0 Item

Sistem Jacking

Rencana atanapi konfigurasi sistem jacking ieu tiasa diwangun-ku seueur format ku ngagunakeun kotak gear bevel, motor, gearboxes pangirangan, shafts drive, kopling, blok plummer sareng alat kontrol gerak.

Opat tina konfigurasi sistem pangageungna nyaéta 'H', 'U', 'T' sareng 'I' ngonpigurasi sistem jacking. Titénan yén sababaraha jack jack tiasa dihubungkeun sacara robot atanapi éléktris. Anu kadua ngabantuan upami teu aya rohangan pikeun ngaitkeun batang drive.

 
h-jacking-sistem

H-Konfigurasi Jacking System

i-Konfigurasi jacking-sistem

I-Konfigurasi Jacking System

T-Konfigurasi Jacking System

T-Konfigurasi Jacking System

Sistem Jacking U-Konfigurasi

Sistem Jacking U-Konfigurasi

Kumaha Sistem Jacking Jalan

Produk jack jack dimana sababaraha jack jack dioperasikeun dina simfoni pikeun ngahontal gerakan garis lempeng. Susunan sistem jack sekrup ogé tiasa umum dikenal salaku "sistem jacking".

Jacking System Gawe

Kasempetan pikeun nyambungkeun sacara robot sababaraha jack sekrup sasarengan ngarah mindahkeun deui simfoni aya diantara kaunggulan pangsaéna. Rencana biasa ngalibatkeun jack screw, buleud gear bevel, motor, box gear réduksi, shaft drive, kopling sareng blok plummer.

Jacking Systems gaduh 2 fitur utami:

  1. Aranjeunna ngawenangkeun gerakan beban ageung anu didorong nganggo motor tunggal sapertos 4 x ME18100 sekrup jack anu diatur dina sistem jack sekrup tiasa ngalih seueur 400 Te (4000kN).
  2. Beban pangrojong sacara merata langkung seueur tibatan daérah anu kawilang ageung sapertos 20Te beban langkung ti daérah 24m2 nganggo opat jack sekrup kalayan jarak tengah 6m x 4m.
Sistem Jacking Dianggo 1

Ilaharna sistem jacking sacara robotik numbu antara unggal barang anu disetir dina sistem. Nanging sistem anu aya hubunganana sacara digital ogé tiasa dipendakan. Salami sistem ieu jack sekrup masing-masing disetir sareng disinkronkeun sareng sistem kontrol éléktronik sareng loop umpan balik anu katutup. Ieu ogé tiasa dilegaan pikeun mastikeun yén sababaraha sistem jacking anu aya hubunganana sareng robot sacara disingkronkeun / dikawasa sacara digital ngamungkinkeun metode gerak garis lempeng pikeun kéngingkeun tawaran dina skala masif.

Éta parantos ngijinkeun Power Jacks pikeun nyayogikeun solusi sistem jacking kana kaseueuran séktor. Lingkungan jinis produksi naha dina logam, sipil, otomotif, kertas atanapi énergi bakal janten pangguna utama sistem jacking tapi aplikasi contona stadion, komunikasi sareng panilitian ogé nganggo sistem jacking tina desain ageung sareng alit.

Paduli aplikasi Power Jacks ngagaduhan pangertian sareng pangalaman anu ngajantenkeun pembeli bakal kéngingkeun solusi sistem jacking anu pangsaéna.

Pin Eta dina Pinterest