0 Item

Béwak

produk nembe ditempo

Bantalan Slewing ngandung cincin batin sareng cincin luar, salah sahiji biasana ngagabungkeun gir. Babarengan sareng liang kantétan dina kadua cingir, aranjeunna ngaktipkeun transmisi kakuatan anu dioptimalkeun ku sambungan anu saderhana sareng gancang antara komponén mesin anu padeukeut. 

Galéri bantalan, ditéang sareng elemen ngagugulung sareng kurung atanapi spacer, didesain pikeun nampung beban anu lakukeun sacara tunggal atanapi dina kombinasi, sareng dina sagala arah. Milih bantalan slaying anu cocog tiasa janten tantangan, khususna upami aya tungtutan téknis, reliabilitas atanapi ékonomi anu ketat. 

Dina kasus ieu, salaku conto, jasa rékayasa aplikasi EPT tiasa nyayogikeun itungan canggih sareng simulasi ngamangpaatkeun metode analisa canggih pikeun ngaoptimalkeun sareng ngesahkeun desain anu pangsaéna pikeun nyumponan sarat pelanggan.  

Bantalan anu dibunuh ku ngan ukur 30% tina umur jasa anu diitung tiasa janten récéhénsina. Prosés pembuatan ulang standar EPT urang tiasa manjangkeun umur hirupna alat-alat kritis.

Detil Gancang Produk:

  • Standar sareng non-standar sayogi
  • Kalayan kualitas luhur sareng harga kalapa
  • Pangiriman cukuran
  • Pakét sakumaha per paménta konsumén urang.

Kami janji bakal nawiskeun harga anu pangsaéna ku kualitas luhur di china! Kami ogé nampi urutan khusus ngeunaan produk. Upami anjeun resep kana produk kami. Punten tong ragu masihan terang ka kami. Kami resep masihan anjeun inpormasi lengkep. Kami janji yén produk kami bakal kaamanan sareng kualitas tinggi sareng harga anu wajar. Upami anjeun resep kana produk kami, mangga ngahubungan kami gancang-gancang. Kami tulus milarian kerjasama anjeun.

Kaseueuran produk urang diékspor ka Éropa atanapi Amérika, duanana produk standar sareng standar henteu aya. Urang tiasa ngahasilkeun sakumaha per gambar anjeun atanapi sampel. Bahan tiasa standar atanapi sakumaha pikeun pamundut khusus anjeun. Upami anjeun milih kami, anjeun milih anu dipercaya.

laporan kualitas pruduct

Bahan Sadia

1. Steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
5. Beusi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM dumasar kana pamundut anjeun
bahan produk sayogi

Treatment permukaan

Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

Métode Ngolah

Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan
pagawean produk

QC & Sértipikat

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional
ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Paket & Waktu Diterangkeun

Ukuran: Gambar
Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.
Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial
Palabuhan: palabuhan Shanghai / Ningbo
bungkusan produk

FAQ

Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?
A: Grup kami diwangun dina 3 pabrik sareng 2 perusahaan penjualan di luar negeri.

Q: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan?
A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi ulah mayar biaya angkutan barang.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun? Naon syarat pembayaran anjeun?
A: Umumna éta 40-45 dinten. Waktosna tiasa bénten-bénten gumantung kana produk sareng tingkat kustomisasi. Pikeun produk standar, anu mayar nyaéta: 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun sateuacan kintun.

Q: Naon MOQ anu pasti atanapi harga pikeun produk anjeun?
A: Salaku perusahaan OEM, urang tiasa nyayogikeun sareng adaptasi produk urang kana rupa-rupa kabutuhan. Kukituna, MOQ sareng harga tiasa bénten-bénten ukuran, bahan sareng spésifikasi salajengna; Salaku conto, produk anu mahal atanapi produk standar biasana bakal ngagaduhan MOQ anu langkung handap. Punten taroskeun ka kami sareng sadaya detail anu relevan pikeun nampi cutatan anu paling akurat.

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu