0 Item

Kerah aci

nu kerah aci mangrupikeun komponén mesin anu saderhana, tapi penting, anu dipendakan dina seueur aplikasi transmisi listrik, khususon motor sareng kotak gir. Kerah dipaké salaku eureun mékanis, nomeran komponén, sareng raray bantalan. Desain saderhana masihan gampang pikeun instalasi.

Beurat Kawat Aci kerah
Poros kerah sareng Hiji pamisah
inci Kerah aci padet
Poros kerah sareng pamisah dua kali

Inci Series

Kerah aci padet
Poros kerah sareng hiji pamisah
Poros kerah sareng pamisah dua kali
Kerah aci ku pisah dua kali (H)
Métrik Series

Kerah aci padet

Poros kerah sareng hiji pamisah
Poros kerah sareng pamisah dua kali
Aci Kerah acc. nepi ka DIN705
Kerah aci (Jenis H-AB)

Menta hiji cutatan bébas 

Batu Crusher Bagian Debu Kerah pikeun CH420 CS420 H2800 S2800

Pedaran MerchandiseHyton (Jiangsu) nawiskeun panyadia mandeg pikeun ampir sadaya cadang sareng pasang onderdil, ageung ngempelkeun: Mayor Frame, Adjustment Ring Head Assy, Bowl, Push Equipment, Counterweight assy, ​​Shaft, Pitman, Bronze Bushing, Pump, Tramp Ngaleupaskeun ...

Haoyu Parahu 19FT 5.8m Tiup Parahu Olahraga Parahu Pancing Parahu Rib580b Pvc Hypalon Parahu

Kapal karat kaku (RIB) atanapi parahu kembung Hulled inflatable (RHIB), mangrupikeun beurat-beurat tapi épisiénsi anu ageung sareng kapasitas kapasitas tinggi didamel ku tabung lentur Hulled Hull anu aya di gunwale. Gaya na stabil sareng laut. Kerah tiup hartosna ...

Poros Kopling Bagian F80h pikeun Taper Lock

 komponén gandeng aci F80H Pikeun konci Taper 2012 50% elemen Bagian Bagéan (Bagian Henteu.): 1360000801 Porsi No. Diménsi: F80Jenis: HBush: 2012Maksimum bolong: lima puluh mmA: 211C: 167G: 10M: 47L: 111D: 95.E: 32F : lima puluh tilu.J: 47Berat caket: 9.dua kgNo. sekrup pikeun tiap flange: genepSambung ...

Facroty ASTM SUS304 Bar Babak Steel

STAINLESS Steel BAR / ROD / SHAFT1. Kami nyayogikeun stainless steel bar panas-digulung, tiis-digambar buleud hirup bar, tiis-digambar grinding buleud sacara ahli saluyu sareng sasmita ...

Cantilever Slurry Pump Bagian Impeller Ngaleupaskeun kerah

Cantilever Slurry Pump Elements Impeller Release CollarSlurry Pump Impeller Launch Collar(239)Slurry pump impeller launch collar's basic number part number is 239, éta ngamungkinkeun pikeun impeller dileungitkeun ngan dina pompa slurry badag. Pelepasan impeller pompa lumpur ...

Kerah Thread Poros Kerah

Dekripsi barang daganganShaft kerah mangrupikeun unsur mékanis anu gampang tapi penting. Biasana dianggo dina tujuan Transmisi Énergi, sapertos motor sareng kotak gear. The Shaft collars dipaké salaku eureun mékanis, manggihan komponén, sarta beungeut bearing. Anu gampang ...

Otomatis Clic-R kerah selang Plier

Katerangan Barang: .Automobile Clic-R Collar Selang Plier hiji. Desain sareng gaya khusus pikeun klem jenis ceuli CV. Pikeun ngaleupaskeun sareng ngeusian deui clipsthree selang anu tiasa dianggo deui. Cocog sareng jinis clic sareng clic-R. opat. Anjeun kedah perhatoskeun jalur jepitan tipe ceuli nalika ...

Hiji-sapotong kerah Threaded kerah aci

Kerah aci mangrupikeun bagian mékanis saderhana tapi penting. Hal ieu sacara garapan digunakeun dina program énergi Transmisi, anu sapertos ieu salaku motor sareng girboks. Kerah poros anu padamelan salaku eureun mékanis, nomeran bagian, sareng raray bantalan. Anu ...

125lb 150lb Cor Beusi Lug Kukupu Klep

Lug rupa kukupu klep kalawan kaluar pin Ukuran: DN50-DN300Nyimpulkeun Flange: DIN, BS, UNI, ISO, ANSI, AS, JISPahareup hareup: API609, BS5155, DIN3202, ISO5752Best Flange: ISO 5211Normal Galur: PN1./1.6MPa jeung lima puluh/200PSI)Sakabeh awak:Beusi tuang/ulet...

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest