0 Item

Warta & Blog

ActionJac Worm Screw Jacks - Pituduh pikeun Sistem Gerak Linier

A jack screw mangrupakeun alat mékanis nu lifts objék ku cara ngarobah screw a. Kapasitasna gumantung kana jumlah gears. A gear dina gear kahiji boga panjang opat kali panjang cecekelan jeung gear dina gear kadua boga panjang genep kali diaméterna ...

Kauntungannana Ranté Stainless Steel

ranté stainless steel pohara populér pikeun pembuatan perhiasan. Salian ti tahan karat sareng awét, éta ogé kuat. Anjeun tiasa mendakan rébuan pilihan di pasar. Upami anjeun badé mésér sapotong, anjeun kedah maca. Kami ngagaduhan sababaraha kauntungan tina stainless ...

Kunaon Worm Gears Popular pisan di Lifts sareng Elevators

Worm gears mangrupikeun pilihan anu populer pikeun alat anu peryogi ngamimitian sareng ngeureunkeun gancang. Nalika réduksi cacing henteu cocog pikeun nyetir balik, éta mangrupikeun pilihan anu populér pikeun angkat sareng angkat. Cacing gear populér pikeun bahan lemes maranéhanana, nu mantuan dina ...

Naon Dupi Gandeng Gear? Kumaha Gawéna Gandeng Gear?

Couplings gear dipaké pikeun mindahkeun torsi ti dua shafts nu teu paralel. Aranjeunna biasana diwangun ku dua shiftiness low, hiji fastened ka unggal aci, sarta spindle, atawa aci katilu, nyambungkeun aranjeunna. Dina sistem kerekan, gandeng gear ngahubungkeun motor nyetir ka ...

Naha milih Spiral Bevel Gear?

Gears bevel spiral gaduh huntu hélik anu angled dina sudut 90-derajat. Huntu dirarancang kalayan ngabengkokkeun sakedik pikeun ningkatkeun kakuatan sareng kalenturan. Sanajan aranjeunna gear hypoid, aranjeunna teu boga offsets, nunjukkeun yén maranéhna moal dieunakeun salila pamakéan. Ieu...

Naon téh PTO Shaft?

Naon PTO? Dina traktor, PTO nangtung pikeun Power Take-Off. Ieu delivers kakuatan ka palaksanaan dipasang dina traktor nu. Traktor mangrupikeun mesin pertanian serbaguna anu tiasa ngalaksanakeun sababaraha padamelan. Ieu biasana dipaké pikeun narik implements, nu necessitates pamakéan ...

Milih PTO Katuhu Pikeun Operasi Pertanian Anjeun

Sateuacan milih PTO anu pas pikeun operasi pertanian anjeun, anjeun kedah terang kumaha jalanna. Aya sababaraha jinis PTOs: Independent, Reverse, sareng Semi-permanén dipasang. Beda antara aranjeunna tiasa ngabingungkeun, janten langkung saé konsultasi ka profésional sateuacan ...

A Guide Gancang pikeun screw Jacks

A jack screw mangrupakeun alat serbaguna dipaké pikeun ngangkat objék badag. Aya sababaraha jinis anu béda, kalebet jack screw self-locking, mesin, sareng jacks screw nut bal iinditan. Nyaho mana anu kedah dipilih mangrupikeun léngkah munggaran pikeun ngangkat barang ageung kalayan aman. Ka...

Naon Mangrupikeun Kopling Cairan? Prinsip Gawe

Naon Mangrupikeun Kopling Cairan? Prinsip Gawe Kopling cairan mangrupikeun mékanisme anu ngamungkinkeun gaya rotasi ditransferkeun ti hiji sumbu kana aksis anu sanés. Sumbu na ogé katelah sumbu ngirim sareng nampi. Mindahkeunana dilakonan ku bantosan cairan ...

Helical Gearbox - Prinsip Gawe sareng Aplikasi

Kotak gir industri gaduh seueur aplikasi sareng dimangpaatkeun dina sababaraha industri lokal sareng skala ageung. Di Cina, Everpower mangrupikeun tukang ngadamel girboks industri. Aranjeunna khusus kana girboks industri sapertos kotak hélik, planét, ...

Menta cutatan a

Upami anjeun ngagaduhan pamundut, punten eusian formulir ieu sareng kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 24 jam.

Pin Eta dina Pinterest