0 Item

Tukang ngagali liang

Serial Post hole digger saderhana dioperasikeun, aman sareng dipercaya, éfisién, sareng gampang dijaga.
Éta cocog pikeun situasi anu béda-béda, sapertos keusik, lahan keras, jst.
Éta mesin idéal pikeun débo. Pagawéan ngagali taneuh, operasi saderhana, jero pangeboran wajar, baju seragam anu digali, épisiénsi luhur, cocog pikeun proyek penanaman skala gedé

Anu ngagali liang pos mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngagali liang alit dina taneuh. Alatna ngandung dua sisip siga sekop anu napel dina tungtung pipa bujur. Awak mangrupikeun sét dua wilah logam bentuk V masing-masing bagian jero ngancik bagian ngalegaan dina sisi umum pelat (bilah), sabeulah logam ngagaduhan sudut katuhu dina lebet tikungan ka jero anu ngawangun silinder kerung. Éta tiasa ngagali dugi ka 36 inci dugi ka panjang kaki sareng sababaraha inci lébarna, dua gagang (pipa) tiasa dibuka sareng caket kanggo miceun taneuh. 

Éta umumna dipaké pikeun ngagali tihang, pager, lansek, sareng ngali liang alit. 

Alatna ditusuk kana taneuh ngadamel tusukan ku agul dina posisi terbuka (sajajar). Pipa atanapi gagangna teras didekatkeun pikeun nyiptakeun bentuk V anu posisi caket na, sahingga agul-agul nyandak taneuh di antara aranjeunna sareng pamungkas, alatna ditarik kaluar sareng taneuh anu disimpen ku sisina. 

Jenis tukang ngagali liang pos

Kami ngagaduhan lima jinis utama tukang ngagali liang pos. Sareng dinten ieu kami nawiskeun harga khusus pikeun sadaya tukang ngagali. Hayu karya anjeun gampang, kéngingkeun tukang ngagali liang pos anjeun anu énggal dijual kanggo proyek lansekap anjeun salajengna. 

Hayu urang gancang-gancang ngintip kana sababaraha jinis tukang ngagali liang.

Tukang ngagali liang pos tradisional

Penggali liang pos tradisional mangrupikeun desain anu paling saderhana, aranjeunna mangrupikeun alat mékanis anu otentik, éta ngandung dua wilah waja anu saling adu, berafiliasi dina titik pangsi. Struktur waja teras dihijikeun kana gagangna. Éta idéal pikeun fungsi leutik anu saderhana.

Pangsi ganda 

Penggali ieu sami sareng tukang ngagali tradisional tapi, tibatan hiji titik pangsi, éta ngagaduhan dua. Hiji pangsi tambahan ngarobih mékanisme damel na, tibatan narik waja, aranjeunna didorong sasar pikeun ngempelkeun taneuh dina taneuh. 

Éta dipaké pikeun ngali liang sempit sareng jero, pangsi tambahan ngabatesan agul-agul pikeun muka teuing lega anu ngaleungitkeun watesan gagang nalika prosés. 

Pamali aksi gunting 

Sakumaha namina nunjukkeun desain na sami sareng gunting. Dina jenis ieu, desainna gaduh kakuatan tambahan kusabab bilahna dilas kana tabung waja tibatan gagang kai, éta nahan tungtung gagang sareng hasilna nguatkeun sareng ngajantenkeun tukang ngagali liang pos anu pangsaéna. Éta cocog pikeun dianggo dina taneuh taringgul, kusabab kakuatan tambahan, aya kirang résiko tina bilah dilas supados pareum atanapi rusak. 

Tukang ngagali liang pos offset

Éta ngagaduhan desain anu paling unik diantara sadayana jenisna, sabab ngagaduhan gagang lempeng disimpen caket anu ngimbangan di luhur. 

Struktur anu khas ngamungkinkeun urang ngagali liang anu langkung jero sareng sempit, ogé peryogi kirang kakuatan nalika nutup agul. 

Tukang ngagali liang pos universal

Penggali ieu ngagaduhan penampilan anu bénten pisan dibandingkeun sareng jinis sanés, dugi ka ayeuna sadayana anu ngagali kagungan

gagang tina ukuran anu sami tapi, éta ngagaduhan dua gagang ukuran sareng bentuk anu bénten-bénten. Hiji pondok sareng béngkok sedengkeun anu sanésna langkung panjang sareng lempeng. Sapertos desain na, fungsina benten oge; hiji sabeulah nusuk kana taneuh sareng ngaleyurkeun taneuh sateuacan sabeulah kadua diasingkeun ku gagang pikeun ngumpulkeun sareng ngaleupaskeun taneuh. 

Pariksa rupa-rupa tukang ngagali sareng augers ukiran tina bahan baku Agung ngahubungi kami pikeun buku anjeun, nyauran ayeuna 86-571-88220653 atanapi didatangan kami di [email protected] 

Detil Gancang Produk:

  • Standar sareng non-standar sayogi
  • Kalayan kualitas luhur sareng harga kalapa
  • Pangiriman cukuran
  • Pakét sakumaha per paménta konsumén urang.

Kami janji bakal nawiskeun harga anu pangsaéna ku kualitas luhur di china! Kami ogé nampi urutan khusus ngeunaan produk. Upami anjeun resep kana produk kami. Punten tong ragu masihan terang ka kami. Kami resep masihan anjeun inpormasi lengkep. Kami janji yén produk kami bakal kaamanan sareng kualitas tinggi sareng harga anu wajar. Upami anjeun resep kana produk kami, mangga ngahubungan kami gancang-gancang. Kami tulus milarian kerjasama anjeun.

Kaseueuran produk urang diékspor ka Éropa atanapi Amérika, duanana produk standar sareng standar henteu aya. Urang tiasa ngahasilkeun sakumaha per gambar anjeun atanapi sampel. Bahan tiasa standar atanapi sakumaha pikeun pamundut khusus anjeun. Upami anjeun milih kami, anjeun milih anu dipercaya.

laporan kualitas pruduct

Bahan Sadia

1. Steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
5. Beusi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM dumasar kana pamundut anjeun
bahan produk sayogi

Treatment permukaan

Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

Métode Ngolah

Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan
pagawean produk

QC & Sértipikat

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional
ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Paket & Waktu Diterangkeun

Ukuran: Gambar
Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.
Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial
Palabuhan: palabuhan Shanghai / Ningbo
bungkusan produk

FAQ

Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?
A: Grup kami diwangun dina 3 pabrik sareng 2 perusahaan penjualan di luar negeri.

Q: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan?
A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi ulah mayar biaya angkutan barang.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun? Naon syarat pembayaran anjeun?
A: Umumna éta 40-45 dinten. Waktosna tiasa bénten-bénten gumantung kana produk sareng tingkat kustomisasi. Pikeun produk standar, anu mayar nyaéta: 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun sateuacan kintun.

Q: Naon MOQ anu pasti atanapi harga pikeun produk anjeun?
A: Salaku perusahaan OEM, urang tiasa nyayogikeun sareng adaptasi produk urang kana rupa-rupa kabutuhan. Kukituna, MOQ sareng harga tiasa bénten-bénten ukuran, bahan sareng spésifikasi salajengna; Salaku conto, produk anu mahal atanapi produk standar biasana bakal ngagaduhan MOQ anu langkung handap. Punten taroskeun ka kami sareng sadaya detail anu relevan pikeun nampi cutatan anu paling akurat.

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu