0 Item

Bantosan Téknis

Bahan Sadia

1. Steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
5. Beusi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM dumasar kana pamundut anjeun

Treatment permukaan

Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

QC & Sértipikat

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Métode Ngolah

Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan

Paket & Waktu Diterangkeun

Ukuran: Gambar

Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.

Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial

Pangaweruh teknis

Kumaha carana dianggo silinder rodless

Silinder tanpa rod sering janten komponén pneumatik anu sanggup mindahkeun beban dina jalur anu linier kalayan hawa anu dikomprés. Sedengkeun silinder pneumatik biasa nganggo rod pikeun nyorong atanapi narik beban tina piston, silinder tanpa rod mindahkeun beban disamping piston. Ieu ...

The Screw Jack Story

Perusahaan kami bangga tiasa dikaitkeun sareng manufaktur sareng pamekaran produk jack jack sareng mitra kami Duff-Norton salami 60+ taun. Anjeun panginten tiasa resep kumaha produk na parantos berabad-abad. Kautamaan ngagunakeun sekrup salaku ...

Pasipatan Desain Geometri tina Ranté Roller

Kualitas primér tina ranté rungkun atanapi rol ogé sprockets dipedar di dieu. Ranté pitch ringkes ogé salaku ranté pitch ganda dianggap. Ranténa tiasa ngagaduhan untaian nyalira atanapi seueur. Sadaya sipat diartikeun dina jero perpustakaan ranté. Roller...

kotak perlengkapan pertanian

kotak tatanén Patani fungsina tangguh unggal dinten dina kaayaan anu nungtut. sareng aranjeunna ngandelkeun alatna pikeun ngahasilkeun produktivitas pangageungna â ???? sapanjang taun. Éta naha OEM tatanén anu paling penting di sakumna planét percanten ka Téknik Weasler ka ...

Gandeng Gandeng

GIGI GEAR COUPLING Gigi dipasang sacara kaku sareng disayogikeun ka dua jinis â ???? leres-leres fléksibel sareng adaptasi / kaku. Gandeng lengkep serbaguna ngandung dua hub sareng alat éksternal sareng dua panangan luar sareng alat jero. Mangrupikeun kopling umum ...

GEAR GABUNG

Kopling GEAR Kopling gandeng kaku sareng disayogikeun ka dua jinis â ???? lengkep fléksibel sareng adaptasi / kaku. Gandeng lengkep fléksibel ngandung dua hub sareng pakakas luar sareng dua panangan luar sareng alat batin. Éta biasa ...

GEAR GABUNG

Kopling GEAR Kopling gandeng kaku sareng disayogikeun ka dua jinis â ???? lengkep serbaguna sareng serbaguna / kaku. Gandeng sadayana fléksibel ngandung dua hub sareng pakakas éksternal sareng dua panangan luar sareng alat internal. Éta leres-leres mangrupikeun ...

GEAR GABUNG

Tujuanana tina gandeng peralatan nyaéta nyambungkeun dua karéta aci anu didukung sacara mandiri sareng mindahkeun torsi, ngimbangan sudut, kapindahan radial sareng aksial tina poros anu aya dina operasi. Syarat tina GEAR ...

GEAR GABUNG

GEAR COUPLINGPasangan hub lengkep acc bosen sareng keywayed. nepi ka DIN 6885Coupling hubs teu dibérésan atanapi pilot bosenCoupling sacara dinamis saimbang saluyu sareng ISO 1940 Kualitas: G dua.lima G genep.tigaHub dina proporsi khusus atanapi bahan khusus

Kopling cairan Cina

Upami anjeun bahagia sareng transmisi gandeng cairan yoxdiiz kami, wilujeng sumping ka borong kualitas luhur anu ideal, alat anu aman sareng awét sareng pabrik kami. Kami ogé ngabagéakeun pesenan khusus. Verifikasi catetan harga sareng cutatan ku kami ...

Kopling cairan Cina

Gandeng cairan produk Cina Organisasi ngagaduhan beban ngawatesan jenis kopling cairan keusikan kontinyu, beban ngawatesan asupan cai nginum gandeng hidrolik sedeng, gandeng cairan laju variabel, gandeng, kumpulan gandeng gesekan sadayana ...

Kopling cairan Cina

Aci input aya hubunganana sareng motor sareng roda pompa, sareng poros kaluaran aya hubunganana sareng alat performa sareng gandeng turbin. Gandeng cairan karakter hidrolik sami sareng campuran duanana, pompa sentrifugal sareng bagian turbin dibatesan langsung ...

Aplikasi Khas Produk

Kompresor hawa pikeun motong Laser

Screw compressor hawa pikeun motong Laser - révolusi panyalindungan gas motong laser Éfisiénsi mesin motong laser bakal dua kali Tekanan ngahontal 1.8MPa: laju motong laser ningkat ku 50%, permukaan motong bakal lancar tanpa burrs Stabil sareng ...

Kompresor udara pikeun alat produksi ban

Industri Otomotif Pikeun ngahasilkeun Ban anu berkualitas, anjeun peryogi alat-alat anu saé ... Naha éta nyemprot mobil nganggo cet atanapi dirakit ku alat-alat hawa, industri otomotif ngandelkeun kompresor pikeun nyayogikeun kualitas luhur. Kagunaan khas dikomprés ...

Kompresor udara pikeun industri médis

Industri Médis Lingkungan anu steril penting pisan dina industri farmasi. Janten upami ngeunaan hawa anu dikomprés, ngan ukur minyak-gratis. Sagala kontaminasi dina hawa anu dikomprés, sapertos minyak, tiasa nyababkeun gangguan prosés, pareuman produksi, sareng produk anu mahal ...

Kompresor udara pikeun mesin bijih beusi

Industri Tambang Lingkungan damel industri pertambangan maksakeun paménta parah kana kompresor udara. Éta kedah mastikeun yén épisiénsi damel luhur sareng pangropéa na handap. Hawa dikomprés mangrupikeun sumber énergi ésénsial, sareng dugi ka 70% industri nganggo éta ...

Kompresor udara pikeun alat susu

Pabrik susu Industri Susu kedah taat kana standar kualitas pangluhurna nalika mayungan integritas produk sareng prosésna - sareng mérekna! Aya seueur anu nganggo kualitas udara anu dianggo dina industri - bahkan ngambah saeutik tina ...

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest