0 Item

Panas Murah buatan Cina bagian ngagantian di West Yorkshire Inggris Dijual Wpa Gearbox Shaft Design Worm Gear Speed ​​Reducer kalayan kualitas luhur

Panas Murah buatan Cina bagian ngagantian di West Yorkshire Inggris Dijual Wpa Gearbox Shaft Design Worm Gear Speed ​​Reducer kalayan kualitas luhur

Kami - EPG Tim gearbox & motor panggedéna, kopling sareng fasilitas manufaktur gir di Cina kalayan 5 cabang anu béda. Kanggo langkung seueur detailna: Cell / whatsapp / telegram / Kakao kami di: 0086 ~ 13083988828 13858117778083988828

ngajalajah:

niténan pamasangan

(1) Pelat dasar kedah janten pesawat sareng gagah sareng pelat yayasan kedah dikaca sareng buktina shock.

(2) aci sambungkeun tina mover konci, peredam sareng unit operasi kedah disetél koaksial.

(3) Zona kasabaran diaméter tina batang kaluaran sareng kaluaran nyaéta H6, liang-liang fittings (sapertos ieu salaku gandeng, sabuk-pully, roda sprocket sareng sajabina) kedah leres ngajantenkeun poros, anu nyegah bantalan tina rusakna kusabab jodo teuing-unfastened.

(4) Pengendara motor sapertos kieu salaku kabayang sprocker sareng alat-alatna kedah dipasang caket kana bantalan kanggo ngagaleuh pikeun ngaleungitkeun kahariwang tina gantung gantung.

(5) Nalika ngarakit motor tina réduksi WPD, penting pisan volume mantega anu ditangtoskeun pikeun poros haneut lebet gap sareng jalan konci, ngajauhkeun tina ngarakit anu ketat teuing sareng karat saatos dianggo pikeun waktos anu langkung lami.

(6) Nalika mesen atanapi nganggo sagala jinis rupi-rupi WPD, upami beurat motor langkung ageung tibatan nyebar, peryogi sél pendukung.

 

 bewara tina panggunaan

(1) Sateuacan digunakeun, pastikeun anjeun nalungtik kalayan ati-ati naha henteu modél panurunan, jarak, rasio, asupkeun téhnik penghubung, struktur batang kaluaran, lebetkeun sareng kaluaran poros output sareng puteran jalan anu saluyu sareng anu penting.

(2) Numutkeun sarat pikeun mutuskeun minyak pelumas dina manual barang. Anjeun kedah ngeusian klasifikasi anu leres sareng pelumas modél. Terus pasang dina curhat-colokanna, buka konci kon-colokan alit tina colokan-colokan. Ngan saatos ngalaksanakeun ieu, panurun ayeuna parantos ngamimitian pikeun operasi. Pabrikan anu pantes sareng minyak pelumas anu cekap penting, ngagentos minyak dina waktos anu saluyu sareng anu dipénta manual produk ogé diperyogikeun, khusus pas saatos nganggo 100 jam anu munggaran, diperyogikeun ngeusian minyak anyar.

(3) Nalika kaayaan teu normal kajantenan, anjeun kedah lirén sareng parios pangurangan pikeun unggal pangubaran sareng panyababna tina kalepatan panurun (suhu minyak optimum anu diijinkeun nyaéta 95, handapeun suhu ieu ngabatesan, upami suhu minyak henteu langkung seueur naék, anjeun kedah kéngingkeun reducer tetep jalan). 

  Énergi Input (KW)

Babandingan Produk 10 lima belas 20 dua puluh lima tilu puluh 40 50 60
opat puluh . opat .33 .26 .24 .22 .16 .14 o.twelas
50 .genep puluh lima .52 .40 .37 .34 .27 .24 .dua puluh
genep puluh 1.00 . dalapan puluh dua .65 .59 .54 .opat puluh lima . raoseun .32
70 hiji.60 1.35 1.ten .puluh puluh genep .82 .sepuluh tujuh .sepuluh hiji .lima puluh dua
dalapan puluh dua.20 1. tujuh puluh dalapan 1.36 hiji.28 hiji.dua puluh .90 .80 .75
saratus tilu.60 3.ten 2.60 2.35 dua.ten hiji.68 hiji.30 1.00
saratus dua puluh 5.20 opat.35 tilu.50 3.dua puluh lima 3.00 dua.20 1.90 hiji.fifty
saratus tilu puluh lima salapan.75 tujuh.85 genep.00 lima. limapuluh lima.00 3.69 dua.89 dua.30
147 10.71 dalapan.43 6.18 5. tujuh puluh hiji 5.23 tilu.84 tilu.09 2.52
saratus lima puluh lima 12.80 9. kaalusan tujuh.00 6.53 6.00 opat.40 tilu.61 3.00
175 tujuh belas.30 13. genep puluh sapuluh.00 9. tiluwelas 8. tilupuluh 6.18 opat. dalapan puluh lima 4.07
dua ratus 22.60 18. dua puluh tilu belas.86 12. tujuh puluh lima sabelas.kapuluh tujuh dalapan.78 genep.71 5.58
250 33. dua puluh 27. raoseun 21. genep puluh dua puluh.00 dalapan belas.pisan tilu 14.00 sapuluh.pisan tilu dalapan puluh genep

 

FAQ:
1. Sumberdaya barang
Sadaya dagangan anu ditawarkeun dina pangecér ieu nyaéta pabrik ZhenYu, penjualan langsung pabrik, henteu aya cabang

pituduh Linear bakal teras-terasan nganggo motor, supir sareng kontroler janten téknik manajemén anu lengkep anu tiasa urang sediakan 

dua.Ragam produk
Sateuacan mésér, pastikeun anjeun ngahubungi kami pikeun verifikasi desain no sareng syarat pikeun nyingkahan salah paham.

tilu. Mayar
Biaya sampel kedah dibayar sadayana sateuacan ngadamel pabrik, pikeun rarangkén ageung, 50% ept diperyogikeun sareng kasatimbangan sateuacan dikintun.

Paypal diaku.

4. Pangiriman
Sampel dina inventaris bakal dikirimkeun dina waktos 7 dinten sareng conto anu didamel khusus bakal dikirim dina 30 kali.

Tanggal pangiriman sareng kiriman pikeun masalitas mundut gumantung kana jumlah pesanan.

 

Pamakéan nomer bagian atanapi mérek mérek pabrikan anu unik (mis. CASE® sareng John Deere® ngan ukur alesan alesan sareng nunjukkeun panggunaan produk sareng kasaluyuan. Perusahaan kami sareng bagian gaganti anu digariskeun di dieu henteu disponsoran, ditampi, atanapi didamel ku OEM.

Panas Murah buatan Cina bagian ngagantian di West Yorkshire Inggris Dijual Wpa Gearbox Shaft Design Worm Gear Speed ​​Reducer kalayan kualitas luhur

Panas Murah buatan Cina bagian ngagantian di West Yorkshire Inggris Dijual Wpa Gearbox Shaft Design Worm Gear Speed ​​Reducer kalayan kualitas luhur

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi → https://www.ever-power.net/contact-us/

Anjeun wilujeng sumping naroskeun inpormasi wae! Punten kersa ngahubungi kami!

Menta cutatan a

Upami anjeun ngagaduhan pamundut, punten eusian formulir ieu sareng kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 24 jam.


MATERI PENTAS HENTEU

1. Steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
5. Beusi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM dumasar kana pamundut anjeun

RAWATAN SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

MÉTODE PROSES

Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan

QC & CERTIFICATE

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Pakét & waktos kapimpin

Ukuran: Gambar

Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.

Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial

Hasil anu aya:

Réduksi gear Cina | Speed ​​gear reducer Cina | Cina gear cacing ngaréduksi | Peréduksi kotak gear Cina | Cina gearbox speed reducer | Aci cacing ngagantian Cina | Cacing aci Cina | Desain gear reducer kagancangan Cina | Kotak gear reducer laju Cina | Speed ​​réduksi Cina dina gear | Cina ngagancangkeun gear reducer reducer | Kothak gear cacing cina | Bagian cacing cacing Cina | Cina cacing ngaréduksi | Cina cacing ngaréduksi cina | Desain réduksi gear cacing cacing | Cina cacing gir gear réduksi | Perédit cacing cina di | Cacing réduksi gear cacing cina | Cina cacing gir peréduksi wpa | Ganti cacing cina | Aci gear cacing Cina | Desain poros cacing gear cacing | Kacepetan cacing cina | Cina cacing gear speed diréduksi | Cina cacing gear ku aci | Aci cacing gear cacing | Kotak cacing cina | Cina cacing gearbox cina | Desain kotak cacing cina | China gearbox kotak cacing | Bagian cacing gear cacing Cina | Pangurangan cacing gear cacing Cina | Cina cacing gearbox kagancangan panurun | Kotak cacing cina nganggo aci | Cina cacing gearbox cacing ngaréduksi | Pangurangan cacing Cina | Cina cacing réduksi girboks | Aci cacing Cina | Desain aci cacing Cina | Tangkal cacing cacing Cina | Kotak cacing aci cacing | Cina cacing speed diréduksi | Cacing gear speed reducer cacing | Desain cacing cacing cina | reducer gear | reducer laju gear | gear cacing ngaréduksi | Gearbox Pangurangan | speed gearbox pangurangan | gaganti cacing aci | cacing aci | desain gear reducer gancang | kotak gearus reducer | speed reducer dina gear | laju ngaréduksi gear reducer | Cacing GEAR | kotak roda gigi cacing | bagian alat cacing | Pangurangan Cacing Gear | cacing gear reducer china | desain réduksi gear cacing | gear cacing ngaréduksi cacing | pangirut cacing dina | bagian réduksi gear cacing | alat cacing pangurangan wpa | gaganti cacing | poros gear cacing | desain aci gir cacing | kagancangan gear cacing | cacing gear gear reducer | gear cacing ku aci | cacing gir cacing aci | Gearbox worm | cacing gearbox cina | desain gearbox cacing | girboks gearbox | bagian gearbox cacing | pangirut gearbox cacing | speed gearbox cacing ngaréduksi | kotak cacing nganggo aci | cacing gearbox cacing ngaréduksi | pangurangan cacing | kotak gear reducer cacing | aci cacing | desain batang cacing | gir poros cacing | kotak gir poros cacing | speed cacing diréduksi | speed cacing réduksi gearbox | desain cacing cacing cacing

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu