0 Item

Pangurangan Cacing Gear

Perédit cacing mangrupikeun jinis gear réduksi anu dianggo pikeun ngarobih input kecepatan motor tinggi kana kaluaran kecepatan handap bari ogé ngajaga torsi tinggi. Produsen cacing diwangun ku pakakas dina bentuk sekrup anu lebet kana mesin anu kaluaran dina orientasi sudut katuhu. Kotak gear cacing seuseueurna didamel tina perunggu sareng waja atanapi cacing stainless steel. Ukuran pangurang cacing leutik pisan sareng langsing dibandingkeun sareng perédam gear sanés anu ngajantenkeun seueur gunana pikeun dipeunteun laju motor sareng masalah luar angkasa.

Kagunaan Reducers Cacing?

Perédit cacing dilarapkeun dina bidang sapertos instrumen tuning, lift, éskalator, sabuk conveyor, alat-alat médis, sistem transmisi listrik, sareng gerbang kaamanan pikeun nyebatkeun sababaraha hal.

Jenis réduksi gear cacing?

Aya 44 siri pangurang cacing anu diklasifikasikeun numutkeun aplikasi transmisi.

 

Menta hiji cutatan bébas 

Naon anu dipakéna perédam gear cacing?
Gir cacing (atanapi cacing drive) mangrupikeun komposisi gear khusus anu nyangkut sekrup (cacing) nganggo roda gigi / roda anu sami sareng roda spur. Set-up ngamungkinkeun pangguna pikeun nangtoskeun kecepatan rotasi sareng ogé ngamungkinkeun torsi anu langkung luhur pikeun dikirim.

Kumaha jalanna alat cacing?
Kumaha Cacing Gir. Motor listrik atanapi mesin nerapkeun kakuatan puteran ngalangkungan cacing. Cacing muterkeun ngalawan roda, sareng ramo sekrup nyurung kana roda roda. Kabayang kadorong kana beban.

Naha tiasa cacing nganggo dua arah?
Cacing drive tiasa waé, tapi éta kedah dirancang pikeun éta. Sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, ngarobah poros cacing handapeun beban bakal nyiptakeun dorong sapanjang sumbu sekrup. Nanging, upami anjeun ngabalikkeun arah arah dorong ogé bakal mundur.

Kumaha anjeun mendakan babandingan gear tina pakakas cacing?
Jumlah Threads dina Cacing
Jumlah benang dina cacing nyaéta jumlah huntu dina cacing. Babandingan transmisi kagancangan set cacing sareng cacing dipasang ku ngabagi jumlah huntu tina cacing ku jumlah benang cacing.

Ieu langkung aya dina babandingan anu béda. Reducers RV sayogi dina babandingan 5: 1 dugi ka 100: 1. Kotak gear cacing ogé diklasifikasikeun numutkeun kagunaan sareng strukturna, sababaraha diantarana - Shaft to bore, flange mount, NEMA flange, miniatur, réduksi rasio tinggi, kompak, sareng perumahan dieusian kaca. Anjeun ogé tiasa ngarobih numutkeun kabutuhan khusus atanapi khusus.

Mangpaat réduksi gear cacing?

Mangpaat dasar tina pangurang cacing nyaéta ngahasilkeun kaluaran salapan puluh darajat kana input kalayan torsi anu langkung luhur sareng kecepatan handap. Salaku tambahan kana manpaat réduksi gancang-gancang sareng multiplikasi torsi, kotak gear cacing ogé nyayogikeun nyerep shock, operasi sepi, ukuran anu langkung alit, sareng posisi pemasangan anu tiasa diatur. Hal ieu ngajadikeun réduksi cacing pangurangan kualitas pangsaéna pikeun aplikasi anu beurat.

 

Faktor Layanan Cacing Gear Reducer & bewara Instalasi

Nyuhungkeun Pikeun Quotation

Pabrikan kotak gir Cacing, perédam cacing, réduksi speed cacing, perédit cacing, motor cacing cacing, pangurangan cacing, perédit cacing stainless steel, perédit cacing nmrv, perédit cacing. Tiasa silih tukeur sareng ngagentos ku kotak gear bonfiglioli, kotak winmith gearbox, motovario gearbox, dodge speed reducers, dayton speed reducer, flender gearbox, siti gearbox, browning gearbox, chenta gearbox, nord worm gearbox, mitsubishi worm gear reducer, bonvario worm gearbox sareng sajabina.

Hasil anu aya:

motor cacing ac | Motor cacing ac cina | Cina gear nmrv030 | Réduksi gear Cina | Speed ​​gear reducer Cina | Motor réduksi gancang gir gear | Cina gear cacing ngaréduksi | Motor cacing gear cina | Roda cacing gear Cina | Peréduksi kotak gear Cina | Cina gearbox speed reducer | Harga gearbox laju réduksi kotak gear China | Cacing motor Cina | Cina nmrv | Petunjuk gear nmrv Cina | Kotak gear cacing nmrv cina | Cina nmrv cacing gir speed peréduksi | Kothak gear cacing nmrv cina | Cina nmrv030 | Kotak-kotak gear china nmrv030 | Harga gearbox nmrv030 Cina | Cina nmrv030 panurun | Alat cacing nmrv030 Cina | Motor ngaganti cacing ngagantian Cina | Cina leutik gear speed reducer | Cina alat cacing leutik | Cina motor gear cacing leutik | Cina récéh gear cacing leutik | China kotak cacing leutik | China kotak cacing leutik nganggo motor | Kotak gear reducer laju Cina | Speed ​​réduksi Cina dina gear | Speed ​​Cina pangurangan nmrv030 | Cina ngagancangkeun gear reducer reducer | Cina ngebut kabayang cacing pangurangan | Cacing roda Cina | Kotak roda cacing roda cina | Kotak kotak cacing kotak cina | Cacing Cina pikeun kabayang | Kotak cacing cacing Cina | Harga kotak cacing cina | Kothak gear cacing cina | Panemu cacing cina | Motor cacing cina | Cina cacing gear motor ac | Cina gear gear gear | Harga motor cacing cina | Harga motor cacing cacing cina di cina | Cina cacing gear motor ngaréduksi | Cina cacing gir motor leutik | Cina cacing gir motor speed reducer | Bagian cacing cacing Cina | Cina cacing ngaréduksi | Cina cacing ngaréduksi cina | Cina cacing gir gear réduksi | Perédit cacing cina di | Motor cacing gear cacing cina | Cacing réduksi gear cacing cina | Harga cacing gear cacing cina | Ganti cacing cina | Kacepetan cacing cina | Cina cacing gear speed diréduksi | Harga kabayang cacing cina | Cina cacing gear nganggo motor | Kabayang cacing cacing cina | Kotak cacing cina | Cina cacing gearbox cina | Kotak cacing cina pikeun motor | China gearbox kotak cacing | Motor kotak cacing cina | Bagian cacing gear cacing Cina | Harga bagian kotak cacing cina | Harga kotak cacing cina | Pangurangan cacing gear cacing Cina | Kotak cacing cina leutik | Cina cacing gearbox kagancangan panurun | Kotak cacing cina nganggo motor | Cina cacing gearbox cacing ngaréduksi | Motor cacing Cina | Cina cacing motor gear | Cina cacing motor pangurangan | Pangurangan cacing Cina | Cina cacing réduksi girboks | Motor cacing reducer cacing | Cina cacing speed diréduksi | Cacing gear speed reducer cacing | Kecepatan cacing Cina ngaréduksi nmrv | Kabayang cacing Cina | Cina roda roda cacing | Kotak roda roda cacing Cina | Motor kotak roda roda cacing Cina | Motor roda cacing Cina | Harga roda cacing Cina | Ngagantian roda cacing Cina | Cina speed kabayang cacing diréduksi | Cina cacing kabayang ku | Cacing roda cacing roda cacing | Gear Motor | gear motor ac | harga motor roda gigi motor | harga gir motor gir | harga bagian motor gir | harga motor gir | gear motor réduk | motor gir leutik | gear speed reducer motor | harga roda motor gir | motor gir ku kabayang | pakakas nmrv030 | reducer gear | gear motor reducer | gear reducer ku motor | gear motor gir leutik | reducer laju gear | motor réduksi laju gir | gear cacing ngaréduksi | motor cacing gir | kabayang cacing gir | kotak roda pikeun motor ac | gearbox gear reducer motor | motor girboks | harga motor girboks | pangirut motor girboks | motor girboks sareng roda | Gearbox Pangurangan | speed gearbox pangurangan | harga réduksi gancang kotak gear | kotak motor motor nmrv | cacing kotak motor | motor kalayan gearbox cacing | cacing motor | gir cacing motor | kotak motor cacing motor | NMRV | gearbox nmrv | kotak gear cacing nmrv | nmrv cacing gear speed pangurangan | kotak centang cacing nmrv | nmrv030 | gearbox nmrv030 | harga kotak gear nmrv030 | nmrv030 pangurangan | gear cacing nmrv030 | panurun pikeun motor | motor gir perédit | panurun dina motor | motor réduk | harga motor réduk | motor gir cacing ngagantian | motor gir ac leutik | mesin ac leutik | motor ac leutik | gir motor ac alit | harga motor ac leutik | motor ac leutik kalayan girboks | motor gir leutik | bagian motor gir leutik | harga motor gir leutik | peredam speed gear leutik | kotak gear leutik | motor girboks leutik | kotak roda leutik kalayan motor | motor leutik pikeun ac | kotak motor leutik | motor leutik kalayan girboks | pakakas cacing leutik | motor gir cacing leutik | peredam cacing leutik | kotak cacing leutik | kotak cacing leutik nganggo motor | motor gear reducer gancang | kotak gearus reducer | speed gearbox motor réduk | speed reducer dina gear | laju ngaréduksi motor | laju diréduksi nmrv030 | laju ngaréduksi gear reducer | kabayang cacing pangurangan | cacing roda | kotak roda cacing roda | kotak cacing kotak gear | cacing pikeun kabayang | Cacing GEAR | kotak gear cacing | harga kotak gear cacing | kotak roda gigi cacing | panemu cacing cacing | Gear motor | cacing gear motor ac | gear motor gear cacing | harga motor gear cacing | harga motor gear cacing di Cina | cacing gear motor pangurangan | motor cacing motor leutik | cacing gear motor laju diréduksi | bagian alat cacing | harga gir cacing | Pangurangan Cacing Gear | cacing gear reducer china | gear cacing ngaréduksi cacing | pangirut cacing dina | motor pangurangan cacing gir | bagian réduksi gear cacing | harga réduksi gear cacing | gaganti cacing | kagancangan gear cacing | cacing gear gear reducer | harga roda gir cacing | alat cacing ku motor | roda cacing gir cacing | Gearbox worm | cacing gearbox cina | kotak cacing pikeun motor | girboks gearbox | motor kotak cacing | bagian gearbox cacing | harga bagian kotak gear cacing | harga kotak gear cacing | pangirut gearbox cacing | kotak cacing leutik | speed gearbox cacing ngaréduksi | kotak cacing nganggo motor | cacing gearbox cacing ngaréduksi | motor cacing | gear motor cacing | cacing motor ngaréduksi | pangurangan cacing | kotak gear reducer cacing | motor pangurangan cacing | speed cacing diréduksi | speed cacing réduksi gearbox | speed cacing diréduksi nmrv | kabayang cacing | roda roda cacing | kotak roda roda cacing | motor gearbox roda cacing | motor roda cacing | harga roda cacing | gaganti roda cacing | speed kabayang cacing diréduksi | kabayang cacing ku | roda cacing roda cacing

Pin Eta dina Pinterest