0 Item

Heavy made in China - replacement parts - in Karbala Iraq Duty Gear Pinion Rack Hoist Builders Lifters Builders with ce certificate top kualitas kualitas low

Heavy made in China - replacement parts - in Karbala Iraq Duty Gear Pinion Rack Hoist Builders Lifters Builders with ce certificate top kualitas kualitas low

Heavy made in China - replacement parts - in Karbala Iraq Duty Gear Pinion Rack Hoist Builders Lifters Builders with ce certificate top kualitas kualitas low

Kami - EPG Kelompok bigge EPT Ranté sareng fasilitas produksi pakakas pertanian di Cina kalayan 5 cabang anu béda. Kanggo langkung jelasna: Mobile / whatsapp / telegram / Kakao kami di: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828

Kakuatan Tanggung jawab Gear Pinion Rack Hoi EPT Angkat Konstruksi Angkat

kamampuan: 1000kg Kandel: Kandang Ganda
Laju: -34 M / mnt Kandang Dimensi: tilu. * 1.3 * 2.25
Max Siapkeun Puncak: 100m power: 380v 50Hz

    Detai EPT Spesifikasi

    barang Gedong kerekan
    model SC100 / 100
    Dipeunteun poténsial / pikeun unggal kandang 1000kg
    Ngangkat laju -34m / mnt
    Pangukuran kandang 3.2 * 1.5 * 2.25m
    kakuatan motor 2 * 7.5kw
    Babandingan laju hiji: 18
    Énergi Invertor lima belas kw
    Unit kaamanan SAJ30-1.2
    Ukuran bagian Ma EPT .45 *. Raos lima * 1.508m atanapi .65 * .65 * 1.508m
    Max. Nyetél jangkungna 100m
    Ragam kabel Karanjang kabel / kabel trolley

    Metoda EPT EPT urang gaduh:

    boga sipat husus model Dipeunteun Ngamuat Angkat Laju motor daya Énergi Inverter
    Kandang ganda SC100 / saratus 2 × 1000kg -34m / mnt 2 × 7.5Kw 15kw
    SC150 / saratus lima puluh 2 × 1500kg -34m / mnt 2 × 9Kw 22Kw
    SC200 / 200 2 × 2000kg -45m / mnt 3 × 12Kw 37 Kw
    SC200 / dua ratus 2 × 2000kg -34m / mnt 2 × 12Kw 37 Kw
    SC200 / 200 2 × 2000kg -63m / mnt 3 × 15 Kw opat puluh lima Kw
    SC200 / 200 2 × 2000kg -96m / mnt 3 × 18.5 Kw 75 Kw
    Kandang tunggal SC100 1000kg -34m / mnt 2 × 7.5Kw 15kw
    SC150 1500Kg -34m / mnt 2 × 9Kw 22Kw
    SC200 2000kg -45m / mnt 3 × 12Kw 37 Kw
    SC200 2000kg -34m / mnt 2 × 12Kw 37 Kw
    SC200 2000kg -63m / mnt 3 × 15 Kw 45 Kw
    SC200 2000kg -96m / mnt 3 × 18.5 Kw tujuh puluh lima Kw

    1T -34 / mnt kandang ganda ernergy conservation Lift konstruksi

    • Lift desain mangrupikeun alat angkat anu nangtung pikeun ngawangun pangwangunan, sapertos ieu salaku bradge. Éta dijagaan sareng suksés pikeun ngangkat materia EPT sareng panumpang kana lantai anu sanés. Loading Ragam poténsial nyaéta 1000kg-2700kg.
    • 1508 * 60 * opat puluh Rack sareng M8 pinion digunakeun pikeun ngabantosan desain Hoi EPT naék mastaka sacara stabil sareng éfisién sareng sefely.
    •  Produk Mufti pikeun kaamanan: Sistem panyalindungan, parobihan wates luhur & turun, Parobihan pangwatesan ku Doorway, pelindung overload.
    • Program nelepon nirkabel pikeun konsumén.
    • Lemari operator mandiri sareng kamar anu nyaman pikeun operator. Ogé tiasa milih sareng lokét operater luar.
    • Lemes ngamimitian sareng akhir, kalayan dukungan manajemén V EPT manajemén. Laju tiasa ditetepkeun dina -34m / mnt sakumaha diperyogikeun tanpa watesan.

    Packing na pengiriman barang

    Didatangan pembeli

    Kualifikasi organisasi sareng sertifikasi

     F. FAQ: 

    SC200 / dua ratus Bahan Pangembangan Pangembangan Ningkatkeun Panumpang Materia EPT Gedong kerekan 

    hiji. Naon barang utama anjeun?
    Kami ngahasilkeun Gedong Hoi EPT (ogé katelah gedong lift, pangwangunan mawa) sareng komponén cadang na.

    dua. Naha sadayana Desain Hoi EPT sami sareng sadaya Pamasaran & Perusahaan?
    Gedong gedong kami anu gedong EPT sareng V EPT pikeun angkat materia EPT sareng panumpang parantos diekspor ka Eropa, Pusat sareng kidul Amérika Serikat, mo EPT Asia, sareng sababaraha lokasi internasional ti Afrika, sakitar 50 nagara di seluruh dunya. Kami tiasa saé cocog sareng ekspektasi Éropa, syarat Rusia sareng spésifikasi usa. Kami gaduh inovasi téknologi pikeun ngébréhkeun kamampuan gaya anyar sareng kami ngabantosan sababaraha pembeli kalayan waleran anu saé pikeun ngabéréskeun situs wéb desainna masalah aksés nangtung khusus.

    tilu. Naha barang anjeun ngagaduhan sertipikat?
    Leres pisan. Konstruksi Hoi EPT kami parantos masihan CE, Sértipikat ISO.

    opat. Naon istilah pamayaran sareng waktos pasokanna?
    Kaayaan pamayaran nyaéta T / T sareng LC. Kami bakal ngintunkeun kargo dina waktos 7-14 dinten saatos saatos nampi deposit 30%.

    lima. Naha anjeun perusahaan atanapi padagangna?
    Kami pabrik kalayan opat belas taun pendampingan damel, gaduh lini produksi anu canggih sareng alat pamariksaan. Pasukan Penyelidik sareng kamajuan kami ngagaduhan seueur pujian ti pembeli.

    6. Dupi anjeun ngembangkeun distributor sareng agén tunggal?
    Pasti, upami anjeun ngagaduhan EPT antar pikeun janten distributor sareng agén kami, pastikeun anjeun ngamungkinkeun kami terang ku cara naon waé. Agén tunggal tiasa diaksés gumantung kana omzet pendapatan.

    Tujuh. Tempat anu anjeun kapalkeun sareng nagara-nagara mana di dunya anjeun parantos ngalaksanakeun bisnis?
    Kami nawiskeun pangiriman sareng pangiriman anu gancang sareng produktif ka nagara-nagara sadayana anu langkung ti dunya ti palabuan HangZhou atanapi palabuhan EPT Cina.
    Kami parantos ngalaksanakeun organisasi sareng konsumén di sababaraha nagara, sapertos sapertos Mexico, Brazil, Korea, Malaysia, Thailand, India, Vietnam, Indonesia, UAE, Qatar, Kuwait, Saudi Arabia sareng seueur deui anu sanés.

    dalapan. Permintaan sual:
    Upami anjeun kataji dina kerekan Pangembangan urang, pastikeun anjeun nyayogikeun patuh kana parameter:
    hiji) Naékkeun puncak (m)
    2) Kapasitas beban (ton)
    tilu) Kandang ganda atanapi kandang tunggal
    opat) Ma menara EPT jas: Lukisan semprot atanapi panas pisan galvanis?
    5) Ngagunakeun temprature?
    6) Sumber kakuatan lokal (V, Hz)
    tujuh) Naha aya tempat anu diwatesan pikeun halaman wéb konstruksi anjeun? Upami pastikeun, pasihan kami gambar pondok pikeun nampilkeun rohangan plz
    dalapan) peralatan khusus EPT.
    salapan) biaya FOB atanapi CIF? Upami CIF, mangga urang terang palabuhan tujuan anjeun.

    Kami bakal nyayogikeun tag harga EPT saatos diverifikasi anu tos disebatkeun tadi. Anjeun tiasa kéngingkeun eupan balik urang dina 12 sababaraha jam!

    Anggo inohong atanapi logo bagian pabrikan alat oténtik (OEM), misal CASE® sareng John Deere® ngan ukur pikeun tujuan rujukan sareng nunjukkeun panggunaan solusi sareng kasaluyuan. Perusahaan kami sareng daérah ngagantian anu ditingalikeun dina ieu henteu disponsoran, disatujuan, atanapi didamel ku OEM.

    Heavy made in China - replacement parts - in Karbala Iraq Duty Gear Pinion Rack Hoist Builders Lifters Builders with ce certificate top kualitas kualitas low

    Heavy made in China - replacement parts - in Karbala Iraq Duty Gear Pinion Rack Hoist Builders Lifters Builders with ce certificate top kualitas kualitas low

    Heavy made in China - replacement parts - in Karbala Iraq Duty Gear Pinion Rack Hoist Builders Lifters Builders with ce certificate top kualitas kualitas low

    Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi → https://www.ever-power.net/contact-us/

    Anjeun wilujeng sumping naroskeun inpormasi wae! Punten kersa ngahubungi kami!

    Menta cutatan a

    Upami anjeun ngagaduhan pamundut, punten eusian formulir ieu sareng kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 24 jam.


    MATERI PENTAS HENTEU

    1. Steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
    2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
    3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
    4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
    5. Beusi: 1213, 12L14,1215
    6. Aluminium: Al6061, Al6063
    7.OEM dumasar kana pamundut anjeun

    RAWATAN SURFACE

    Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

    MÉTODE PROSES

    Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan

    QC & CERTIFICATE

    Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional

    ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

    Pakét & waktos kapimpin

    Ukuran: Gambar

    Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.

    Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial

    Pin Eta dina Pinterest

    bagikeun ieu