0 Item

Warta & Blog

Naon ari gear herringbone? Kumaha jalanna?

Gigi herringbone mangrupikeun kombinasi gir hélik dobel, dua hélik disetél sisi ka sisi sisi anu sabalikna. Huntu disusun dina sudut anu disebut sudut héliks kalayan henteu aya sela-sela antara katuhu sareng hélik kénca anu nembongan dina bentuk hurup ...

The Screw Jack Story

Perusahaan kami bangga tiasa dikaitkeun sareng manufaktur sareng pamekaran produk jack jack sareng mitra kami Duff-Norton salami 60+ taun. Anjeun panginten tiasa resep kumaha produk na parantos berabad-abad. Kautamaan ngagunakeun sekrup salaku ...

Pasipatan Desain Geometri tina Ranté Roller

Kualitas primér tina ranté rungkun atanapi rol ogé sprockets dipedar di dieu. Ranté pitch ringkes ogé salaku ranté pitch ganda dianggap. Ranténa tiasa ngagaduhan untaian nyalira atanapi seueur. Sadaya sipat diartikeun dina jero perpustakaan ranté. Roller...

Naon ranté tatanén?

Patani mangrupikeun tulang tonggong kahirupan Amérika. Dina waktos-waktos ieu, kaseueuran jalma henteu mikirkeun seueur bagian anu béda anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun tuangeun dina méja na. Aranjeunna sadayana sibuk ku nyalira sareng langkung ti senang tiasa tuang tuang langkung ti dua kali dina ...

Naon klasifikasi gl pikeun kotak gear pertanian lami?

Anu mimiti, hayu urang jawab - Naon hartosna klasifikasi GL? Kodeu kelas tanggung jawab umum mangrupikeun kelompok nomer anu perusahaan asuransi anggo pikeun mengklasifikasikan usaha tina résiko, pikeun ngabantosan aranjeunna dina masihan tingkat anu cocog, panutup, sareng pangaluaran pikeun asuransi GL ....

Dimana, Naon & Kumaha mésér kotak gear tatanén?

Dimana anjeun tiasa mendakan kotak gear pertanian kanggo dijual? & Naon kotak perlengkapan tatanén anu sayogi di pasar? Kami gaduh langkung ti 75+ produk anu diperyogikeun pikeun industri tatanén. Éta sadayana didaptarkeun di dieu -...

Naon anu dilakukeun ku gearbox planét? Sareng éta kauntungan?

Dina tulisan blog ieu, kami nyobian nutupan dasar-dasar kotak gear planét, kaunggulanana sareng kumaha aranjeunna saéstuna tiasa ngabantosan ningkatkeun torsi, aplikasi utami. Naon anu dilakukeun ku gearbox planét? Gearbox planét mangrupikeun sistem girboks anu diwangun ku aci input ...

gandeng

Naon Coupling? Kumaha cara masangna? Sateuacan urang dugi ka naon kopling (tiasa ngagentos gandeng Lovejoy), urang kedah ngartos heula dasar-dasarna. Hayu urang tingali aranjeunna dina urutan di handap: Naon gandeng? Naon jinis kopling? Kumaha ukuran gandeng ...

Cacing Gear Reducer: Kauntungan sareng Aplikasi

Perédit cacing sapertos sadayana perédam digunakeun pikeun ningkatkeun torsi sareng dina waktos anu sami ngirangan kagancangan kaluaran. Anu ngajantenkeun aranjeunna unik nyaéta set sekrup dina salapan puluh darajat kana roda cacing. Ieu ngabantosan dina ngirangan babandingan gear. Ieu alat leutik dibandingkeun gear séjén ...

Bahan Sadia

Bahan Sadia 1. Baja stainless: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420 2. Baja: C45 (K1045), C46 (K1046), C20 3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58 ), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40) 4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb 5. Beusi: 1213, ...

Menta cutatan a

Upami anjeun ngagaduhan pamundut, punten eusian formulir ieu sareng kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 24 jam.


Pin Eta dina Pinterest