0 Item

Top didamel di Cina - bagian ngagantian - di Birmingham Inggris Kualitas Mesin Bagian Rack sareng Gear pikeun Tower Crane Elevator Construction Hoist Elevator kalayan sertifikat ce harga kualitas luhur anu murah

Top didamel di Cina - bagian ngagantian - di Birmingham Inggris Kualitas Mesin Bagian Rack sareng Gear pikeun Tower Crane Elevator Construction Hoist Elevator kalayan sertifikat ce harga kualitas luhur anu murah

Top didamel di Cina - bagian ngagantian - di Birmingham Inggris Kualitas Mesin Bagian Rack sareng Gear pikeun Tower Crane Elevator Construction Hoist Elevator kalayan sertifikat ce harga kualitas luhur anu murah

Kami - EPG Kelompok bigge EPT Ranté sareng unit pabrik girboks pertanian di Cina kalayan 5 cabang anu beragam. Kanggo langkung jelasna: Sélular / whatsapp / telegram / Kakao urang di: 0086 ~ 13083988828 13858117778 0571 88828

Sadaya bagian tiasa disaluyukeun ku kami!
Panjelasan Produk

rak komponén mesin kualitas luhur pangsaéna sareng peralatan pikeun tower crane / elevator / Design Hoi EPT / elevator
Lift gedong kami (angkat, angkat) ogé disebut salaku lift gedong luar, anu didorong ku pinion & produk racks sareng kandang anu aman & nyaman. Éta tiasa ningkatkeun unggal desain materia EPT sareng wisatawan. Éta dumasar kana EPT ma na dipasang dina taneuh sareng napel na témbok, anu pastikeun kaamanan dasar na

 

Karakteristik Tonjol tina komponén kualitas luhur rak komponén sareng pakakas pikeun menara bango / lift / Pangembangan Hoi EPT / lift

hiji. Segmen Ma EPT dilas ku las Robotic mastikeun kualitas alus anu terhormat sareng tampilan elegan.

2. Sadaya konstruksi waja diolah kalayan rékayasa peledakan kanggo ngaleungitkeun karat. Adhesion lukisan daérah anu hadé.

tilu. Papan panjagaan kandang gantung ngadopsi pelat aluminium figured sareng numerik ngatur pelat aluminium anu ditinju. Kandang gantungna beurat-beurat sareng kreatif katingalina. 

4. Mékanisme transmisi anu disayogikeun ku pabrik profesional ngagaduhan kinerja anu penting, ayana dukungan anu panjang sareng kaamanan dina fungsina.

5. Total didamel produk kaamanan kaleuleuwihan, pilihan limiters sareng ranté mékanis ngajamin reliabilitasna. Unit kaamanan anti murag, anu ngabatesan gerakan handap ekstrim tina kandang, mayungan ngalawan sareng ngirangan kacilakaan.

6. Léstasi rarancang lift sering aman, aman sareng raoseun. Ngamimitian kakuatan listrik ukuranana langkung alit tibatan fungsi énergi listrik, ngajaga-vitalitas sareng épéktip tinggi.

 

Jerona barang

1. Metode produksi:  Pilihan bahan ketat- blanking- inspeksi - las- inspeksi- Blasting - inspeksi -Baking réngsé atanapi inspeksi galvanis- - Solusi réngsé
2. Produk tiasa dipersonalisasi saluyu sareng konsumén'squirements (gambar, sarat sareng sajabina).

A. Rincian Kandang

hiji. Kandang naék ku sadaya lambar aluminium anu ditinju, Sidewall of Wire Mesh pikeun kandang ogé ditawarkeun. Ukuranana tiasa diatur pikeun kabutuhan anjeun.
( Optional Dimension:3×1.5×2.1m, 3×1.3×2.1m, 3.2×1.5×2.1m, 3.2×1.3×2.1m, 3×1.5×2.4m, 3×1.3×2.4m, 3.2×1.5×2.4m, 3.2×1.3×2.4m)
dua. Komposisi utama kandang didamel tina afterbending logam kualitas luhur. (Baja anu ditekuk teguh, saé sacara vertikal, kasaimbangan. Saterasna pastikeun pastikeun tina sadayana kerangka.)

B. Spesifikasi téknis ngeunaan ma EPT ruas

Daérah Ma EPT (warnana variabel) dihasilkeun tina pipa las HF sareng pipa seamless. (Pipa seamlesssteel kualitas luhur saé vertikal, anti saring, anti sepuh, kandel sareng sajabina), éta nyayogikeun rel ogé pikeun panjatan kandang.

 

650 * 650 * 1508mm nyaéta mo EPT jas ukuran diménsi nyebar pikeun konsumén.

hiji. HF tabung kualitas luhur & pipa Q345B nangtung hébat.
dua. Pelat waja Q235B kalayan kualitas anu saé ti Baosteel Group, pelat waja anu ditekuk bentuk U kanggo nguat-ngigel segmen ma EPT
3. Ma EPT ruas nganggo jas galvanis atanapi jaket semprot haneutna tiasa diputuskeun

opat. Baja spherical bar Q235B kalayan kualitas luhur luhur sareng nguatkeun bagian EPT ma
  Produk EPT bagian ma EPT tiasa milih:
450*450*1508mm, 650*900*1508mm,800*800*1508mm
Materia EPT ngeunaan alat-alat Rack
hiji. Produk: 40 * 60 * 1508mm, atanapi opat puluh * genep puluh * 1483mm atanapi OEM numutkeun gambar atanapi sampel
dua.Bahan: CL60 waja rél unik, 60 # kualitas luhur baja karbon luhur (biasa dianggo) atanapi EPT diurutkeun C55, C50, C45 saluyu sareng prasarat anjeun.

C. Léngkah-léngkah panangtayungan sistem angkat wangunan

hiji. Ngalengkepan sareng Anti-slip govenor 
2. Éléktrik interlock Mékanis: saklar panyalindungan panto panto, Tali tali kendor
3. Kait Kaamanan
opat. Saklar pangwatesan anu langkung luhur sareng basa, ngaganggu wates panto panto
lima. Protéktor kaleuleuwihan
6. Dasar panyangga
7. Sistem Nelepon tingkat sareng alat parangkat mobil pikeun dipilih.

 

D. Program anu disetir béda

Desain konservasi anu épéktip & amp; kakuatan tinggi: 
hiji. Beban 2000kg pikeun unggal kandang tiasa milih motor: 3 × 8.5kw, 2x11kw, 2x13kw kalayan karakter konservasi énergi. 3x11kw kalayan karakter biasa. (Kalayan girboks langkung ti 90% harga panggunaan listrik) langkung gancang
dua. Beban 1000kg pikeun unggal kandang tiasa milih motor: 2 × 8.5kw, 2x11kw kalayan girboks langkung seueur tina tingkat panggunaan énergi 90%.) Urut laju handap
3. 1500kg beban per kandang tiasa mutuskeun motor: 2x13kw, 2x15kw kalayan gearbox atanapi cacing reducers. Jinis speed dikirangan
4. beban 2000kg kalayan midpace: 3x15kw, 2x23kw sareng 2x26kw kalayan girboks suksés anu penting.
Bewara: (NGUMBAR, EPT ATAWA KOREA Model MOTOR BISA Dipilih)
Aspék positip barang
A. Konfigurasi kualitas luhur

 

Aya téhnik PLC dina desain HoT EPT tanpa nganggo inverter. Éta ngajaga EPT hoi operasi kalayan gampang nalika ngamimitian sareng putus.
Bagean ma EPT dilas ku robotic, sareng teu sering deformasi cara ma EPT
 

B. Ajeg luhur
Bahan baku raka ngadopsi genep puluh # waja, sareng kasalahan dasar di jero .3-.4mm langkung akurat tibatan kasalahan standar

Segmen ma EPT stul EPT nyaluyukeun kana kerangka U-form anu ngacu kana téknologi Alimak Hek, sareng éta tiasa langkung padet tibatan jinis umum domestik

 

C. Perlindungan luhur
Nalika hoi EPT bergerak ogé gancang, atanapi ngaleungitkeun laju pangwatesan anu kami ngadegkeun, alat panyalindungan bakal mimiti jalan sareng ngeureunkeun kerekan.
Saklar pangwatesan bakal ngajantenkeun EPT hoi mundur nalika ngalih kana bagian ngarah sareng handapeun bagian ma EPT.
Aparat alarm darat.
Hoi EPT mangkaning ngadukung lampu nalika liren damel sareng panto dibuka.

 

Pakét & Pangiriman

pak-pakan wadah

Balanja

Umumna kirimkeun ku MAERSK / MSC / CMA / APL dumasar kana kabutuhan pembeli
Pikeun hal anu normal, kiriman bakal diatur dina 7-10 dinten saatos didamel
Jumlah B / L bakal disayogikeun ngeunaan 5 dinten saatos momotan.

 FAQ

 

Kami desainer EPT produser EPT. Kami nyéépkeun sadaya pertimbangan kana lift jembatan pasar anu pikasieuneun pikeun ngangkat jalma sareng kontén pikeun desain desain sareng pembuatan gaya, pangropéa sareng panyadia panghasilan di handap ieu.

Anjeun tiasa kéngingkeun dagangan kualitas anu saé sareng jasa terampil ti kami.
 

Sagala kaprihatinan ti anjeun wilujeng sumping sareng bakal nampi balesan dina waktos 24 jam.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anggo inohong elemen atanapi mérek mérek pabrikan alat munggaran, mis. CASE® sareng John Deere® ngan ukur pikeun alesan rujukan sareng nunjukkeun panggunaan produk sareng kasaluyuan. Organisasi kami sareng bagian ngagantian anu didaptarkeun di dieu henteu disponsoran, diakreditasi, atanapi didamel ku OEM.

Top didamel di Cina - bagian ngagantian - di Birmingham Inggris Kualitas Mesin Bagian Rack sareng Gear pikeun Tower Crane Elevator Construction Hoist Elevator kalayan sertifikat ce harga kualitas luhur anu murah

Top didamel di Cina - bagian ngagantian - di Birmingham Inggris Kualitas Mesin Bagian Rack sareng Gear pikeun Tower Crane Elevator Construction Hoist Elevator kalayan sertifikat ce harga kualitas luhur anu murah

Top didamel di Cina - bagian ngagantian - di Birmingham Inggris Kualitas Mesin Bagian Rack sareng Gear pikeun Tower Crane Elevator Construction Hoist Elevator kalayan sertifikat ce harga kualitas luhur anu murah

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi → https://www.ever-power.net/contact-us/

Anjeun wilujeng sumping naroskeun inpormasi wae! Punten kersa ngahubungi kami!

Menta cutatan a

Upami anjeun ngagaduhan pamundut, punten eusian formulir ieu sareng kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 24 jam.


MATERI PENTAS HENTEU

1. Steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
5. Beusi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
7.OEM dumasar kana pamundut anjeun

RAWATAN SURFACE

Annealing, kanonisasi alami, perlakuan panas, polishing, plating nikel, plating Chrome, plating seng, passivization konéng, passivization emas, satin, permukaan Hideung dicét jsb.

MÉTODE PROSES

Mesin CNC, punch, péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, broaching, las na rakitan

QC & CERTIFICATE

Teknisi cek diri dina produksi, cek-akhir sateuacan paket ku inspektur Kualitas profesional

ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009

Pakét & waktos kapimpin

Ukuran: Gambar

Kasus Kayu / Wadah sareng palét, atanapi sakumaha spésifikasi khusus.

Sampel 15-25 dinten. 30-45 dinten urutan offcial

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu