0 Item

Kopling Jaw

A gandeng rahang mangrupikeun jinis kopling pangiriman kakuatan tujuan umum anu ogé tiasa dianggo dina aplikasi gerak (servo). Éta dirarancang pikeun ngirimkeun torsi (ku nyambungkeun dua batang) bari ngageterkeun geteran sistem sareng nampung misalignment, anu ngajagi komponén sanés tina karusakan. Kopling rahang diwangun ku tilu bagian: dua hub logam sareng sisipan elastomer anu disebut unsur, tapi biasana disebut "lancah". Tilu bagian pencét cocog sareng rahang tina unggal hub anu dipasang silih berganti ku lobak lancah. Tork gandeng rahang dikirimkeun ngaliwatan lobus elastomer dina komprési.

gandeng rahang
Kopling Jaw-1
Couplings ngetik A B C D E Métrik bore Inci inci
min Max min Max
L035 1 16 20.6 7.5 6.6 .. 3 8 3 / 16 " 5 / 16 "
L0S0 1 27.5 43.2 12.2 15.5 .. 6 16 1 / 4 " 5 / 8 "
L070 1 35 49.2 12.2 18.5 .. 9 20 1 / 4 " 3 / 4 "
L075 1 44.5 54.4 12.4 21.0 .. 9 26 5 / 16 " 1 "
L090 1 54 55.0 13.0 21.0 .. 9 28 3 / 8 " 1 1/8 ″
L095 1 54 61.0 13.0 24.0 .. 9 28 3 / 8 " 1 1/8 ″
L099 1 65 73.0 18.0 30.0 .. 12 36 1 / 2 " 1 3/8 ″
L100 1 65 88.0 18.0 36.0 .. 12 36 1 / 2 " 1 3/8 ″
L110 1 85 110.0 22.0 44.0 .. 15 48 1 / 2 " 1 7/8 ″
L150 1 96 118.5 26.6 46.0 .. 15 48 5 / 8 " 1 7/8 ″
L190 2 1 15 138.5 28.6 68.0 114.3 19 58 5 / 8 " 2 1/4 ″
L225 2 127 152.5 28.6 83.5 127.0 19 60 3 / 4 " 23 / 8 "
rohangan gandeng rahang
jéntré rohangan gandeng rahang
Kopling Jaw 4

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest