0 Item

Jack Tukang Énggal

Cacing Screw Jack atanapi angkat angkat sekrup anu seueur dianggo dina ngawangun mesin, metalurgi, konstruksi, alat irigasi sareng industri sanésna, parantos ngamimitian, sareng lungsur ngalangkungan aksésori sateuacanna, digulingkeun sareng pangaturan posisi sareng fungsi-fungsi sanésna dina sababaraha tempat luhur. SWL mangrupikeun yayasan komponén crane screw-lift sareng struktur kompak, ukuran alit sareng beurat entéh. Sumber éksténsif, henteu aya sora, gampang dipasang, panggunaan fléksibel, seueur fungsi, bentuk pendukung, reliabilitas tinggi, umur panjang sareng seueur kaunggulan anu sanés. Tiasa tunggal atanapi dina kombinasi, tiasa dikontrol sacara akurat saluyu sareng prosedur anu tangtu pikeun ningkatkeun atanapi ngamajukeun pangaturan jangkungna Daya motor tiasa dianggo langsung atanapi tiasa ogé sacara manual dioperasikeun. Mangrupikeun bentuk struktur sareng perakitan, sareng jangkungna tiasa disayogikeun ku kabutuhan pangguna.

Naon jinis utama jack jack?

Aya 3 jinis jack sekrup utama: jack sekrup gir mesin / cacing, jack sekrup bola, sareng jack gear bevel. Dina ieu, aya 3 subkategori anu aya hubunganana sareng modeu operasi: Narjamahkeun, Konci, sareng Rotating / Travelling nut.

Kami kasohor ku jack jack gear worm kami.

Naon prinsip jack jack?

Jack sekrup mangrupikeun conto sekrup daya anu kakuatan leutik anu diterapkeun dina pesawat horisontal dianggo pikeun ngangkat atanapi nurunkeun beban ageung. Prinsip damelna sapertos anu sami sareng pesawat anu condong. Kauntungan mékanis tina jack sekrup nyaéta babandingan beban anu dilarapkeun kana usaha anu diterapkeun.

Sekrup Jack 1

Jack Tukang Énggal 

Bahan Sadia
Stainless / Baja / Baja / Kuningan / Gangsa / Besi / Aluminium
OEM numutkeun pamundut anjeun

Sekrup Jack 2

Cacing Screw Jack 

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional

Sekrup Jack 3

Cekelan cacing

Aplikasi anu rupa-rupa sareng dibasajankeun conveyor, transfer lift kana aplikasi khusus khusus kakuatan pangiriman kakuatan industri kalayan lampiran 

Sekrup Jack 4

Cacing gear Screw Jack 

Treatment permukaan
Anilisasi, anodisasi alami, perlakuan panas, polesan, plating nikel, pelapis znik, permukaan hideung dicét jsb.

Sekrup Jack 5

Jack Tukang Énggal 

Kualitas munggaran Dines punjul, Alat canggih, Pagawe Biasa, Peralatan Tés Sampurna

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest