0 Item

Pompa Gas Vortex

 

nu Pompa Gas Vortexs anu seueur dianggo pikeun baju, percetakan, ngadamel kertas, budidaya, miceunan limbah cair, nambihan oksigén, photoengraving, nyerep industri, heliograf, bubuk sareng tuangeun butir, tempat damel, sareng sasarengan. Pabrik kami ngaluluskeun auténtikasi CCC, sareng lulus bijil tina Standar CE. Anu mastikeun kualitas kaamanan produk. Téknologi pabrik urang maju. Kami ngimpor sareng nganggo téknologi canggih internasional pikeun merjuangkeun mutu éta. Ayeuna produk urang diékspor ka nagara Éropa sareng Amérika.

Dijieun ku alloy Aluminium, Awak leutik, beurat leutik, Tekanan tinggi sareng Minyak gratis

Ring blower (channel blower, pump gas, air blower) didamel ku alloy aluminium, anu ngajantenkeun awak samll sareng beurat leutik.

Kaunggulan urang: 

1. Ngadopsi bantalan kualitas luhur.
2. Anggo bahan paduan aluminium ADC12. (Sami sareng hub roda BMW)
3. Instalasi acak (nangtung atanapi horizontal)
4. Kelas insulasi: F, Kelas protéksi: IP55
5. 100% pangiriman udara gratis minyak (Impeller nyambung kana motor langsung, tanpa minyak pelumas)
6. Henteu aya pangropéa rutin (roda roda sareng sabuk, henteu kedah ngalakukeun pangropéa kana bagian-bagian éta)
7. Operasi sepi, low noise (ngadopsi low noise motor, samentawis inlay muffler sayogi upami noise handap diperyogikeun)
8. Kontrol kaluaran anu béda-béda (tekanan atanapi vakum)
9. komprési bébas polusi (nganggo piagam quakeproof)
10. Durability jangka panjang (24H ngajalankeun)
11. Diuji sacara ketat sateuacan angkat ka pabrik

pompa gas vortex ep

Menta hiji cutatan bébas 

aplikasi: 

1. Akuakultur (lauk sareng aerasi kolam udang)
2. Pangubaran cai limbah, sistem pangubaran limbah.
3. Sistem transmisi pneumatik.
4. Angkat sareng nyepeng bagian ku vakum.
5. Mesin bungkus.
6. Ngeusian kantong / botol / hoppers.
7. Pangubaran taneuh
8. Ngolah kadaharan.
9. Printer Laser
10. Paranti nguseup gigi.
11. Ngolah kertas.
12. Analisis gas.

jasa kami:

 Layanan Pamasaran

100% diuji CE blowers blowers. Blok khusus khusus (blower ATEX, blower-driven blower) pikeun industri khusus. Sapertos transportasi gas, industri médis ... Naséhat propésional pikeun pilihan modél sareng pamekaran pasar salajengna.

Sanggeus-diobral Service

Saran anu ngalaman pikeun instalasi blower sareng panggunaan.

Garansi 12 bulan, dukungan téknis jangka panjang.

aplikasi pompa gas vortex ep

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pin Eta dina Pinterest