0 Item

Gearbox planét

Planét Gearboxes mangrupikeun dasar mékanika lami anu masih dianggo pikeun téknologi inovatif anu anyar sapertos percetakan 3D, sareng metode transportasi anyar. Kotak gear planét mangrupikeun palu kaluaran sareng aci dipasang. Fungsi dasarna nyaéta mindahkeun jumlah torsi maksimum kalayan jumlah ruang paling henteu. Sistem gir diwangun ku kaayaan réduksi, modeu akselerasi, sareng gandeng. Teu aya anu terang saha anu mendakan kotak gir planet, tapi éta parantos dianggo ti abad ka-15. Gear planét ngagaduhan namina tina bentukna nalika fungsina. Aya girangan panonpoé di tengahna napel na ring cincin. Nalika girangan panonpoé diputer, éta ogé mindahkeun gir ring. Gir panonpoe disebat shafts input, sedengkeun carrier sareng gear ring disebat output.

Kotak gear planét jalan dina babandingan tina 1.5: 1 dugi ka 12000: 1. Dina sistem 3: 1, aya tilu gir ring sareng hiji gir panonpoé sareng disebut kotak roda planet hiji tahap. Dina babandingan di luhur 5: 1, kotak gear planét dua tahap dipaké. Dina sistem 3: 1, gir panonpoe ageung pisan, dibandingkeun sareng pakakas cincin, sareng dina sistem 10: 1, gir panonpoe jauh langkung alit tibatan gir cincin. Babandingan dina bilangan bulat. Sistem girboks planét pisan pas ditempatkeun, tapi tetep nyiptakeun gesekan kusabab bagian-bagian anu aya dina - sun gear sareng ring gear. Ieu peryogi pelumasan ti waktos ka waktos tina minyak, gél, atanapi gajih. Sarat ieu ayana dina mesin mékanis anu paling obah.

Kami diantara salah sahiji pabrik girboks planet panggedéna di Cina, kami nganggo bahan baku kualitas premium pikeun ngadamel produk anu pangsaéna pikeun panggunaan anu durasi sareng daya tahan. 

Pikeun terang naon anu gearbox planét? Sareng éta kauntungan? Pariksa blog urang di dieu - https://www.ever-power.net/what-does-a-planetary-gearbox-do-and-its-advantages/

Témbongkeun Produk Gearbox Planét

Aya seueur manpaat anu dipamerkeun tina ngagunakeun kotak gir kawas- torsi tilu kali lipat dibandingkeun kotak gear normal, babandingan absolut, inersia rendah, efisiensi tinggi, sistem tertutup, sareng sajabana Kotak gear planét ngagaduhan aplikasi dina sababaraha tempat. Éta tiasa dianggo pikeun ningkatkeun torsi dina robot, pikeun ngirangan kagancangan nyetak rol pencét, pikeun posisi, sareng dina mesin bungkus pikeun nyebat sababaraha.
Mésér kotak gear gumantung kana panggunaan gearbox anu rencanana. Aya sababaraha hal anu kedah diémutan sapertos - torsi, backlash, rasio, korosi, résistansi, tingkat noise, waktos pangiriman, harga, sareng kasadiaan. Meureun aya sarat sanés anu bénten pikeun masing-masing pembeli.
Kotak gear planét mangrupikeun alat abad pertengahan anu reinkarnasi dina bentuk modéren. Éta sorangan nyarios seueur ngeunaan kagunaan sareng aplikasi alat. Mangrupikeun alat anu épisién pikeun pagawéan anu ngalaksanakeunana sareng parantos tahan dina tés waktos, tanpa kedah luntur.

Pabrikan Planét Gearbox, Planét gear reducer, Planét geared motor, Epicyclic gearing, Planéting gearing, Gearboxes, tiasa silih tukeur sareng ngagentos sareng gearbox brevini, kotak gear coklat david sareng sajabina.

Kantos-Kakuatan gaduh sababaraha taun pangalaman dina Gearboxes Planét, kami ngahasilkeun girboks planét kualitas luhur pisan kalayan harga anu kalapa kalapa. Planét Gearboxes parantos dirancang pikeun pangiriman anu sanés.
Kakuatan anu dikirimkeun ngabentuk motor kana girboks surya. Kotak gir panonpoe nyurung tilu Kotakboks Planét, anu aya dina jero kotak gir cincin internal. Planét Gearbox dipasang dina operator planét. Pamawa planet mangrupikeun batang kaluaran bagian. Janten nalika kotak roda panonpoé ngagilir, éta ngadorong tilu Kotak Gear Planét dina jero kotak gir cincin.
Salaku Planét Gearboxes muterkeun kalayan mawa sareng otomatis torsi pangluhurna sareng kaku pikeun amplop anu dipasihkeun. Kauntungan pentingna sanésna nyaéta pelinciran saderhana sareng éfisién sareng sistem anu saimbang kalayan kecepatan tinggi. Kinematik planet anu saimbang sareng bagi beban anu aya hubunganana ngajantenkeun kotak gear tipe planetary saé pisan pikeun aplikasi servo.
Konsép modular, ngamungkinkeun urang pikeun saatos waktos pangiriman anu pondok pikeun girboks kalayan standar kualitas anu saluhur kualitasna naha aplikasi anjeun peryogi panurun kanggo motor, Hayu istilah insinyur kami dianggo pikeun anjeun.

Aya tilu komponén utama dina kotak gear planét: gear matahari, gir planét sareng gir ring. Girna ditempelkeun kana pamawa planét anu aya huntu dina jero, nyaéta gir ring.

Kothak gear planét mampu ngahasilkeun seueur babandingan réduksi anu béda kusabab gear planet anu béda anu ngurilingan gear matahari. Kotak gear planét diwangun tina logam beurat sapertos baja sareng sanggup nanganan beban kejutan ageung ogé. Nanging, girboks planét anu béda-béda dirancang pikeun speed khusus, beban sareng torsi kapasitas. Pamakéan utama pikeun girboks planét nyaéta dina kendaraan bermotor kalayan transmisi otomatis. Beda sareng transmisi manual, anu operator tanggung jawab pikeun pindah gir, mobil anu gaduh transmisi otomatis nganggo kopling, pita rem sareng girboks planet pikeun ngarobih input sareng output, sahingga nyaluyukeun kagancangan saluyu.

Transmisi otomatis ngandung dua gearsét planét lengkep disimpen babarengan kana hiji komponén. Kotak gear planét ogé dianggo dina obeng listrik, alat panyiram sareng aplikasi anu meryogikeun réduksi ageung atanapi sababaraha tina mékanisme kompak. Kotak gear planét mangrupikeun salah sahiji variasi variasi perédam gancang sareng penting pikeun mékanisme anu leres. Gearbox bahkan tiasa digabungkeun pikeun ngahasilkeun hasil anu dipikahoyong sareng anu paling umum nyaéta réduksi hélik, héd gear cacing sareng réduksi gear inline.

Kotak gear planét kéngingkeun kaunggulanana ku desain na. Posisi tengah gear matahari ngamungkinkeun planet gears diputer dina arah anu sami sareng gear gir (ujung operator planet) pikeun muterkeun cara anu sami sareng gir matahari. Dina sababaraha susunan gear matahari sacara sakaligus tiasa ngahurungkeun sadaya planét sabab éta ogé ngempelkeun gir ring. Salah sahiji tina tilu komponénna tiasa janten input, kaluaran atanapi dicekel cicing, anu ngahasilkeun seueur kamungkinan babandingan réduksi anu béda.

Dina seueur kotak gear planét hiji komponén dicekel cicing sareng komponén anu sanés salaku input sareng anu sanés salaku kaluaran. Babandingan réduksi pikeun girboks planét gumantung kana jumlah huntu dina gir na komponén naon waé anu kalibet. Sacara umum, kamampuan beban sareng torsi ningkat kalayan jumlah planét dina sistem kusabab beban disebarkeun di antara roda gigi sareng aya limbah énergi anu handap; girboks planét cekap épisién, rata-rata antara 96 ​​sareng 98%. Désainna rumit, tapi hésé pikeun aksés pikeun diropea atanapi diropea.

Aplikasi Of Gearboxes Planét kami

agv-gearbox-1

Planét Gearbox pikeun sistem AGV

Pangurangan AGV, AGV Gearbox

 

Mesin Mesin Konstruksi

Gearbox mangrupikeun bagian mékanis anu penting pikeun mesin konstruksi. Diwangun kana standar kualitas pangluhurna, gearhead planet urang parantos kéngingkeun pangakuan sareng kapercayaan konsumén urang. Alat roda kami tiasa dianggo dina sababaraha mesin konstruksi, sapertos crane menara, crane crawler, operator balok, excavator, kelas, pabrik campuran, beton aspal, mesin jembatan, mesin panggilingan sareng alat-alat sanés. Éta komponén transmisi penting pikeun jembatan sareng mesin konstruksi jalan sareng sadaya jinis mesin pertambangan.

Sirah Planét Gear kanggo platform damel udara

Sirah Planét Gear kanggo platform damel udara

Sirah Gear Planét pikeun mesin tameng

Sirah Gear Planét pikeun mesin tameng

Turbin Angin

Unit pakakas planet urang dipasang dina turbin angin di panjuru dunya kaasup Cina, Éropa, Amérika Serikat, sareng India. Produk kami sanggup tahan tiis, panas, luhurna, iklim laut sareng tés lingkungan alam anu karasa, anu penting pisan pikeun aplikasi dina turbin pembangkit listrik. Kami ngarékoméndasikeun nganggo peredam speed gear NB700L4 kami pikeun turbin angin.

Planét pikeun platform damel udara

Planét pikeun platform damel udara

Planét Gearhead pikeun platform gawé udara

Sirah Planét Gear kanggo platform damel udara

Mesin Pertambangan Metalurgi

Dina industri metalurgi, kotak gear anu stabil sareng dipercaya tiasa nangtoskeun naha sadaya garis produksi tiasa dianggo leres. Gagalna pakakas gear tiasa ngakibatkeun konsékuansi serius. Biasana, gearhead tiasa dianggo bahkan dina tugas beurat, beban shock tinggi, kecepatan tinggi atanapi rendah, suhu luhur, polusi tinggi, sareng lingkungan operasi anu parah.

Dilengkepan bantalan kinerja tinggi, perédam gear urang tiasa nyumponan kabutuhan industri metalurgi. Gearbox tiasa dianggo dina mesin naksir, mesin grinding, dryers, mesin ngadamel pasir, feeder ngageter, mesin baja grab, loader crawler, sareng mesin metalurgi sareng pertambangan anu sanés.

Planét Gearbox pikeun sisi hidrolik dump rock loader

Planét Gearbox pikeun sisi hidrolik dump rock loader

Planét Gearbox pikeun mékanisme traksi

Planét Gearbox pikeun mékanisme traksi

Mesin Kelautan

Mesin laut biasana dianggo dina suhu -20â „ƒ ~ + 45â" ƒ, sareng kotak gear pikeun aranjeunna peryogi sipat material khusus pikeun leres ngalakukeun fungsi mékanisna. Salian ti crane laut, unit gir kami ogé tiasa dianggo dina crane sasak, crane ban, crane gantry, conveyor belt, mesin bongkar, mesin palletizing, windlass laut, jembatan boarding, crane lepas pantai, sareng alat-alat kapal anu sanés.

Unit Gir pikeun derek dek

Unit Gir pikeun derek dek

Unit Gir pikeun dek derek 1

Unit Gir pikeun derek dek

Pakakas Pembangkit Listrik Surya

Aya manpaat lingkungan anu penting pikeun panggunaan énergi surya. Kaseueuran réduser planet urang tiasa dianggo pikeun alat-alat anu dianggo dina pembangkit listrik tenaga surya, sapertos pelacak surya, solar tracker slaying drive, sareng panel batré surya. Kami ngarékoméndasikeun nganggo gearbox NB300L4, NB301L4, NB303L4, sareng NB305L4 urang pikeun pembangkit listrik tenaga surya.

Pakakas Pembangkit Tenaga Surya 1

Generasi Kakuatan Suria

Pakakas Pembangkit Tenaga Surya 2

Generasi Kakuatan Suria

Mesin Pertanian

Ayeuna, pertanian umumna dimesinikeun sareng dina sababaraha kasus sacara otomatis. Traktor ageung, kelas motor, ngagabungkeun, mesin rolling, sareng mesin irigasi ilahar aya dina padamelan pertanian. Rupa-rupa drive gir kami cocog pikeun dipasang dina mesin ageung ieu.

Urang tiasa nyayogikeun kotak gir kualitas luhur pikeun mesin tatanén ageung. Produk transmisi kakuatan kami distandarkeun, sérialisasi, kalayan kinerja anu dipercaya. Kami gaduh rupa-rupa modél anu sayogi pikeun konsumén pikeun dipilih. Upami anjeun kedah ngaropea unit pakakas khusus, kami tiasa nyayogikeun produk anu disesuaikan sareng spésifikasi anjeun.

planet pikeun Mesin Pertanian

pikeun Mesin Pertanian

Alat-alat Minyak

Eksploitasi minyak bumi ngalangkungan panggunaan rig minyak, unit pompa, winches balok sumur minyak sareng alat-alat sanés. Salaku tambahan pikeun iklim sedeng pikeun pangeboran minyak sareng gas, mesin ieu ogé dianggo dina lingkungan anu kasar sapertos gurun, daérah anu cadas, rawa, shoals, sagara sareng tempat anu suhu anu parah. Kaayaan lingkungan ieu ngabutuhkeun perédap laju gir pikeun tiasa operasi beurat-tugas. Kotak gir kami mumpuni pikeun dianggo dina éksploitasi minyak bumi sanés kaayaan naon.

Kotak gear planét pikeun Alat-alat Minyak

Kotak gear planét pikeun Alat-alat Minyak

Kotak gear planét pikeun Alat-alat Minyak 1

pikeun Alat-alat Minyak

Mesin Mesin

Kamajuan téknologi dina ngadamel unit pakakas kedah difokuskeun épisiénsi tinggi, konsumsi énergi rendah, polusi rendah sareng ningkatna deui reliabilitas operasional sareng perpanjangan umur. Gearbox planet urang dilengkepan ku bantalan kalayan kapasitas beban anu tinggi, supados tiasa nyumponan sarat khusus anjeun pikeun aplikasi dina industri semén.

Planét Gearbox pikeun

Planét Gearbox pikeun campuran

Gearbox planét pikeun treuk pompa beton

Gearbox planét pikeun treuk pompa beton

Mesin Lingkungan

Peréduksi kagancangan giras seueur dianggo dina séntrifugal, adun, kompak sampah, sareng mesin sanés anu dianggo pikeun tujuan lingkungan. Kotak gir kualitas luhur tiasa ningkatkeun stabilitas operasional mesin sareng ngajaga jalanna dina kaayaan anu saé. Mesin lingkungan umumna sakuduna dituju sanggup operasi jangka panjang. Rangkaian peralatan kinerja tinggi kami nyumponan sarat éta sareng nyayogikeun saperangkat kaunggulan ogé ku kakuatan sareng pangabisa énergi maranéhna.

Gear Speed ​​Reducer pikeun centrifuge

Gear Speed ​​Reducer pikeun centrifuge

Gear Speed ​​Reducer pikeun kompak sampah

Gear Speed ​​Reducer pikeun kompak sampah

Bungkusan mesin

Perédam gir kakuatan kantos ngagaduhan peran anu penting dina ngagunakeun pakakas bungkus. Aspék anu bénten-bénten mesin bungkusan, sapertos konveyor sareng lift, ngamanpaatkeun perédam gear urang kanggo operasi. Bakery, ngeusian, bungkus khusus, sareng palététisasi mangrupikeun aspek mesin bungkus anu ngalibatkeun réduksi gear urang

Bungkusan Kemasan

Bungkusan Kemasan

bungkusan

Buleud bungkusan

Pergaulan Peralatan

Perédam gear urang dianggo dina alat-alat pergaulan anu diperyogikeun pikeun produk konsumén sareng produksi olahan produksi Peréduksi gir kakuatan kantos didamel pikeun dianggo épisién sareng lancar pikeun dianggo dina kaayaan anu ekstrim, cocog pikeun dianggo dina industri produk pangan sareng konsumén.

Pergaulan Peralatan

Pergaulan Peralatan

Ember Conveyors

Perédam gear urang ogé dianggo pikeun ngaoperasikeun sababaraha rupa alat dina industri pengolahan tuangeun, kalebet conveyor ember. Perusahaan gumantung kana produk kami pikeun operasi mesin anu aman sareng épéktip.

Ember Conveyors

Ember Conveyors

Angkat Parahu

Kami lokasina di Florida cerah sareng ngagaduhan Ever-power Boat Angkat seueur konsumén anu ngandelkeun kami pikeun angkat kapalna. Nalika parahu dicandak lebet sareng kaluar tina cai, perédam gear urang ngabantosan mindahkeun parahu lebet sareng kaluar upami diperyogikeun

Angkat Parahu

Angkat parahu

Senam / Bioskop

Anjeun panginten reuwas terang yén perédap gancang gear kami dianggo dina téater sareng gimnasium anu tiasa ditarik. Sistem korsi, gorden, sareng gelang baskét nganggo produk urang pikeun éfisién fungsina sareng nyayogikeun organisasi kalayan gampang dianggo. Salaku tambahan kana rupa-rupa kagunaan anu disebatkeun di luhur, produk kami dianggo dina gerbang kendali lalu lintas, mesin anu tuang, ngaleutikan bungkus, crane, angkat, lift, sareng silo gandum. Sakumaha anjeun tiasa tingali, réduksi kagancangan gear urang penting pisan pikeun kasuksésan industri anu béda. Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan kumaha perédam gear urang tiasa nguntungkeun bisnis anjeun, ngahubungan kami di dieu.

rohang keur olahraga

Gymnasiums

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest