0 Item

Gearbox hélik

Gear hélik sareng kotak gear hélik langkung seueur diterapkeun tibatan spur gear atanapi worm gears sabab huntu dina gear hélik dipotong dina sudut ka payuneun gear, ku kituna aranjeunna beroperasi lancar sareng sepi. 

Gears hélik anu efisiensi anu langkung luhur ngabantosan ngahémat énergi sareng ogé peryogi pangropéa anu kirang. Lantaran kitu kotak gear hélik ngabantosan produsén janten héjo ngagentos spur sareng gear cacing. Titik tambah pangpentingna tina gear hélik nyaéta kapasitas torsi. Beban disebarkeun sarua dina gears hélik. 

Perédam gear hélik sumping dina seueur bentuk, ukuran sareng konfigurasi ngantep désainer mesin ngaleungitkeun bagian perawatan anu luhur sapertos sabuk, katrol, ranté sareng sprockets. Gir hélik ngahasilkeun sora kirang sareng kirang panas. 

Kotak gear hélik ngalayanan sababaraha industri skala leutik sareng ageung pikeun rupa-rupa aplikasi. Kotak gear hélik mangrupikeun salah sahiji kotak gear anu paling seueur dianggo sareng efisien. Desain kotak gear hélik ngagampangkeun seueur operasi. 

Kotak gear hélik awét pisan sareng langkung dipikaresep sareng disarankeun pikeun aplikasi beban tinggi. Kotak Gear Helical gaduh kamampuan pikeun ngirimkeun gerak sareng kakuatan antara aci paralel atanapi sudut katuhu. Kotak gear hélik ngalaksanakeun efisiensi anu langkung ageung saatos kotak gear planet. Aplikasi nyebar kotak gear hélik dipendakan dina Industri Pupuk, Industri Baja, Industri Tekstil, Industri Pangan, Industri Pelabuhan, Rolling Mills, Konverter, Elevator sareng aplikasi kakuatan rendah anu sanés.

Kantos-Kakuatan mangrupikeun salah sahiji produsén kotak gear hélik anu ngajamin kualitas luhur dina unggal tahapan prosés manufaktur pikeun nyumponan standar industri anu pangsaéna. Aya seueur jinis kotak gear hélik anu disayogikeun ku perusahaan kami. Upami anjeun hoyong terang ngeunaan harga kotak gear hélik, mangga ngahubungi kami pas mungkin.

Jinis Gearbox hélik

Pabrik Gearbox hélik

Ever-Power mangrupikeun produsén profésional réduksi gear hélik, kotak gear hélik, motor hélik. Motor geared hélik mangrupikeun solusi anu paling konvensional sareng biaya-éféktif pikeun seueur aplikasi drive. Unit gear hélik nyaéta coaxial, dimana aci kaluaran unit gear saluyu sareng aci motor. A aci solid sok dipaké salaku aci kaluaran. Komponén tambahan - contona roda gear atanapi roda ranté - pikeun mindahkeun gaya kana beban anu didorong ku kituna diperyogikeun. Solusi anu ngagunakeun motor geared hélik sanggup rentang laju anu pohara variabel.

 

Fitur tina kotak gear hélik

  • Ngahijikeun sareng drive Siemens sareng otomatisasi
  • Énergi efisien (Kekecapan mékanis dugi ka 96%)
  • Motor NEMA
  • Pangwangunan 2 atanapi 3 tahap
  • Suku, pamasangan flange
  • Poros padet, poros suwung, sareng sistem ngonci poros SIMOLOC tanpa konci

 

Klasifikasi Gearboxes hélik

Numutkeun sarat di industri anu béda, aya sababaraha klasifikasi Helical Gearboxes anu béda

  • Gear Helical Tunggal: Éta dipaké pikeun kapasitas beban aranjeunna
  • Gigi Helical Ganda: Aranjeunna ngabantosan dina ngaleungitkeun beban dorong sareng nawiskeun operasi anu lancar.

 

Fungsi kotak gear hélik

  • Kaluaran kakuatan tina mesin dikirimkeun ka roda nyetir ngaliwatan kotak gear hélik sareng drive utama;
  • Helical Gearbox bisa ngarobah arah kaluaran gerak rotational ku mesin longitudinally ngonpigurasi, ku kituna roda nyetir bisa ménta gerak rotational konsisten jeung arah nyetir kendaraan;
  • Helical Gearbox tiasa ngirangan laju rotasi kaluaran mesin sareng ningkatkeun kaluaran torsi ku mesin, supados roda nyetir tiasa kéngingkeun daya tarik anu cukup.

Video ngeunaan kotak gear hélik

Menta hiji cutatan bébas 

Aplikasi has tina réduksi hélik

Conveyor nangtung

Conveyor tangtung

Pangangkutan Barang rangkep

Pangangkutan Barang rangkep

Conveyor

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest