0 Item

Panel didamel di Cina - bagian ngagantian - di Coimbatore India Mebel Woodworking Machine CNC Router sareng 12PCS Auto Tool Changer kalayan sertifikat ce kualitas luhur kualitas murah

Panel didamel di Cina - bagian ngagantian - di Coimbatore India Mebel Woodworking Machine CNC Router sareng 12PCS Auto Tool Changer kalayan sertifikat ce kualitas luhur kualitas murah

Panel didamel di Cina - bagian ngagantian - di Coimbatore India Mebel Woodworking Machine CNC Router sareng 12PCS Auto Tool Changer kalayan sertifikat ce kualitas luhur kualitas murah

Kami - EPG Tim ranté EPT bigge sareng pabrik girboks pertanian di Cina kalayan 5 cabang anu béda. Kanggo langkung seueur detailna: Cell / whatsapp / telegram / Kakao kami di: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828

Sateuacan anjeun ngalangkungan spésifikasi sareng biaya peralatan cnc ieu, abdi EPT kedah nyarios ka anjeun sobat, biaya anu kami terbitkeun, éta mangrupikeun nilai FOB HangZhou. Éta sanés tag harga EXW. Nilai EXW ngan ukur tag harga paranti. Harga FOB HangZhou kami = nilai EXW + biaya lapis situasi lapis + biaya pengiriman ti kami ka port HangZhou + biaya port HangZhou. Hatur nuhun! Émut pikeun niténan taliti pisan!

Perabotan Panel Woodworking Machine CNC Router sareng alat ganti otomatis 12PCS

Atribut tina 4 × 8 Router Cekap Murah sareng Multi-spindles:
hiji. Ngaran Perdana Brand Sq. Linear Rail, akurasi tinggi, burten ageung.
dua. Strategi pakansi Rack Rail langkung presisi kalayan laju anu langkung luhur.
3. Kasur Lathe ngadopsi tabung waja dilas anu kuat pikeun nyetir jelas tina distorsi.
4. Vakum téknologi sadunya anu inovatif sareng rongga ganda.
5. sumbu Y ngadopsi motor dobel pikeun nahan mindahkeun anu aman.
6. palinter mertahankeun fabel fungsi.
7. Xihu (Urang EPT Tasik) Dis.nisasi gaya vakum ranjang bubut sareng gampang dioperasikeun.
dalapan. Dua, 3 atanapi 4 spindle bakal robih sacara instan kalayan ningkat kinerja sacara umum.

-9kw Italia EPT spindle pendingin hawa sareng 24000rpm      

-Jepang Yaskawa 850w servo motor sareng supir nganggo perédam SHIMPO

-Téhnik kontrol ZheJiang SYNTEC6MB

-11kw Delta inverter

-4.0kw du kolektor EPT

Spésipikasi kompléks router cnc:

standar CE sareng ISO
barang 1325,1530, 2030
Aréa operasi (x, y, z sumbu) 1300x2500mm,1500x3000mm,2000x3000mm
Spindle 9kw Italia EPT spindle pendingin hawa sareng 24000rpm
Program cecekelan Métode manajemén ZheJiang SYNTEC6MB
motor Jepang motor servo Yaskawa 850w sareng supir nganggo perédam SHIMPO
Inverter 11kw Delta inverter
Sumbu XY Z   EPT ZheJiang Hiwin sq. Rai EPT dua puluh lima
pangiriman Sumbu XY nyaéta transmisi rak gear, sumbu Z nyaéta transmisi ballscrew ZheJiang TBI
Upami gaduh pompa vakum Tangtosna, ngandung 7.5kw (Punten perhatoskeun ieu)
meja Méja adsorpsi vakum
struktur Tabung logam kandel ageung dilas
lubrication Sistem Pelumasan Otomatis
Upami gaduh du kolektor EPT Pasti, diwangun ku jinis 4.0kw dobel
Alat Box  Sadaya standar ogé EPT disayogikeun
saklar konstrain  Jepang Omron sénsitip substansial switch konstrain
faktor Elemen éléktronik Perancis Schneider
Elemen EPT Sensor instrumén, alat, sareng sajabina…
Sumbu Rotary ka-4 cacah dina Klién
EPT cnc router sapertos 400x400mm,600x900mm,1200x1200mm,1200X1800mm,
900x1500mm,1200x2400mm,9500x2000mm,1300x2500mm,1500x3000mm,
2000x3000mm, ATC1325, ATC1218, ATC6090, Multi huluna router cnc
gajih 2800kgs
dimensi Alat: 3800 * 2200 * 18000mm  
Waktos pangiriman (dinten) hiji-1set 2-3 sét 4-5 sét> 6 sét
25 40 50 Janten negosiasi

Parabot Mérék Kayu Perangkat CNC Router sareng alat parobihan 12PCS Changer

Detai EPT of cnc router:

Aplikasi Bisnis sareng Materia EPT tina router cnc:

Usaha Kayu:Cnc router tiasa dianggo pikeun parabot rumah tangga kai padet, jati rumah tangga mahoni, panto cet MDF, panto kai solid, panto komposit,
panto kabinet sareng jandéla bumi, di gigir lomari, layar lipat sareng sajabina. cutter kai cnc

Pasar anu ngamajukeun:Cnc router tiasa ngukir sagala jinis signage, produk logo, logo, papan nama, lencana, hiasan, embossed 
medali, sertipikat, souvenir, pigura poto, hiasan parabot imah, piring PVC, papan PCB (pangeboran sareng ukiran), Papan naungan ganda, akrilik sareng sajabina.

Séktor Karya Seni: dina kai, awi, papan organik, pelat kolor dua kali, kristal sareng EPT materia EPT dina rupa-rupa gaya indah sareng ukiran téks.

Pasar Paméran: Pameran, sareng seueur deui anu sanés.

——- Bungkus sareng pengiriman ——- 

Kami gaduh rangkep 3 tingkat.
atanapi di luar, urang ngerjakeun gratis kasus fumigasi karajinan kai.
Di tengahna, mesinna dilapis ku busa, pikeun membela mesin tina oyag.
Pikeun lapisan jero, alat-alatna dilapis ku kentel kantong plastik pikeun kedap cai.

Perabot Rumah Tangga Panel Woodworking Machine CNC Router sareng alat parobihan 12PCS Changer

Router cnc Organisasi kami:

HangZhou Starma EPT Products Co., Ltd. ngahasilkeun cnc router perenahna di metropolis HangZhou, propinsi ZheJiang. Kami produsén reputasi anu propésional sareng alus teuing tina router CNC, router cnc kai, router cnc batu, alat-alat ukiran laser, cutter plasma CNC, alat-alat laser chopping, alat-alat laser nyirian di Cina pikeun pembeli anu anyar sareng ayeuna anu ngadistribusikaeun salami Kidul urang, Pusat Wétan, Southea EPT Asia, Afrika, Éropa sareng EPT kabupatén planét sareng alat-alatna parantos masihan sertifikasi CE CE. Maksud HangZhou STARMA CNC Router nyaéta pikeun terus ningkatkeun téknik, pikeun ngabantosan konsumén urang ngadamel janten EPT kualitas sareng router cnc presisi ageung sareng alat cnc.

jasa kami:

Sateuacan dijual:
Kami bakal salawasna aya di handap pikeun masihan info naon anu anjeun pikahoyong dina waktos cemara EPT, sareng masihan ideu spesialis numutkeun syarat asli anjeun pikeun gratis
Salami jual:
Kami bakal nungkulan sagala urusan produksi sareng pengiriman sareng pangiriman, nuturkeun sadayana parantos disiapkeun, kami bakal ngawartosan anjeun ampir sadayana jalan ogé di dieu alat 4 × 8 ft cnc
Henteu lami saatos dijual:
Kami bakal masihan pedoman kerja Variasi Inggris.
Upami anjeun ngagaduhan patarosan salami ngagunakeun sareng ngarawat, insinyur kami anu tiasa nyarios basa Inggris anu saé pisan bakal ngabéréskeun anjeun online atanapi ku telepon.
Garansi alat-alat nyaéta 2 taun. Janten upami mesin anjeun gaduh karusakan teu kahaja, kami bakal nyayogikeun daérah gratis.
Upami alat anjeun ngagaduhan gangguan ageung upami kamungkinan, insinyur kami bakal dugi ka debug sareng ngalereskeun.
kru dukungan pas jual beuli kami anu dipilih ku ujian anu ketat pisan, bakal mayar waktos sareng kakuatan satus% pikeun ngalereskeun kasusah anjeun!

FAQ:

1. Kumaha berkepanjangan ngeunaan jaminan mesin urang?

2 waktos anu lami

dua. Kumaha upami layanan panghasilan-handap anjeun?

Bantuan khusus ku telepon, WhatApp, Skype, e-mail atanapi QQ ngeunaan jam.

tilu. Kumaha carana urang nyetél mesin? 

Manual variasi basa Inggris sareng operasi CD video online.

4. Kumaha upami kaayaan pamayaran?

tilu puluh% T / T pikeun setoran, 70% T / T dibayar sateuacan pangiriman sareng pangiriman. T / T, Urang EPT Union, Paypal

lima. Naha Anjeun Ngatur Pangiriman Kanggo Parangkat?

Leres, pembeli anu mahal, pikeun harga FOB atanapi CIF, kami bakal nyiapkeun kargo pikeun anjeun. 

Pikeun biaya EXW, pelanggan kedah nyusun kargo ku aranjeunna atanapi agénna.

Jati Bumi Panel Woodworking Machine CNC Router sareng alat mobil 12PCS Changer

 
HangZhou Starma EPT Products Co., Ltd.
No 10-5.Fujia Industrial Park, Xihu (Urang EPT Tasik) Dis. Distrik, HangZhou, Cina
 "Pabrik Paranti Ngalereskeun Bahan Bakar sadunya" --STARMAcnc Team
Upami anjeun hoyong langkung seueur perkawis urang, mangga lebetkeun kana wéb kami:

Jauh pisan inpormasi, émut ka Anjeun ogé tiasa nalungtik kami ”STARMACNC” dina youtube, facebook, linkdin, pin, google, twitter, Tumblr, sareng sajabina…

Anggo nomer unsur mérek atanapi mérek pabrikan unik, contona CASE® sareng John Deere® kanggo fungsi rujukan waé sareng nunjukkeun panggunaan dagangan sareng kasaluyuan. Perusahaan urang sareng daérah gaganti anu didaptarkeun di dieu teu disponsoran, diakreditasi, atanapi diproduksi ku OEM.

Panel didamel di Cina - bagian ngagantian - di Coimbatore India Mebel Woodworking Machine CNC Router sareng 12PCS Auto Tool Changer kalayan sertifikat ce kualitas luhur kualitas murah

Panel didamel di Cina - bagian ngagantian - di Coimbatore India Mebel Woodworking Machine CNC Router sareng 12PCS Auto Tool Changer kalayan sertifikat ce kualitas luhur kualitas murah

Panel didamel di Cina - bagian ngagantian - di Coimbatore India Mebel Woodworking Machine CNC Router sareng 12PCS Auto Tool Changer kalayan sertifikat ce kualitas luhur kualitas murah

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi → https://www.ever-power.net/contact-us/

Anjeun wilujeng sumping naroskeun inpormasi wae! Punten kersa ngahubungi kami!

Menta cutatan a

Upami anjeun ngagaduhan pamundut, punten eusian formulir ieu sareng kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 24 jam.


MATERI PENTAS HENTEU

1. Steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
5. Beusi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM dumasar kana pamundut anjeun

RAWATAN SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

MÉTODE PROSES

Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan

QC & CERTIFICATE

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Pakét & waktos kapimpin

Ukuran: Gambar

Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.

Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu