0 Item

Nyaring gelombang gelombang

gearing harmonik / reducer harmonik / drive gear harmonik

Nyaring gelombang gelombang ogé katelah gearing harmonik mangrupikeun salah sahiji jinis sistem pakakas mékanis anu tiasa ningkatkeun ciri anu tangtu dibandingkeun sareng sistem girangan tradisional sapertos gir hélik atanapi gir planet.

lss séri harmonis-gearing

LSS Series

Produk gabungan anu gampang dioperasikeun. Masing-masing modél gaduh bantalan salib-roller anu kaku pikeun ngadukung beban éksternal.

lsd-series-harmonic-gearing

LSD Series

Produk miniaturisasi ieu dikembangkeun numutkeun paménta pamasaran. Bandingkeun sareng séri LSS anu nganggo kapasitas torsi anu sami, séri LSD langkung kompat sareng témbok ipis, ukuranana langkung alit.

lfs-terintegrasi-seri-harmonik-gearing

LFS Terpadu Series

Produk gabungan anu beuratna beurat, ultra-datar. Ngagunakeun bantalan silang.

lht-series-harmonic-gearing

LHT Series

Produk gabungan anu nganggo liang kerung diameterna ageung, bentukna rata, anu gampang dioperasikeun.

lhd-series-harmonic-gearing

LHD Series

LHD series 'flexspline sareng flanging struktur tabung pondok ultra. Anu tiasa dianggo nalika spline sirkular dibereskeun, sareng flexspline salaku kaluaran akhir.

Menta hiji cutatan bébas 

aplikasi

robot

robot

Mesin-mesin-logam

Mesin damel logam

hal hiber

hal hiber

komunikasi

komunikasi

Médis-Parabot

Equipment médis

Robot Humanoid

Robot Humanoid

Mesin Kertas

Mesin Mesin

tanaga

tanaga

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest