0 Item

Gearbox hélik

Gir hélik sareng Helical Gearbox langkung dipikaresep tibatan gear spur atanapi gir cacing kusabab waos dina gir hélik diteukteukan dina sudut nyanghareupan gir, ku sabab éta dijalankeun kalayan lancar sareng tenang. 

Gir hélik anu efisiensi langkung luhur ngabantosan ngahémat énergi sareng ogé peryogi kirang pangropéa. Maka aranjeunna ngabantosan pabrik pikeun héjo ngagentos spur sareng gear cacing. Titik tambah anu paling penting pikeun gear hélik nyaéta kapasitas torsi. Bebanna disebarkeun sami-sami dina gear hélik. 

Perédam gear hélik sumping dina seueur bentuk, ukuran sareng konfigurasi ngantep désainer mesin ngaleungitkeun bagian perawatan anu luhur sapertos sabuk, katrol, ranté sareng sprockets. Gir hélik ngahasilkeun sora kirang sareng kirang panas. 

Kotak hélik Helical ngalayanan sagala rupa skala leutik sareng Industri skala ageung pikeun rupa-rupa aplikasi. Gearbox hélik mangrupikeun salah sahiji girboks anu paling sering dianggo sareng éfisién. Desain kotak gear Helical ngagampangkeun seueur operasi. 

Numutkeun sarat di industri anu béda, aya sababaraha klasifikasi Helical Gearboxes anu béda

  • Gear Helical Tunggal: Éta dipaké pikeun kapasitas beban aranjeunna
  • Gigi Helical Ganda: Aranjeunna ngabantosan dina ngaleungitkeun beban dorong sareng nawiskeun operasi anu lancar.

Helical Gearboxes awét pisan sareng pikaresep pisan sareng dianjurkeun kanggo aplikasi beban tinggi. Helical Gearboxes ngagaduhan kapasitas pikeun ngirimkeun gerak sareng kakuatan antara poros paralel atanapi sudut katuhu. Helical Gearboxes ngalakukeun efisiensi anu langkung ageung saatos Planét Gearboxes. Aplikasi anu nyebar tina Helical Gearboxes aya di Pupuk Industries, Industri Baja, Industri Tekstil, Industri Pangan, Industri Pelabuhan, Rolling Mills, Konverter, Elevator sareng aplikasi daya rendah sanés.

Kami di Ever Power mastikeun kualitas luhur dina unggal tahapan prosés manufaktur pikeun minuhan standar industri anu saé. Kami salah sahiji pabrik gearbox Helical anu ngarah.

Pabrikan perédam gear Helical, girboks hélik, motor hélik hélik
Motor hélik hélik mangrupikeun solusi anu paling konvensional sareng hemat biaya pikeun seueur aplikasi drive. Unit gir hélik nyaéta koaksial, dimana poros kaluaran unit gear saluyu sareng aci motor. Aci padet sok dianggo salaku batang kaluaran. Komponén tambahan - contona roda roda gigi atanapi roda ranté - pikeun mindahkeun kakuatan kana beban anu didorong ku éta diperyogikeun. Solusi ngamangpaatkeun motor roda hélik tiasa hiji rentang kecepatan anu paling variabel.

Fitur Helical Gear Motor

  • Ngahijikeun sareng drive Siemens sareng otomatisasi
  • Énergi efisien (Kekecapan mékanis dugi ka 96%)
  • Motor NEMA
  • Pangwangunan 2 atanapi 3 tahap
  • Suku, pamasangan flange
  • Poros padet, poros suwung, sareng sistem ngonci poros SIMOLOC tanpa konci

Menta hiji cutatan bébas 

Aplikasi has

Conveyor nangtung

Conveyor tangtung

Pangangkutan Barang rangkep

Pangangkutan Barang rangkep

Conveyor

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest