0 Item

Gear Spur

Gir spur nyaéta gir umum anu paling gampang divisualisikeun anu ngalirkeun gerak antara dua batang paralel. Kusabab bentukna, aranjeunna diklasifikasikeun salaku jinis gir silinder. Kusabab permukaan waos gir dina sajajar sareng sumbu poros dipasang, teu aya gaya dorong anu dihasilkeun dina arah aksial. Ogé, kusabab gampang produksi, gear ieu tiasa dilakukeun dina tingkat presisi anu luhur. Di sisi anu sanésna, roda gigi spur gaduh karugian sabab gampang nyieun sora. Sacara umum, nalika dua gear spur aya dina bolong, pakakas anu langkung seueur huntu disebat "gir" sareng anu ngagaduhan jumlah huntu anu langkung alit disebat "pinion".

Salaku salah sahiji pabrik gear spur paling propésional sareng pemasok di Cina, kami nampi pisan anjeun pikeun mésér atanapi borongan alat-alat spur anu didamel di Cina di dieu ti pabrik kami.

Némbongkeun sakabéh hasil 4

Pin Eta dina Pinterest