0 Item

Sinonim motor

Motor listrik anu sinkron mangrupikeun motor AC anu, dina kaayaan anu tetep, rotasi aci disingkronkeun sareng frekuensi arus suplai; periode rotasi persis sami sareng jumlah integral siklus AC.

Sinonim motor
Ngajalankeun dina net kakuatan utama (tilu fase, 380v, 50HZ) Tanpa inverter.

Kinerja tinggi: Rotor ngagunakeun bahan PM bumi langka. Daya tarik médan magnét anu luhur, torsi mimiti anu ageung, arus mimiti alit, sareng jangkauan kecepatan lega;

Ukuran leutik sareng beurat enteng: Ukuran bingkai na hiji dugi ka dua ukuran pigura langkung alit tibatan motor ac asinkron AC tina HP anu sami;
Faktor kakuatan anu éfisién sareng luhur, épéktip dina hemat énergi: éta 5% dugi ka 12% langkung épisién tibatan motor sénsink HP anu sami. Kusabab motor henteu peryogi arus anu ngagumbirakeun, faktor kakuatan caket ka1; Ngahémat sakitar 10% Énergi tibatan motor anu teu sinkron.

Durability panjang: Salaku hasil tina ngirangan ayeuna sareng kirang pemanasan motor;

kasaluyuan: Éta ngagaduhan struktur bingkai anu sami sareng motor asinkron AC sareng tiasa dianggo pikeun ngagentos AC motor asinkron;

Applicability lega: Éta tiasa dianggo dina sababaraha kaayaan anu sesah.

Detil Gancang Produk:

  • Standar sareng non-standar sayogi
  • Kalayan kualitas luhur sareng harga kalapa
  • Pangiriman cukuran
  • Pakét sakumaha per paménta konsumén urang.

Kami janji bakal nawiskeun harga anu pangsaéna ku kualitas luhur di china! Kami ogé nampi urutan khusus ngeunaan produk. Upami anjeun resep kana produk kami. Punten tong ragu masihan terang ka kami. Kami resep masihan anjeun inpormasi lengkep. Kami janji yén produk kami bakal kaamanan sareng kualitas tinggi sareng harga anu wajar. Upami anjeun resep kana produk kami, mangga ngahubungan kami gancang-gancang. Kami tulus milarian kerjasama anjeun.

Kaseueuran produk urang diékspor ka Éropa atanapi Amérika, duanana produk standar sareng standar henteu aya. Urang tiasa ngahasilkeun sakumaha per gambar anjeun atanapi sampel. Bahan tiasa standar atanapi sakumaha pikeun pamundut khusus anjeun. Upami anjeun milih kami, anjeun milih anu dipercaya.

laporan kualitas pruduct

Bahan Sadia

1. Steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
5. Beusi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM dumasar kana pamundut anjeun
bahan produk sayogi

Treatment permukaan

Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

Métode Ngolah

Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan
pagawean produk

QC & Sértipikat

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional
ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Paket & Waktu Diterangkeun

Ukuran: Gambar
Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.
Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial
Palabuhan: palabuhan Shanghai / Ningbo
bungkusan produk

FAQ

Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?
A: Grup kami diwangun dina 3 pabrik sareng 2 perusahaan penjualan di luar negeri.

Q: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan?
A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi ulah mayar biaya angkutan barang.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun? Naon syarat pembayaran anjeun?
A: Umumna éta 40-45 dinten. Waktosna tiasa bénten-bénten gumantung kana produk sareng tingkat kustomisasi. Pikeun produk standar, anu mayar nyaéta: 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun sateuacan kintun.

Q: Naon MOQ anu pasti atanapi harga pikeun produk anjeun?
A: Salaku perusahaan OEM, urang tiasa nyayogikeun sareng adaptasi produk urang kana rupa-rupa kabutuhan. Kukituna, MOQ sareng harga tiasa bénten-bénten ukuran, bahan sareng spésifikasi salajengna; Salaku conto, produk anu mahal atanapi produk standar biasana bakal ngagaduhan MOQ anu langkung handap. Punten taroskeun ka kami sareng sadaya detail anu relevan pikeun nampi cutatan anu paling akurat.

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu