0 Item

Pompa vakum

pompa vakum mangrupikeun alat anu ngaleungitkeun molekul gas tina volume anu disegel supados nyéépkeun vakum parsial. Pompa vakum anu munggaran dipanggihan taun 1650 ku Otto von Guericke, sareng dipayunkeun ku pompa sedot, anu ti saprak jaman kuno.

Teu aya anu resep kedah nyéépkeun hiji dinten dina usum panas nalika teu nganggo AC anu tiasa dianggo. Salah sahiji hal anu gampang anjeun tiasa lakukeun pikeun ningkatkeun épisiénsi sistem anjeun nyaéta ngalampirkeun a pompa vakum. Dina sajam, biasana tiasa niiskeun mobil anjeun dina suhu anu raoseun pisan.

numput vakum ngalakukeun dua tugas anu ngabantosan unit AC anjeun ngajalankeun éfisién. Aranjeunna ngaluarkeun cai, hawa, atanapi gas tina unit, ngajagi supados teu dieusian ku kulkas. Éta ogé dipaké pikeun ngabekukan uap cai dina sistem pikeun ngendalikeun tekanan dina hijian. Nalika tekanan turun, cai bakal ngagolak dina suhu kamar sareng kabur tina sistem salaku uap.

Hiji tanda yén anjeun kedah nganggo a pompa vakum dina unit anjeun beku atanapi korosi coil internal. Coil beku nalika tekanan henteu cukup low pikeun nguap cairan nanaon. Anjeun ogé kedah nganggo pompa vakum nalika anjeun parantos nyéépkeun kipas dina sagala jinis jasa. Ngidinan pompa pikeun ngajalankeun dugi sistem parantos diberesihan tina sadaya rereged sareng parantos ngahontal tekanan internal anu leres.

Penting pikeun gaduh ukuran anu saluyu tina pompa vakum pikeun padamelan éta, sabab unit anjeun moal pernah ngahontal tekanan internal anu saé upami henteu. Ever-power.net nawarkeun rupa-rupa pompa vakum. Anjeun leuwih gampang mendakan unit anu bakal tiasa dianggo sareng sistem AC anu langkung lami tibatan di toko perangkat keras lokal anjeun. Anjeun ogé bakal gampang kéngingkeun modél anu énggal, ogé. Dina kaseueuran kasus, anjeun sigana bakal nampi pameseran anjeun dina saminggu; upami urgent anjeun kéngingkeun langkung gancang, anjeun tiasa milih kiriman anu langkung gancang.

Daripada sangsara dina usum panas anu panas sareng AC anu ngarugikeun artos anjeun tapi henteu ngalakukeun padamelan na, anggo pompa vakum pikeun mastikeun yén sistem bersih tina cairan atanapi hawa. Upami anjeun masih gaduh literatur anu disertakeun sareng sistem anjeun, éta kedahna nyarios naon anu anjeun peryogikeun nalika a pompa vakum anu diperyogikeun.

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest