0 Item

Waktos Sabuk Pulley

Waktos katrol mangrupikeun jinis katrol khusus kalayan waos atanapi kantong sakitar diameter luar awak katrol. Huntu atanapi kantong ieu dianggo pikeun waktos sareng sanés kanggo transmisi listrik. Waktu pulley dikawinkeun sareng sabuk nada waktos anu sami dina drive sinkron. Pulley ieu mangrupikeun komponén drive anu dianggo pikeun ngirimkeun gerak muter antara sumbu paralel. Katrol anu diproduksi ku kakuatan kantos nyayogikeun kinerja anu andal kalayan pangropéa pisan. Kadang-kadang hiji-hijina pangropéa anu diperyogikeun nyaéta panyaluyuan périodik tina tegangan sabuk.

Kantos-kakuatan nawiskeun waktos katrol sareng sabuk anu cocog sareng sababaraha propil kusabab béda dina nada, ukuran sareng bentuk waos.
Kami nawiskeun sababaraha rupa waktos katrol anu sayogi dina desain khusus ogé desain standar sakumaha kabutuhan klien. Kami tujuan pikeun nawiskeun rangkéan kualitatif "waktos katrol" anu didamel sareng didamel sesuai standar internasional sareng gampang pisan dipasang.

Naon ari waktosna?

Pulley waktos mangrupikeun katrol khusus anu ngagaduhan huntu atanapi kantong sakitar diameter luar awak katrol. Huntu waktos nganggo liang dina sabuk logam, sedengkeun saku waktos nganggo sambung drive dina kuriling jero sabuk. Huntu atanapi kantong ieu dianggo ngan ukur pikeun waktos, sanés kanggo transmisi listrik.

Kaunggulan tina Pulley Waktos

- Ngaleungitkeun slippage
- Kurang beban bantalan
- Kirang peryogi ruang
- Jalan langkung lancar
- Kirang pangropéa
- Ékonomis
- serangan minimum
- hemat énergi

Kantos-kakuatan ngadamel sababaraha jinis katrol standar pikeun nyumponan kalolobaan kabutuhan aplikasi anjeun. Pulley waktos standar anu didamel ku kami kalebet:

1/5 ″ Pitch XL Series

Pulley séri XL kami gancang sareng gampang dipasang sareng disaluyukeun. Ieu seueur dianggo dina mesin panggilingan, pembentuk roda, mesin pangeboran, sareng waktos transmisi mesin sanés.

L Series, 3/8 Pitch Timing Pulley

Pulley Timing series L urang ngagaduhan sababaraha jinis sareng pilihan, mastikeun yén pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun. Kawijakan kami pikeun nyiptakeun katrol waktos anu lengkep, henteu kedah dianggo sékundér pikeun palanggan.

5mm Pitch HTD Timing katrol

Pulley ieu dikuatkeun sareng sisipan logam kanggo nawiskeun kaunggulan ringan tina nilon sareng kaunggulan konéksi logam-to-logam di hub. Kombinasi ieu masihan nisbah kakuatan-ka-beurat anu luhur sareng inersia rendah.

8mm Pitch HTD Timing katrol

8mm Pitch HTD Timing Pulley disuntik dibentuk pikeun standar kaku pikeun nada desain anu leres, masihan anjeun peryogi anu anjeun peryogikeun.

Kakuatan cekelan GT2 Timing Pulley

Pulleys ieu cocog pisan pikeun aplikasi anu nungtut kapasitas nyandak beban tinggi, ogé indéks presisi atanapi pendaptaran.

kami sumanget épéktip dina ngahasilkeun rupa-rupa katrol waktos. Para ahli di Ever-power gaduh élmu sareng pangalaman pikeun ngarancang sareng ngahasilkeun waktos pikeun sistem anjeun anu bakal nyayogikeun hasil produk anu akurat pisan. Pamahaman kami anu jero ngeunaan sarat desain pikeun waktos waktos bakal mastikeun yén sistem otomatis anjeun bakal lepas pikeun jumlah maksimum siklus mungkin.

Pulley sabuk waktos sareng bores pilot
Bar standar nganggo gigi
Pulley sabuk waktos sareng bores taper
Métrik Pitch Timing sabuk katrol sareng pilot pilot
Bar standar nganggo gigi (métrik Pitch)
"AT" métrik Pitch Timing sabuk katrol sareng bores pilot
Bar standar nganggo gigi (métrik Pitch "AT")
HTD Timing belt pulleys sareng pilot pilot
HTD Standar bar gigi
HTD Timing belt belt sareng Taper bores
Waktu Pulley (Standar Éropa)
Timing Pulleys (Pilot Bore)
XL037, L050, L075, L100, H075, H100, H150, H200, H300, XH200, XH300, XH400
Flensa pikeun Pulley

Timing Pulleys (Taper Bore)
Wangun waktos Timing
L050, L075,L100, H100,H150, H200,H300
Katalog ngeunaan Bar Toother Standar
HTD Timing Sabuk katrol
Bentuk HTD Timing Pulleys
3M-09, 3M-15, 5M-09, 5M-15, 5M-25, 8M-20, 8M-30, 8M-50, 8M-85, 14M-40, 14M-55, 14M-85, 14M-115, 14M-170
HTD Taper ngalahirkeun Timing Pulleys
Bentuk HTD Taper bore waktos waktos
8M-20, 8M-30, 8M-50, 8M-85, 14M-40, 14M-55, 14M-85, 14M-115,
Métrik Pitch Timing Pulleys
T2.5, T5(1), T5(2), T10(1), T10(2),
Standar Bar Gigi T2.5, T5, T10
Métrik pitch pikeun Beubeur
BAT5(1), BAT5(2), BAT10(1), BAT10(2), BAT10(3)
Standar Toother Bar BAT5, Bat10

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest