng prosés perlakuan panas tiasa nyababkeun anjeunna nyobian & henteu leres. Urang tiasa ngendalikeun ieu ku pers khusus & prosés rémédial.

Menta hiji cutatan bébas 

Aya aplikasi dimana rak pakakasna cicing, sedengkeun pinion ngalangkungan sareng anu sanésna dimana pinion diputer dina sumbu anu tetep nalika gir gear ngalih. Anu baheula digunakeun sacara lega dina sistem panémbong sedengkeun anu terakhir tiasa dianggo dina sistem ékstrusi sareng angkat / nurunkeun aplikasi.

Salaku unsur mékanis pikeun mindahkeun rotary kana gerak linier, rak gir sering dibandingkeun sareng sekrup bola. Aya pro sareng kontra pikeun ngagunakeun rak tibatan sekrup bola. Kauntungannana rak gear nyaéta kesederhanaan mékanisna, kapasitas mawa beban ageung, sareng henteu aya wates panjangna, sareng sajabana Salah sahiji karugian nyaéta serangan balik. Kauntungannana sekrup bola nyaéta presisi tinggi sareng backlash handap nalika kakuranganna kalebet watesan panjangna kusabab defleksi.

Rék sareng pinion dianggo pikeun mékanisme angkat (gerakan vertikal), gerakan horizontal, mékanisme pemosisian, stoppers sareng kéngingkeun rotasi sinkronis sababaraha batang dina mesin industri umum. Di sisi séjén, éta ogé dipaké dina sistem setir pikeun ngarobih arah mobil. Karakteristik sistem rak sareng pinion dina setir sapertos kieu: struktur saderhana, kaku anu luhur, alit sareng enteng, sareng responsif anu hadé. Kalayan mékanisme ieu, pinion, dipasang kana aci setir, dipasang ku rak setir pikeun ngirimkeun gerakan Rotary engké (ngarobah kana gerak linier) sahingga anjeun tiasa ngendalikeun roda. Salaku tambahan, rak sareng pinion dianggo pikeun sababaraha tujuan anu sanés, sapertos cocooan sareng gerbang gurat.

Pabrikan Tempatkeun pesen anjeun langsung ka pabrik, henteu aya biaya panengah, pangiriman langkung gancang, jasa anu langkung saé sareng biaya ekonomis.
Pamariksaan QC anu ketat Kualitas saé penting pisan salami kerjasama. Kami bakal ngalakukeun pamariksaan QC sacara ketat sateuacan dikirim kaluar pikeun mastikeun yén unggal bagian tetep dina kaayaan anu saé. Upami aya masalah anu dilakukeun ku kami saatos anjeun nampi kasus maka kami bakal tanggung jawab pinuh pikeun ngimbangan anjeun. Stabil Supply Salaku produsén anu gaduh kamampuan anu kuat pikeun produksi kasus telepon, urang gaduh saham anu cekap pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest