0 Item

Power Take Off Shafts pikeun sadaya aplikasi

A power take-off atanapi power takeoff (PTO) mangrupikeun salah sahiji tina sababaraha cara pikeun nyandak kakuatan tina sumber listrik, sapertos mesin anu ngajalankeun, sareng ngirimkeun kana aplikasi sapertos anu dipasang sareng mesin anu misah.

Paling umum, éta mangrupikeun poros drive anu dipasang dina traktor atanapi treuk anu ngamungkinkeun implementasi sareng fittings kawin tiasa dijalankeun langsung ku mesin.

Pengambilan daya semi-permanén dipasang ogé tiasa dipendakan dina mesin industri sareng laut. Aplikasi ieu ilaharna nganggo aci drive sareng sambungan bolt pikeun ngirimkeun kakuatan kana sekundér atanapi aksésori. Dina kasus aplikasi laut, poros sapertos kitu tiasa dianggo pikeun ngompa pompa seuneu.

Kami nawiskeun bagian-bagian aci PTO kualitas luhur sareng asesoris, kalebet kopling, tabung, sareng gok kanggo traktor anjeun sareng alat-alatna, kalebet kisaran éksténsif pto driveline. Menta produk aci pto kami dina tingkat anu pangsaéna.

Naon anu dilakukeun ku kakuatan?

Power take-off (PTO) mangrupikeun alat anu mindahkeun kakuatan mékanis mesin kana alat-alat sanés. PTO ngamungkinkeun sumber énergi hosting pikeun ngirimkeun kakuatan pikeun alat-alat tambahan anu teu ngagaduhan mesin atanapi motor nyalira. Salaku conto, PTO ngabantosan ngajalankeun jackhammer nganggo mesin traktor.

Naon bédana antara 540 sareng 1000 PTO?

Nalika aci PTO ngahurungkeun 540, babandingan kedah disaluyukeun (diarahkeun ka luhur atanapi ka handap) pikeun nyumponan kabutuhan anu diimplementasikeun, anu biasana RPM langkung luhur tibatan éta. Kusabab 1000 RPM ampir dua kali lipat tina 540, aya kirang "" Gearing Up "" anu dirancang dina ngalaksanakeun kanggo ngalakukeun padamelan anu dibutuhkeun. "

Upami Anjeun keur néangan hiji PTO laju diréduksi didatangan dieu 

Bagian Tatanén

 

Menta hiji cutatan bébas 

Kaamanan sareng kaayaan damel

Kantos kakuatan kantos dianggap kaamanan janten salah sahiji desain sareng parameter konstruksi pangpentingna pikeun produk na anu sadayana diwangun saluyu sareng standar ISO internasional sareng peraturan kaamanan EU. Inpormasi ngeunaan kaamanan sareng aplikasi pamungkas anu leres tina poros drive PTO disayogikeun dina labél kaamanan sareng dina Buku Panduan "Paké sareng Pangropéa" anu disayogikeun sareng sadaya poros drive PTO. Éta tanggung jawab pelanggan pikeun nginpokeun Ever-power. ngeunaan Nagara tempat poros drive PTO bakal dikirimkeun, supados nyayogikeun éta Buku Panduan sareng Labél anu cocog.

Kaamanan sareng kaayaan damel 1

Pastikeun yén sadaya driveline, traktor sareng ngalaksanakeun taméng fungsina sareng tempat sateuacan dioperasikeun. Bagian anu rusak atanapi leungit kedah diganti ku bagian aslina, dipasang leres, sateuacan nganggo garis drive.

Kaamanan sareng kaayaan damel 2

Gabungan aci drive PTO henteu teras-terasan beroperasi kalayan sudut anu caket kana 80 °, tapi ngan ukur pikeun waktos anu pondok (setir).

Kaamanan sareng kaayaan damel 3

Bahaya! Kontak puter-kontak tiasa nyababkeun maot. Jauhan! Entong nganggo pakean leupas, perhiasan, atanapi rambut anu tiasa kaangkut ku jalur pancegahan.

Kaamanan sareng kaayaan damel 4

Entong pernah nganggo ranté kaamanan pikeun ngadukung jalur panyimpenan. Salawasna nganggo dukungan dina nerapkeun.

Kaamanan sareng kaayaan damel 5

Kopling gesekan tiasa janten panggunaan garing. Entong dicabak! Jaga daerah di sekitar genggaman gesekan janten jelas tina bahan naon waé anu tiasa kahuruan sareng hindarkeun dieunakeun berkepanjangan.

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest