0 Item

Sheave Pulleys

Pabrikan Sheave Pulley, V-belt katrol, Timing belt katrol

A sheave atanapi katrol mangrupikeun roda dina poros atanapi aci anu didesain kanggo ngadukung gerakan sareng parobihan arah kabel taut atanapi sabuk, atanapi mindahkeun kakuatan antara aci sareng kabel atanapi sabuk. Dina hal katrol didukung ku pigura atanapi cangkang anu henteu mindahkeun kakuatan kana hiji aci, tapi dianggo pikeun nungtun kabel atanapi masihan kakuatan, cangkang anu ngadukung disebat blok, sareng katrol tiasa disebat sheave.

A sheave atanapi katrol tiasa gaduh alur atanapi alur antara flensa sabudeureun kurilingna pikeun nomeran kabel atanapi sabuk. Unsur penggerak sistem katrol tiasa janten tali, kabel, sabuk, atanapi ranté.

Pahlawan Alexandria ngaidentifikasi katrol salaku salah sahiji genep mesin saderhana anu dianggo pikeun angkat beurat. Pulley dirakit pikeun ngawangun blok sareng tackle supados nyayogikeun kaunggulan mékanis pikeun nerapkeun kakuatan ageung. Pulley ogé dirakit salaku bagian tina sabuk sareng ranté drive pikeun ngalirkeun kakuatan tina hiji poros anu muter ka anu sanés.

Katrol V-sabuk

Alloy séng maot-tuang sareng cor beusi V-sabuk beusi tina Ever-power pitur konstruksi padet pikeun pagelaran awét.
Milari katrol V-sabuk boléd anu tiasa diatur sareng teratur. Daun paduan séng presisi nampilkeun alur mesin sareng bores pikeun konsentrikitas anu tinggi sareng nawiskeun pilihan anjeun tina konstruksi spoken sareng padet.
Anjeun bakal mendakan pilihan éksténsif pikeun sagala rupa katrol V-belt sareng ukuran sheave sareng diaméter pitch di Ever-power.
Balanja ayeuna!

Waktos sabuk katrol

Pilihan katrol sabuk waktos ti Ever-power tiasa nyayogikeun tindakan drive positip tanpa dieunakeun, ngabantosan ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun aplikasi waktos.
Katrol sabuk gir, aya dina jero mesin pembakaran internal, tiasa nyebarkeun kakuatan rotasi. Katrol waktos beusi tuang ngabantosan nyegah variasi kecepatan, sareng sasarengan sareng katrol waja, tiasa dianggo pikeun aplikasi tugas beurat.
Anggo katrol sabuk aluminium anu enteng kanggo aplikasi anu peryogi dugi ka 1/4 HP.
Balanja Kantos-kakuatan pikeun katrol sabuk waktos ayeuna.

Menta hiji cutatan bébas 

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest