0 Item

Naon PTO?

Dina traktor, PTO nangtung pikeun Power Take-Off. Ieu delivers kakuatan ka palaksanaan dipasang dina traktor nu. Traktor mangrupikeun mesin pertanian serbaguna anu tiasa ngalaksanakeun sababaraha padamelan. Ieu biasana dipaké pikeun narik implements, nu necessitates pamakéan a PTO traktor. Traktor PTO dianggo pikeun seueur tugas sapertos ngagerakkeun aparat ngompa cai, rotavator, ngabuahan, panén, sareng seueur deui. Pikeun sambungan traktor hareup di Cina jeung nagara industrialized séjén, PTO dasarna dina pungkur.

Kalawan model na 8-16, International Harvester Company (IHC) dijieun PTO (Power Take Off) dina 1918. Ieu produsén traktor munggaran nyadiakeun PTO. Edward A. Johnston, insinyur IHC, ngarancang traktor PTO. A PTO homemade saméméhna geus diideuan anjeunna di Perancis. Edward A. Johnston sareng kolega Anjeun-Na diasupkeun Pamanggih ngeunaan Traktor PTO kana 8-16. Pikeun nguji konsép sacara efektif, aranjeunna nyiptakeun kulawarga alat pertanian.

Kumaha aci PTO Gawé?

Daya traktor ditransferkeun ka kantétan anu didamel ku PTO ku a Aci PTO. Hal ieu ngamungkinkeun traktor kakuatan cutters flail, parabot motong kai, tillers Rotary, shovels, sarta parabot traktor lianna.

Daya rotasi anu dihasilkeun ku péngkolan dirobih janten kakuatan hidrolik. Daya cairan nyaéta ngaran séjén pikeun ieu, sarta diatur ku sistem pressurized. Peta spinning ngabalukarkeun wangunan tekanan dina crankshaft, nu bisa dieksploitasi pikeun sababaraha tujuan salaku accumulates kakuatan.

Sababaraha hal anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta:

  • efisiensi mesin ningkat.
  • Hidraulik pikeun naékkeun sareng nurunkeun ranjang treuk dump dikawasa ku klep ieu.
  • Dipaké pikeun narik mobil.
  • Nyemprot cai ngaliwatan selang ku cara ngaktipkeun pompa cai.

Naha Power Take-Off (PTO) dianggo?

Gears mékanis nyambung ka perforations on traktor sarta dipaké pikeun mindahkeun tanaga tina mesin traktor kana komponén séjén, utamana pompa hidrolik. Aliran hidrolik dihasilkeun ku pompa sareng dikirim ka motor hidrolik sareng silinder pikeun ngalakukeun padamelan. PTO nyadiakeun kakuatan dina bentuk pompa spinning di sagala rupa aplikasi.

Rata laju PTO dina 1958 éta 536 rpm. Traktor PTO rpm geus dirobah jadi 540 rpm, kalawan speed tambahan dihijikeun ka standar 1000 rpm. Aya 6 splines dina aci ieu, sarta 21 splines dina 1000 rpm aci. PTO ganda nujul kana traktor nu bisa beroperasi dina duanana shafts PTO.

Ieu garapan iraha wae alat teu boga mesin sorangan. PTOs ilahar katempo dina kandaraan komérsial sarta alat-alat pertanian, contona. Dina kanyataanana, inventiveness patani 'éta sakitu legana jawab lahirna PTO urang. PTO dina mesin traktor dipaké pikeun ngajalankeun jackhammer atawa parabot lianna.

PTO ogé tiasa dipendakan dina aplikasi ieu:

  • Chippers pikeun kai
  • Balers jarami
  • Panén
  • Panangan dijieun tina logam
  • Pompa pikeun cai

cek jenis PTO aci

Naon anu dilakukeun ku kakuatan?

Power take-off (PTO) mangrupikeun alat anu mindahkeun kakuatan mékanis mesin kana alat-alat sanés. PTO ngamungkinkeun sumber énergi hosting pikeun ngirimkeun kakuatan pikeun alat-alat tambahan anu teu ngagaduhan mesin atanapi motor nyalira. Salaku conto, PTO ngabantosan ngajalankeun jackhammer nganggo mesin traktor.

Naon bédana antara 540 sareng 1000 PTO?

Nalika aci PTO ngahurungkeun 540, babandingan kedah disaluyukeun (diarahkeun ka luhur atanapi ka handap) pikeun nyumponan kabutuhan anu diimplementasikeun, anu biasana RPM langkung luhur tibatan éta. Kusabab 1000 RPM ampir dua kali lipat tina 540, aya kirang "" Gearing Up "" anu dirancang dina ngalaksanakeun kanggo ngalakukeun padamelan anu dibutuhkeun. "

Upami Anjeun keur néangan hiji PTO laju diréduksi didatangan dieu 

Bagian Tatanén

 

Menta hiji cutatan bébas 

Kaamanan sareng kaayaan damel

Kantos kakuatan kantos dianggap kaamanan janten salah sahiji desain sareng parameter konstruksi pangpentingna pikeun produk na anu sadayana diwangun saluyu sareng standar ISO internasional sareng peraturan kaamanan EU. Inpormasi ngeunaan kaamanan sareng aplikasi pamungkas anu leres tina poros drive PTO disayogikeun dina labél kaamanan sareng dina Buku Panduan "Paké sareng Pangropéa" anu disayogikeun sareng sadaya poros drive PTO. Éta tanggung jawab pelanggan pikeun nginpokeun Ever-power. ngeunaan Nagara tempat poros drive PTO bakal dikirimkeun, supados nyayogikeun éta Buku Panduan sareng Labél anu cocog.

Kaamanan sareng kaayaan damel 1

Pastikeun yén sadaya driveline, traktor sareng ngalaksanakeun taméng fungsina sareng tempat sateuacan dioperasikeun. Bagian anu rusak atanapi leungit kedah diganti ku bagian aslina, dipasang leres, sateuacan nganggo garis drive.

Kaamanan sareng kaayaan damel 2

Gabungan aci drive PTO henteu teras-terasan beroperasi kalayan sudut anu caket kana 80 °, tapi ngan ukur pikeun waktos anu pondok (setir).

Kaamanan sareng kaayaan damel 3

Bahaya! Kontak puter-kontak tiasa nyababkeun maot. Jauhan! Entong nganggo pakean leupas, perhiasan, atanapi rambut anu tiasa kaangkut ku jalur pancegahan.

Kaamanan sareng kaayaan damel 4

Entong pernah nganggo ranté kaamanan pikeun ngadukung jalur panyimpenan. Salawasna nganggo dukungan dina nerapkeun.

Kaamanan sareng kaayaan damel 5

Kopling gesekan tiasa janten panggunaan garing. Entong dicabak! Jaga daerah di sekitar genggaman gesekan janten jelas tina bahan naon waé anu tiasa kahuruan sareng hindarkeun dieunakeun berkepanjangan.

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest