0 Item

[wpseo_breadcrumb]

Ranté Éditor

Rantai sprocket atanapi sprocket-wheel mangrupikeun roda anu diprofil ku huntu, atanapi cogs, anu bolong ku ranté, jalur atanapi bahan anu berlubang atanapi indénti anu sanés. Ngaran 'sprocket' lumaku umum pikeun roda naon waé anu proyéksi radial ngiringan ranté ngalangkungan éta. Éta dibédakeun tina roda gigi dina sprockets anu henteu pernah dirautan langsung, sareng béda sareng katrol anu sprockets ngagaduhan huntu sareng katrol lemes.

Sprockets dianggo dina sapédah, motor, mobil, kendaraan anu dilacak, sareng mesin sanésna boh pikeun ngirimkeun gerakan puteran di antara dua poros anu gears henteu cocog atanapi pikeun masihan gerak linier kana lagu, kasét jsb. Sugan bentuk sprocket anu paling umum tiasa dipendakan dina sapédah, anu poros pedal mawa sprocket-wheel ageung, anu ngadorong ranté, anu dina gilirannana, ngadorong sprocket alit dina poros roda tukangna. Mobil mimiti ogé ageung disetir ku sprocket sareng mékanisme ranté, prakték anu sacara umum disalin tina sapédah.

Pabrikan Sprocket, Sprockets Chain, roda sareng sprocket, sprocket drive, sprocket wheel, taper lock sprocket, sprocket gear, sprocket dianggurkeun, sprocket motor sareng sprocket stainless steel, tiasa silih tukeur sareng ngagentos kalayan ukuran martin sprocket, ukuran jt sprockets, naha ukuran ranté sprocket jeung sajabana.

Menta hiji cutatan bébas 

Platewheels standar Éropa sprockets1

Sprockets & platewheel standar Éropa

Bahan Sadia
Stainless / Baja / Baja / Kuningan / Gangsa / Besi / Aluminium
OEM numutkeun pamundut anjeun

Sprockets standar Amérika2

Sprockets standar Amérika

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional

Standar Éropa Rengse bore Sprocket 3

Standar Éropa Rengse bolos Sprocket

Aplikasi anu rupa-rupa sareng dibasajankeun conveyor, transfer lift kana aplikasi khusus khusus kakuatan pangiriman kakuatan industri kalayan lampiran 

Standar Amérika Rengse bore Sprocket4

Standar Amérika Rengse Sprocket

Taper Lock Sprockets5

Taper Lock Sprockets

QD Sprockets6

Sprockets "QD"

Éropa Standar Idler Sprockets Bantalan dipasang7

Sprockets Idler Standar Éropa

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest